Ονειροκρίτης Πατάτα- Πατάτες - Είδα στον ύπνο μου....

                                 
ονειρο πατατα
Ονειροκρίτης Πατάτα

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑ

         


Αν δεις πατάτα στο όνειρο σου μην σε ανησυχήσει. Να ξέρεις ότι η πατάτα είναι ένα πάρα πολύ καλό όνειρο. Όμως μερικές φορές φέρνει και μπελάδες.
Αφορά κυρίως τα ερωτικά, τα οικονομικά/επαγγελματικά και τις σπουδές.


Η μεγάλη πατάτα σημαίνει και πολύ μεγάλη τύχη. 
Είτε θα έχεις τύχη στον έρωτα, είτε στην δουλειά, είτε στα χρήματα. Kαλό θα ήταν να παίξετε κανένα τυχερό παιχνίδι γιατί ποτέ δεν ξέρετε.

Η μικρή πατάτα που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει ότι θα έχεις ένα σταθερό εισόδημα.

Αν δείτε πατάτα σε μορφή σνακ τότε η μοίρα σας αλλάζει προς το καλύτερο και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί. Πολλοί  θα είναι αυτοί που θα σας βλάψουν γιατί θα σας ζηλέψουν. 
Τα πατατάκια μπορεί να δείχνουν ότι βαριέστε ή ότι είσαστε τεμπέληδες.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τηγανίζετε πατάτες, τότε χρήματα και τύχη θα έρθουν από τυχερά παιχνίδια. 

Αν δείτε γενικά τηγανητές πατάτες τότε θα μπορέσετε να ξεπληρώσετε κάποιο χρέος σας.

Αν δείτε ότι τρώγατε πατάτες με αυγά κάντε κλικ εδώ για την ερμηνεία του άρθρου Ονειροκρίτης Αβγό

Αν δείτε να καθαρίζετε πατάτες τότε η σχέσεις σας ή οι φιλίες σας θα ξαναγυρίσουν στις παλιές καλές μέρες. Αν τις καθαρίζει ένα άλλο άτομο τότε το άτομο αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Υπάρχει μια περίπτωση όταν δείτε αυτό το όνειρο να το παρακάνετε και να εξευτελιστείτε.  Να προσέχετε γενικά λίγο την συμπεριφορά σας.

Αν τρως πατάτα σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις τόση οικονομία ενώ αν την τρως ωμή τότε θα χάσεις λεφτά ή περιουσία από την βιασύνη σου. Να σκέφτεσαι διπλά και τριπλά. 

Ο πουρές που θα φας στον ύπνο σου σημαίνει ότι ανησυχείς λίγο για τα οικονομικά σου.

Αν δεις να μαζεύεις πατάτες τότε θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειες σου και αν είσαι μαθητής σημαίνει ότι θα πάρεις καλούς βαθμούς. 

Αν ξεθάβεις πατάτες σημαίνει ότι θα αποκτήσεις χρήματα με μεγάλη προσπάθεια.

Αν δεις στο όνειρό σου να φυτεύεις πατάτες τότε θα πρέπει να βάλεις λεφτά στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές.

Αν αγοράζεις πατάτες τότε θα συνεργαστείς με κάποιον και θα μοιράσετε τα κέρδη ή τις ανταμοιβές.

Αν πουλάς πατάτες σημαίνει ότι θα πάρεις μια εύκολη δουλειά στην οποία δεν θα υπάρξει ανταγωνισμος για την θέση , γιατί δεν είναι θελκτική , εσύ όμως θα τα πας καλά και θα επιτύχεις.

Αν δεις σάπια πατάτα στον ύπνο σου σημαίνει ότι είτε θα πας σε κάποια δουλειά που ήσουν στο παρελθόν είτε ότι θα κάνεις σχέση με κάποιον από το παρελθόν σου ξανά. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την τεμπελιά ή το σκοτεινό σου παρελθόν. Το συγκεκριμένο όνειρο σε μερικές περιπτώσεις εγκυμονεί και τον κίνδυνο της αποτυχίας.

Η πατάτα που θα δείτε στον ύπνο σας γεμάτη χώματα σημαίνει ότι σας κουτσομπολεύουν και αν προσπαθήσετε να την καθαρίσετε και να βγάλετε τα χώματα τότε τα κουτσομπολιά αυτά θα τα μάθετε σύντομα.

Αν δείτε από μακριά χωράφι με πατάτες τότε κάποιος σας έχει ερωτευτεί.

*Τις πατάτες που τρώμε στο όνειρό μας μπορεί να τις συνοδεύουμε με διαφορά φαγητά:





Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ                  


4 σχόλια:

  1. Ειδα στον υπνο μου οτι ηταν νυχτα και κοιμομουν στο κρεβατι και απεξω απο το μπαλκονι η γιαγια μου ειπε πατατες να κανεις για φαγητό....σηκω να τηγανισεις πατατες ..και ανησυχησα γιστι.δεν ηξερα απο που ακουγοταν η φωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδα σωρους πατατες ( τουλαχιστον 6) και αρκετα μεγαλες και μικρες !! μεσα σε μεγαλα κιβωτια ( πχ 1,5 Χ1,5 μετρο και υψος περιπου το ιδιο 1,5 μετρο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταρχάς κρατα τον αριθμο 6. η παιξτον ή δειχνει ημερομηνια ή μερες κτλ. τυχη λεφτα ισως και διασκεδαση.

      Διαγραφή