Ονειροκρίτης Σκορπιός

 Ονειροκρίτης Σκορπιός 

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας σκορπιό? 

Καζαμιας σκορπιός
Ονειροκρίτης Σκορπιός 


Γενικά ο σκορπιός στο όνειρό μας συσχετίζεται με το υποσεινηδητο μας που προσπαθεί να μας περάσει συγκεκριμένα μηνύματα. Μπορεί αυτό το όνειρο να δείχνει το μέλλον η το παρελθόν. 

Αν ονειρευτείτε έναν μαύρο σκορπιό τότε σχετίζεται αυτό το όνειρο με το μυστήριο. Μυστηριώδης σκέψεις θα έρθουν αυτό το διάστημα στο μυαλό σας και το υποσεινηδητό σας θα προσπαθήσει να σας κάνει να γνωρίσετε  μία καινούργια πτυχή του εαυτού σας. 

Αν ονειρευτείτε έναν κίτρινο σκορπιό τότε το όνειρο αυτό δείχνει τον πλούτο. Μπορεί να δείχνει χρήματα που θα αποκτήσετε σύντομα ή τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε για να τα αποκτήσετε. Όσο πιο μικρός είναι ο σκορπιός τόσα περισσότερα τα χρήματα.

Ο κόκκινος σκορπιός που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει την λαχτάρα και το πάθος. Ένας καινούριος έρωτας θα υπάρξει , ο οποίος θα σας κάψει. Αν νιώσατε καλά όταν είδατε το όνειρο τότε θα εξερευνήσετε τα όρια της σεξουαλικότητας σας. Αν νιωσατε ανησυχία τότε ο έρωτας αυτός μπορεί να είναι κρυφός, απαγορευμένο η ανεκπλήρωτος όπου θα σας ταράξει το μυαλό. 

Ο λευκός σκορπιός που θα δείτε στο όνειρό σας θα σας φέρει ηρεμία και ειρήνη.

Ο καφέ σκορπιός που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει σεξουαλικα προβλήματα. Ίσως να μην νιώθετε αρκετοί με την εμφάνιση σας , ισως να φοβάστε την απόρριψη. 

Ο σκορπιός που θα σας τσιμπήσει δείχνει τον φόβο σας για κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα παρουσιαστούν στην ζωή σας. Ίσως να βρεθείτε με κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν θα ξέρετε πως να το λύσετε και να έρθετε σε αδιέξοδο. 

Ο νεκρός σκορπιός δείχνει την απελευθέρωσή σας. Ίσως είχατε κάποιο πρόβλημα που τώρα θα εξαλειφθεί. Ακόμα μια δικαστική μάχη που θα τελειώσει η μία αποπνικτική σχέση. Ότι και να ήταν αυτό που σας ταλαιπωρούν, σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας ,τώρα θα τελειώσει και θα νιώσετε ελευθερία. 

Αν δείτε στο όνειρό σας να σκοτώνετε έναν σκορπιό, τότε δείχνει την δύναμη σας και την τόλμη σας. Θα μπορέσετε να πάρετε τα ηνία της ζωής σας και να πατήσετε πόδι σε ότι σας χαλάει την καθημερινότητα. Ακόμα σε καιρό προβλημάτων εσείς θα βρίσκετε τις λύσεις , με αποτέλεσμα οι αγαπημένοι σας να μπορούν να στηριχθουν πάνω σας. Την ίδια σημασία έχει αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρώτε έναν σκορπιό. 

Αν δείτε πολλούς σκορπιούς μαζί σημαίνει ότι το τελευταίο διάστημα δεν έχετε καθαρό μυαλό και θα κάνετε λάθη και θα πάρετε κακές αποφάσεις.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου