Ονειροκρίτης Γοργόνα- Όνειρο

Ονειροκρίτης γοργόνα


Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας γοργόνα?

Ονειρο γοργονα
Ονειροκρίτης Γοργόνα




Η γοργόνα είναι ένα πολύ σπάνιο όνειρο όπως και τα όνειρα με όλα τα μυθικά πλάσματα. Δυστυχώς το όνειρο αυτό φέρνει δυσάρεστα.

Αν δείτε γοργόνα στο όνειρό σας θα έχετε προβλήματα και εχθρούς.

Στο όνειρό σας η γοργόνα που θα δείτε και θα είναι μέσα στη θάλασσα δείχνει ότι κάποιος θα σας προδώσει. Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν κάνετε καινούργια σχέση με κάποιον ή αποκτήσετε καινούργιο φίλο πριν ανοιχτείτε να τους τεστάρετε για να δείτε αν λένε την αλήθεια και αν θέλουν το κακό σας. Φυσικά η προδοσία μπορεί να έρθει από ήδη γνωστά σας πρόσωπα.

Αν δείτε κάποια γοργόνα στο όνειρό σας να βρίσκεται μέσα σε λίμνη, τότε προδοσία θα έρθει από κοντινό σας πρόσωπο, μην πιστεύετε τις φανφάρες τους και τα ψεύτικα τους λόγια. Πρέπει να ψάξετε βαθιά για να δείτε ποιος σας λέει αλήθεια η ποιος θέλει να σας κάνει κακό.

Αν δείτε στο όνειρό σας να σκοτώνετε μία γοργόνα, τότε θα έχετε μεγάλη δίψα για εκδίκηση. Κάποιος θα σας κάνει κακό με  αποτέλεσμα να θελησετε να τον εκδικηθείτε.  Πρέπει να ξέρετε ότι το όνειρο αυτό δεν είναι μόνο μελλοντικό,μπορεί να δείχνει κάτι που έχει γίνει στο παρελθόν.

Στον ονειροκρίτη γοργόνα που θα δείτε με άσχημο πρόσωπο και γενικά να μοιάζει με τέρας φέρνει κίνδυνο.Προσέξτε γενικά.

Αν ονειρευτείτε μία γοργόνα να τραγουδάει τότε κάποιος σας έχει μαγέψει και δεν βλέπετε το κακό που σας κάνει.Εκμεταλλευεται την καλοσύνη σας. 

Η νεκρή γοργόνα που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει ότι έχετε προβλήματα ,είτε άσχημες συνήθειες ,τις οποίες θα πρέπει να ξεφορτωθείτε . Είναι η ώρα να δράσετε.

Κατά τον ονειροκρίτη η γοργόνα που έχει πιαστεί σε δίχτυα, δείχνει ότι περιτριγυρίζεστε από τοξικούς ανθρώπους και θα θελήσετε να απελευθερωθείτε.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου