Ονειροκρίτης Πατάτα- Πατάτες - Είδα στον ύπνο μου....

                                 
ονειρο πατατα
Ονειροκρίτης Πατάτα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑ

         


Αν δεις πατάτα στο όνειρο σου μην σε ανησυχήσει. Να ξέρεις ότι η πατάτα είναι ένα πάρα πολύ καλό όνειρο. Όμως μερικές φορές φέρνει και μπελάδες.
Αφορά κυρίως τα ερωτικά, τα οικονομικά/επαγγελματικά και τις σπουδές.

Η μεγάλη πατάτα σημαίνει και πολύ μεγάλη τύχη. 
Είτε θα έχεις τύχη στον έρωτα, είτε στην δουλειά,είτε στα χρήματα.Kαλό θα ήταν να παίξετε κανένα τυχερό παιχνίδι γιατί ποτέ δεν ξέρετε.

Η μικρή πατάτα που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα έχεις ένα σταθερό εισόδημα.

Αν δείτε πατάτα σε μορφή σνακ τότε η μοίρα σας αλλάζει προς το καλύτερο και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί.Πολλοί  θα είναι αυτοί που θα σας βλάψουν γιατί θα σας ζηλέψουν. 
Τα πατατάκια μπορεί να δείχνουν ότι βαριέστε ή οτι είσαστε τεμπέληδες.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τηγανίζετε πατάτες, τότε χρήματα και τύχη θα έρθουν από τυχερά παιχνίδια. 
Αν δείτε γενικά τηγανητές πατάτες τότε θα μπορέσετε να ξεπληρώσετε κάποιο χρέος σας.

Αν δείτε να καθαρίζετε πατάτες τότε η σχέσεις σας ή οι φιλίες σας θα ξαναγυρίσουν στις παλιές καλές μέρες. Αν τις καθαρίζει ένα άλλο άτομο τότε το άτομο αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Υπάρχει μια περίπτωση όταν δείτε αυτό το όνειρο να το παρακάνετε και να εξευτιλιστείτε.  Να προσέχετε γενικά λίγο την συμπεριφορά σας.

Αν τρως πατάτα σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις τόση οικονομία ενώ αν την τρως ωμή τότε θα χάσεις λεφτά ή περιουσία από την βιασύνη σου. Να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά. 

Ο πουρές που θα φας στον ύπνο σου σημαίνει ότι ανησυχείς λίγο για τα οικονομικά σου.

Αν δεις να μαζεύεις πατάτες τότε θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειες σου και αν είσαι μαθητής σημαίνει ότι θα πάρεις καλούς βαθμούς. 

Αν ξεθάβεις πατάτες σημαίνει ότι θα αποκτήσεις χρήματα με μεγάλη προσπάθεια.

Αν δεις στο όνειρό σου να φυτεύεις πατάτες τότε θα πρέπει να βάλεις λεφτά στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αν αγοράζεις πατάτες τότε θα συνεργαστείς με κάποιον και θα μοιράσετε τα κέρδη ή τις ανταμοιβές.

Αν πουλάς πατάτες σημαίνει ότι θα πάρεις μια εύκολη δουλειά στην οποία δεν θα υπάρξει ανταγωνισμος για την θέση , γιατί δεν είναι θελκτική , εσύ όμως θα τα πας καλά και θα επιτύχεις.

Αν δεις σάπια πατάτα στον ύπνο σου σημαίνει ότι είτε θα πας σε κάποια δουλειά που ήσουν στο παρελθόν είτε ότι θα κάνεις σχέση με κάποιον από το παρελθόν σου ξανά. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την τεμπελιά ή το σκοτεινό σου παρελθόν. Το συγκεκριένο όνειρο σε μερικές περιπτώσεις εγκυμονεί και τον κίνδυνο της αποτυχίας.

Η πατάτα που θα δείτε στον ύπνο σας γεμάτη χώματα σημαίνει ότι σας κουτσομπολεύουν και αν προσπαθήσετε να την καθαρίσετε και να βγάλετε τα χώματα τότε τα κουτσομπολιά αυτά θα τα μάθετε σύντομα.

Αν δείτε από μακριά χωράφι με πατάτες τότε κάποιος σας έχει ερωτευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου