Ονειροκρίτης Γεννητικά Όργανα Άνδρα και Γυναίκας

Γεννητικά Όργανα Ονειροκρίτης 





Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας γεννητικά Όργανα

Αν στο όνειρό μας δούμε τα δικά μας γεννητικά όργανα τότε στο κοντινό μέλλον να περιμένετε σημαντικές δυσκολίες.  Θα προδώσετε τις αξίες σας και τα πιστεύω σας και θα τα βάλετε με τον εαυτό σας. Αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε διαφορετικά γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα δύσκολα προβλήματα τα οποία θα σας παρουσιαστούν.
Ακόμα αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει ότι υψώνετε τοίχους ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους και θα πρέπει να ρίξετε λίγο τις άμυνες σας. Αυτό γίνεται γιατί νιώθετε ανασφάλεια και φοβάστε να εμπιστευτείτε τους άλλους. Να θυμάστε να δείχνετε πάντα τον πραγματικό σας εαυτό.

Αν δείτε τα γεννητικά όργανα κάποιου άλλου στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα απορρίψετε μία ερωτική ή σεξουαλική πρόταση.  Ενώ θα μπείτε σε πειρασμό να ενδώστε, δεν θα σας αφήσει η αξιοπρέπεια σας θα προτιμήσετε να κρατήσετε το κούτελο σας καθαρό. Επίσης αυτό το όνειρο συμβολίζει και την γονιμότητα. Αν ειστε  παντρεμένοι και προσπαθείτε να πιάσετε παιδί δείχνει ότι θα γίνει σύντομα. 

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι δεν έχετε καθόλου γεννητικά όργανα δείχνει ότι στην ζωή σας είστε πολύ ντροπαλός και αυτό σας δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις με το αντίθετο φύλο. 
Αν δείτε τον σύντροφό σας να μην έχει γεννητικά όργανα τότε σύντομα θα χωρίσετε και θα συνάψει σχέση με άλλον. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι ακουμπάτε τα γεννητικά σας όργανα τότε το όνειρο σας λέει ότι πρέπει να ωριμάσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα. Αν είστε νέο ζευγάρι είναι η ώρα να συζήσετε η να γίνετε γονείς. Αν είστε νέος και ζείτε με τους γονείς σας πρέπει να βρείτε δικό σας σπίτι. Αν είστε γονέας πρέπει να αφήσετε τα παιδιά σας να πετάξουν η να βρείτε καινούριο επάγγελμα. 

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον να ακουμπάει τα γεννητικά σας όργανα τότε πρέπει να θυμηθείτε το πως νιώσατε για να ερμηνευθεί το όνειρο σωστά. Αν νιώσατε καλά και είστε ελεύθερος τότε δείχνει σεξουαλική επιθυμία. Αν είστε σε σχέση τότε το όνειρο δείχνει ότι δεν σας καλύπτει ο σύντροφος σας σεξουαλικά. 
Αν στο όνειρο αυτό νιώσατε άβολα και περίεργα τότε σημαίνει ότι είστε σε αδιέξοδο και δεν μπορείτε να βρείτε λύση σε κάποια προβλήματά σας. Πρέπει να ανοιχτείτε στους δικούς σας και να τους εκμυστηριευτείτε ότι σας απασχολεί.

Αν ακουμπάς κάποιου τα γεννητικά όργανα που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ το όνειρο δείχνει ότι η ζωή σας έχει μπει σε μια ρουτίνα την οποία θα πρέπει να σπάσετε. Αν δείτε να ακουμπάτε τα γεννητικά του συντρόφου σας τότε δείχνει την απόσταση που έχετε μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα.  Πρέπει να έρθετε πιο κοντά αλλιώς η σχέση σας θα βαλτώσει ειδικά στο σεξουαλικό τομέα. 

Αν δείχνετε σε κάποιον τα γεννητικά σας όργανα σκόπιμα η γδυθείτε μπροστά του και φανούν τότε θα ξεφτιλιστειτε.  Κάτι θα πείτε η θα κάμετε που θα σας κάνει να νιώσετε μεγάλη ντροπή. 

Αν κάποιος σας δείχνει τα σεξουαλικά του όργανα τότε αυτό το όνειρο συσχετίζεται με τα επαγγελματικά σας . Θα συμβεί κάτι και θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. 

Αν καταλάθος φανούν δημόσια τα γεννητικά σας όργανα τότε προσέξτε γιατί θα πάρετε λάθος αποφάσεις οι οποίες θα στοιχίσουν την υπόληψη σας. 

Αν δείτε στο όνειρό σας γεννητικά όργανα ασυνήθιστα μικρά ή μεγάλα τότε τι όνειρο δείχνει ότι θα μπείτε στον πειρασμό να απιστήσετε. Ίσως και να το κάνετε. 

Αν δείτε γιατρό να εξετάζει τα γεννητικά σας όργανα δείχνει αρρώστια η πιθανό πρόβλημα υγείας. 

Αν κάποιος προσπαθεί με το ζόρι να σας κάνει να του δείξετε τα γεννητικά σας όργανα τότε δείχνει ότι έχετε ένα εσωτερικό δίλημμα.  Ζητήστε από έναν πιστό σας φίλο την γνώμη του. 


Αν προσπαθείτε με το ζόρι και πιέζετε κάποιον να σας δείξει τα γεννητικά του όργανα τότε θα κάμετε μία παράνομη πράξη η θα μπείτε στον πειρασμό. Προσέξτε μην κάνετε κάτι παράνομο η μία απάτη και έχετε προβλήματα με τον νόμο.

Αν δείτε ότι βγάζετε τα γεννητικά σας όργανα φωτογραφία σημαίνει ότι η καθημερινή σας ζωή σας φαίνεται βαρετή και θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις.

Αν δείτε ότι βγάζετε φωτογραφία άλλου τα γεννητικά σημαίνει ότι θα παρεκτραπειτε μπροστά σε κόσμο και θα σας ασκήσουν κριτική. 

Αν δείτε ότι σας στέλνουν φωτογραφίες με γεννητικά όργανα κάποιος θα είναι καταπιεστικός απέναντί σας και θα σας ενοχλήσει η όλη του συμπεριφορά. 


Αν δείτε ότι αποτριχώνετε η ξυρίζετε τα γεννητικά σας όργανα τότε νιώθετε δυσαρέσκεια για την προσωπική σας ζωή. Η σχέση σας  ή ο γάμος σας δεν πηγαίνει καλά αλλά προτιμάτε να το κρύβετε. 

Αν στο όνειρό σας αποτριχώσετε η ξυρίζετε κάποιου άλλου τα γεννητικά όργανα τότε το όνειρο αυτό δείχνει ότι δεν είσαστε στα καλύτερα σας οικονομικά αυτό το διάστημα η ότι στην επαγγελματική σας ζωή παίρνετε λιγότερα από αυτά που σας αναλογούν. 

Αν μία γυναίκα δει ότι πλένει τα γεννητικά της όργανα τότε θα δυσκολευτεί να πιάσει παιδί.
Αν πλένει τα γεννητικά της και τρέξει παράλληλα και αίμα δείχνει στειρότητα μετά από έκτρωση. 
Αν ένας άντρας πλένει το πέος του τότε υπάρχει κίνδυνος να κολλήσει σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα. 

Τα γεννητικά όργανα με τρίχες που θα δείτε στον ύπνο σας δείχνει ότι κάποιος θα σας φερθεί βίαια είτε θα σας ξεφτιλίσει, ενώ αν τα γεννητικά όργανα έχουν υπερβολικά πολλές τρίχες τότε θα ανακαλύψετε καινούρια ενδιαφέροντα στο σεξ τα οποία θα σας ανεβάσουν.

Αν μία γυναίκα δει τον εαυτό της με πέος δείχνει το ενδεχόμενο να μείνει έγκυος. Αν είναι έγκυος ήδη , δείχνει φυσιολογικό τοκετό. 

Αν δείτε ένα πεσμένο αντρικό πέος τότε κάποιο σχέδιο σας θα αποτύχει. Ενώ το πέος σε στύση
δείχνει ότι κάτι θα αλλάξει στην ζωή σας προς το καλύτερο. 

Αν δείτε γεννητικά όργανα ζώου δείχνει κάποιον τσακωμό. 

Αν δείτε ότι το πέος σας πέφτει κάτω σημαίνει ότι θα μείνετε στείρος και αν έχετε αγόρι τότε θα αρρωστήσει βαριά. 

Αν σας δαγκώσει τα γεννητικά όργανα κάποιο φίδι τότε δείχνει απιστία και προδοσία. 
Για την ερμηνεία του ονείρου ΦΙΔΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Αν κάποιος άντρας συγκρινει το μέγεθος του πέους με κάποιον άλλον τότε θα υπάρξει τσακωμός. 

Αν δείτε τα γεννητικά σας όργανα να έχουν ένα σεξουαλικός μεταδιδόμενο νόσημα τότε θα πάρετε μια λάθος απόφαση την οποία θα την μετανιώσετε πίκρα. 

Αν βλέπετε συχνά στο όνειρό σας γεννητικά όργανα και σεξ τότε μπορεί να είναι σύμπτωμα μαύρης μαγείας. Για όλα τα συμπτώματα ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 



                                       

Γεννητικά όργανα ονειρο
Όνειρο Γεννητικά Όργανα


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου