Ονειροκρίτης Ψάρι - Ψάρια

Ονειροκρίτης Ψάρι

Τι σημαίνει αν δούμε ψάρι στο όνειρό μας;


Όνειρο ψάρι
Ονειροκρίτης Ψάρι - Ψάρια




Αν δεις ότι ψαρεύεις και πιάσεις στο όνειρό σου ένα ψάρι τότε θα έχεις μία επιτυχία. Αν το ψάρι είναι μεγάλο τότε θα πραγματοποιηθεί ένας στόχος που έχει μεγάλη σημασία για εσένα.Μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά, να γίνεις γονιός ή να παντρευτείς ή ακόμα και να δημιουργήσεις τη νέα σου επιχείρηση κλπ.
Αν στο όνειρό σου πιάσεις το ψάρι και αυτό ξεγλιστρίσει και φύγει τότε θα προσπαθήσεις για κάτι και θα αποτύχεις. Αν το ψάρι φύγει στο νερό και χαθεί σημαίνει μια ευκαιρία που χάθηκε.

Το νεκρό ψάρι που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι κάτι κακό έρχεται .Πολλές φορές συμβολίζει μια αρρώστια, ένα σοβαρό ατύχημα ή έναν θάνατο. Αν δεις πολλά νεκρά ψάρια εκτός από τα παραπάνω μπορεί να σημαίνει ότι ο σύντροφος/σύζυγος σου θα σε χωρίσει.

Αν στο όνειρό σου δεις ότι τρως ψάρι τότε σημασία για την ερμηνεία του ονείρου είναι το μέγεθος του. Το μεγάλο ψάρι που θα δεις ότι τρως στο όνειρό σου δείχνει λεφτά και γενικά οικονομικά κέρδη, ενώ το μικρό ψάρι προμηνύει οικονομικές δυσκολίες και φτώχεια .Το αν τρως τηγανητό ψάρι τότε είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος. Στη  αντίθετη περίπτωση που το ψάρι προσπαθεί να σε φάει η τρώει εσένα, τότε γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι που πολύ σύντομα θα κάνουν κινήσεις να σου κάνουν κακό.

Το μεγάλο ψάρι που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι θα έρθουν προβλήματα κάθε είδους.  Δείχνει επίσης όμως ότι θα έχεις την ικανότητα να τα ξεπεράσεις με ηρεμία. 

Αν μαγειρεύεις στο όνειρό σου ψάρι δείχνει δυσάρεστα νέα. Θα έχεις προβλήματα που θα σε αγχώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις άσχημα. 

Αν δεις ψάρι να κολυμπάει τότε αυτό το όνειρο έχει να κάνει κυρίως με την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος τότε σύντομα θα κάνεις μια ερωτική σχέση που θα σε κάνει χαρούμενο. Μπορεί ακόμα να σημαίνει και ενεργή σεξουαλική ζωή. Επίσης αν είσαι άνεργος ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλειά. 

Αν δεις στο όνειρό σου αβγά ψαριού η αλλιώς χαβιάρι τότε σημαίνει μια καινούρια αρχή. Μπορεί να ξεκινήσεις μια καινούρια δουλεία, να γίνεις γονέας, να παντρευτείς,να κάνεις μία καινούργια σχέση κτλ. Επίσης το όνειρο δείχνει ότι σύντομα αν είσαι γυναίκα και έχεις ενεργές σεξουαλικές επαφές , ότι θα μείνεις έγκυος. 

Αν δεις στο όνειρό σου ενυδρείο με ψάρια τότε κάνε κλικ ΕΔΩ για να μάθεις τι σημαίνει

Αν δεις στο όνειρό σου ψάρι να κολυμπάει σε λασπωμένα νερά , τότε σημαίνει σωματική η ψυχική ασθένεια. Ακόμα και αν δεν αρρωστήσεις , τότε δείχνει ότι το μυαλό σου είναι πολύ μπερδεμένο, δεν μπορείς να πάρεις μια σωστή απόφαση, και όλο αυτό σου δημιουργεί άσχημα συναισθήματα. Υπάρχει κίνδυνος αυτό το διάστημα να πάθεις κατάθλιψη. Το ψάρι που θα δεις να κολυμπάει σε καθαρά νερά δείχνει μία προαγωγή η αύξηση εσόδων. 

Αν δεις στο όνειρό σου κοπάδι ψαριών τότε είσαι πολύ ευχαριστημένος αυτό το διάστημα με την ζωή σου. Επίσης θα αποκτήσεις σοφία και γνώση. Δεν αποκλείεται να σπουδάσεις, η να διαβάσεις ένα βιβλίο που θα επεκτείνει τους ορίζοντες σου. 

Αν δεις στο όνειρό σου ένα ψάρι να πηδάει έξω από το νερό τότε δείχνει ξαφνικές λαχτάρες και φουρτούνες. Θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα και θα νιώσεις φόβο. 

Αν δεις στο όνειρό σου ένα τεράστιο ψάρι όπως πχ. φάλαινα η καρχαρία τότε το όνειρο  δηλώνει δυσάρεστες εκπλήξεις και φόβο. 

Αν δεις τον εαυτό σου να μεταφορφώνεται σε ψάρι η ότι είσαι ψάρι σημαίνει χαρούμενες αλλαγές που θα σε κάνουν ευτυχισμένο. 

Αν είσαι έγκυος και δεις στον ύπνο σου ψάρι τότε το όνειρο αυτό δείχνει ότι το μωρό σου θα είναι καλότυχος.

Αν δεις στο όνειρό σου πολύχρωμα ψάρια τότε θα πρέπει να βγεις από τα νερά σου και να ξεκινήσεις μια καινούρια περιπέτεια. Ότι καινούριο ξεκινήσεις από εδώ και πέρα θα σου βγει σε καλό.

Το ζωντανό ψάρι που θα δεις στον ύπνο σου συμβολίζει τον έρωτα και την τύχη.

Αν στον όνειρό σου καθαρίζεις ψάρια τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσεις πίσω καθετί παλιό που σε πονάει και δεν σε αφήνει να εξελιχθείς. Όπως αναμνήσεις, κακές συνήθειες ακόμα και να βγάλεις απο την ζωή σου ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν πια.

Το ψάρι που μιλάει στο όνειρό σου δείχνει την μοναξιά σου . Θα πρέπει να βγεις έξω και να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους.

Αν δεις στο όνειρό σου ενα ψάρι να πετάει τότε θα ξεπεράσεις σύντομα οποίο πρόβλημα έχεις.

Ο ψαράς που θα δεις στο όνειρό σου , δείχνει ότι θα πρέπει να αφήσεις πίσω τα άγχη και τις σκοτούρες. Θα πρέπει να βλέπεις την ζωή σου με μία πιο χαλαρή ματιά.

Αν δεις στο όνειρό σου να ψαρεύεις τότε αυτό το όνειρο δείχνει λεφτά και τύχη.

Αν στο όνειρό σου σκοτώνεις ένα ψάρι, τότε θα κατατροπώσεις τους εχθρούς σου και θα νικήσεις. Ακόμα μπορεί να δείχνει ότι θα κερδίσεις κάποια χρήματα ή ότι θα πετύχεις σε κάτι που θες. 

Αν δεις στο όνειρό σου να αγοράζεις ψάρια τότε εσύ ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σου θα αρρωστήσει. 

Η ψαραγορά στο όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλη τύχη.

Το αγκίστρι που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι κάποιος θα σε κοροϊδέψει και θα σου πει ψέμματα. Μπορεί να σημαίνει και ερωτική απιστία η ότι κάποιος θα σου φάει την δουλειά η χρήματα.

Οι δαγκώματιες από ψάρι δείχνουν ότι τα προβλήματά που έχεις μέχρι στιγμής θα χειροτερεψουν .

Το χαλασμένο ψάρι που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει οικογενειακούς τσακωμούς, ζήλεια και χωρισμό. Είσαι περιτρυγιρισμένος στην οικογένεια σου από τοξικούς ανθρώπους και σιγά σιγά θα απομακρυνθείς.

Τα κόκκαλα ψαριού που θα δεις στο όνειρό σου δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να επαναλάβεις ξανά τα ίδια λάθη προκειμένου η ζωή σου να πάει καλά. 

Αν σου πέσει κάτω ένα ψάρι στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι αυτή την περίοδο θα περάσετε μεγάλο άγχος και στρες 

Αν δεις στον ύπνο σου χρυσόψαρο και είσαι γυναίκα τότε θα συναντήσεις τον έρωτα της ζωή σου. Αν το κρατάς στα γυμνά σου χέρια σημαίνει ευκαιρίες και λεφτά. 

Ένα κοινό ψάρι της θάλασσας αν είναι μεγάλο δείχνει ότι θα σε κουτσομπολέψουν.αν είναι μικρού μεγέθους και κολυμπάει στην θάλασσα θα έχεις τύχη. 

Ο σολομός δείχνει ότι μπορεί να μείνεις έγκυος αν είσαι γυναίκα ή μια εγκυμοσύνη στον περιγυρο σου.

Το μαύρο ψάρι που θα δεις στον ύπνο σου σημαίνει απώλεια, θλίψη, θάνατο, απιστία, και απώλεια εμπιστοσύνης.

Το λευκό ψάρι συμβολίζει την ευτυχία στην ερωτική ζωή και την εκπλήρωση των προσωπικών σχέσεων.

Το χρυσό ψάρι δείχνει πλούτο 

Το κοκκινόψαρο σημαίνει άγχος και ανησυχίες

 Το κίτρινο ψάρι δείχνει τις φιλίες και την οικογενειακή ζωή.

Το όνειρο με ένα μπλε ψάρι αντιπροσωπεύει την κατάθλιψη, τη θλίψη και την κακή διάθεση.

Το μωβ ψάρι στο όνειρό μας δείχνει τον ρομαντισμό, την αγάπη και το πάθος.

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 







 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου