Ονειροκρίτης Πιάνο

 Ονειροκρίτης Πιάνο

Ονειροκρίτης Πιάνο 


Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας πιάνο.

Όταν παίζουμε πιάνο στο όνειρό μας, τότε σημαίνει ότι τα πράγματα είναι τεταμένα και θα επιδιώξουμε να έχουμε αρμονία και ηρεμία στην ζωή μας. Ανάλογα με το μέρος που παίζουμε πιάνο δείχνει και τον τομέα που πρέπει να ηρεμήσουμε τα πράγματα. Αν παίζουμε πιάνο στο σπίτι τότε θα πρέπει να ασχοληθούμε με τις οικογενειακές μας σχέσεις. 

Αν δούμε στο όνειρό μας να παίζουμε πιάνο με κλειστά τα μάτια ,τότε οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας ,θα μας ζητήσουν να κάνουμε πράγματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε. Μπορεί στη δουλειά σας να σας ζητήσει κάποιος ανώτερος να κάνουμε μία δουλειά ,η οποία είναι λίγο δύσκολο να συμβεί γιατί δεν έχετε κατάλληλα εργαλεία  η γνώσεις αλλά θα πρέπει όπωσδήποτε να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιος κοντινός μας θα μας να κάνουμε κάτι το οποίο επίσης είναι συναισθηματικά δύσκολο αλλά πρέπει να γίνει. Αυτό το όνειρο ήρθε να μας θυμίσει να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση.

Αν δεις να κάνεις εξάσκηση στο πιάνο τότε σημαίνει ότι έχετε την ικανότητα να λύσετε τα προβλήματά και τα ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα βρεθούν στο διάβα σας. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι παίζετε πιάνο και τραγουδάτε ταυτόχρονα τότε σημαντικά γεγονότα θα έρθουν στη ζωή σας σύντομα.

Το κονσέρτο πιάνο στο όνειρό σας δείχνει ότι θα σας ζητηθεί να κάνετε κάτι στον επαγγελματικό σας τομέα κάτω υπο πίεση.

Αν στο όνειρό σας ακούσετε μουσική από πιάνο τότε η σημασία διαφέρει ανάλογα με το πώς θα ακουστεί και η μουσική στα αυτιά σας. Αν η μουσική είναι όμορφη και ήρεμη, τότε γαλήνη θα επικρατήσει στη ζωή σας.Αντίθετα αν η μουσική είναι ασύγχρονη και ακούγεται σαν φασαρία τότε στη ζωή σας το επόμενο διάστημα θα επικρατήσει το χάος. 

Αν δείτε ένα φάντασμα να παίζει πιάνο τότε θα γίνουν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας που θα σας φανούν απίστευτα.

Το λευκό πιάνο σημαίνει ότι έχετε αρκετά καλή φήμη σαν άνθρωπος.

Ενώ το χαλασμένο πιάνο δείχνει ότι θα έχετε κάποια μικροπροβλήματα.

Προβλήματα Επίσης σημαίνει όταν το πιάνω δεν είναι συγχρονισμένο είτε δεν ακούγεται η μουσική την οποία παίζετε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου