Ονειροκρίτης Βασιλικός

Ονειροκρίτης Βασιλικός

Τι σημαίνει ο Βασιλικός στο όνειρό μας? Πάμε να μάθουμε παρακάτω:

Όνειρο βασιλικος, λουλουδι, γλαστρα , βασιλικος ονειροκρίτης, βότανο ονειροκριτης
Ονειροκρίτης Βασιλικός 



Μαζεύω βασιλικό

Αν δεις στο όνειρό σου να μαζεύεις βασιλικό τότε θα έχεις μεγάλη τύχη στον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερη θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η σχέση σου να πηγαίνει καλύτερα μέρα με την ημέρα. Θα έχετε κοινά σχέδια, κοινές προτιμήσεις και στόχους σου. Εσύ και το ταίρι σου θα κοιτάτε προς την ίδια κατεύθυνση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι το ταίρι σας είναι αυτός ο άνθρωπος με τον οποίον θέλετε να περάσετε στο επόμενο βήμα και να κάνετε οικογένεια μαζί του.

Μυρίζω βασιλικό

Αν στο όνειρό σου μυρίζεις βασιλικό τότε σε όλη σου η ζωή τ,ο επόμενο διάστημα θα κυριαρχήσει η αφθονία, θα έχεις αφθονία στα χρήματα στον έρωτα και στις χαρές.

Τρώω Βασιλικό 

Αν στο όνειρό σας δείτε βασιλικό τότε θα έχετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές. Θα βρίσκεται απόλαυση και θα θέλετε να περνάτε όσο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας πορείτε.

Μαγειρεύω με Βασιλικό

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μαγειρεύεται με βασιλικό πότε έχετε αρκετούς θαυμαστές. Έλκύετε το αντίθετο φύλο και άντρες και γυναίκες σας θαυμάζουν για την αυτοπεποίθησή σας. Το προσεχές διάστημα θα γνωρίσετε καινούριο κόσμο. 

Φυτεύω Βασιλικό σε γλάστρα 

Αν το όνειρό σας επιτέλους το βασιλικό τότε θα γίνει κάτι που θα σας κάνει χαρούμενους. Ίσως κάποιος να σας κάνει κάποιο κομπλιμέντο,να ακούσετε χαρούμενα νέα ή να σας κάνουν έκπληξη δώρο. Τα καθημερινά προβλήματα δεν θα σας ανησυχούν και θα είστε ξέγνοιαστοι.

Φυτεύω Βασιλικό σε κήπο


Αν φυτεύεις βασιλικό σε κήπο τα μεγάλα σχέδιά σου θα γίνουν πραγματικότητα.  Αν θέλεις να ανοίξεις την δική σου επιχείρηση Ήρθε η ώρα να το κάνεις και αν έχεις ήδη μπορείς να την επεκτείνεις. 
Αν δεις άλλους το όνειρό σου να φυτεύουν βασιλικούς θα σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία και θα πρέπει να την αρπάξεις σύντομα με όποιο κόστος.

Αποξηραμένος Βασιλικός 

Αποξηραμένος βασιλικός που είδες στο όνειρό σου σχετίζεται με τον έρωτα και τα συναισθήματα. Ίσως να έχεις ένα κρυφό έρωτα που ντρέπεσαι με το εκδηλώσεις συναισθήματά σου και να φαντασιώνεσαι κάποιον κρυφά. 
Αν είσαι παντρεμένος έχεις πρωτόγνωρα συναισθήματα για το σύντροφό σου και αναβιώνετε τον έρωτά σας.

Ανθισμένος Βασιλικός 

Ανθισμένο βασιλικό θα δεις στο όνειρό σου δείχνει μία επαγγελματική ευκαιρία ίσως κάποιο καινούργιο επάγγελμα ή προαγωγή, παρόλα αυτά όσα εργάζεσαι για να τα καταφέρεις, δεν θα πρέπει να γνωστοποιήσεις, τα σχέδιά σου σε πολλούς,καλύτερα να τα κρατήσεις κρυφά.

Σπόρος Βασιλικού

Αν δεις στο όνειρό σου σπόρος βασιλικό τότε ένα νεότερο άτομο σε ηλικία θα σου δώσει μία πολύ καλή συμβουλή και θα πρέπει να την ακολουθήσεις. Αν έχεις παιδιά τότε θα σε εκπλήξουν με τη γνώση τους και την πρόοδό τους.

Αγοράζω Βασιλικό

Αν στο όνειρό σου δεις ότι αγοράζεις βασιλικό τότε θα έχεις μία καινούρια επαγγελματική ευκαιρία ,είτε θα πιάσεις κάπου δουλειά είτε το θα ανανεωθείς μέσα στο υπάρχον επάγγελμά σου. Μην φοβηθείς να ρισκάρεις καθώς ότι και να κάνεις θα σου βγει σε καλό.

Πουλάω Βασιλικό 

Αν στο όνειρό σου δεις ότι πουλάς βασιλικό τότε να προσέχεις τους ανθρώπους γύρω σου καθώς κάποιος θα προσπάθησει να σε εξαπατήσει και να σου δώσει λάθος πληροφορίες για να ικανοποιήσει τα σχέδιά του. Να μην ανοίγεσαι γιατί δεν ξέρεις αν ο άλλος θέλει το καλό σου ή το κακό σου.

Χαρίζω Βασιλικό 

Αν χαρίσεις βασιλικό σε κάποιον στο όνειρό σου τότε σημαίνει ότι αυτό το άτομο τον αγαπάς και τον έχεις στην εκτίμησή σου. Αν όμως χαρίζεις βασιλικό σε κάποιον που δεν ξέρεις τότε κάποιος άνθρωπος που αγαπάς πολύ θα σε απογοητεύσει και θα πάρει πάρα πολύ καιρό για να το ξεπεράσεις και να τον ξαναδείς το ίδιο.

Μου κάνουν δώρο βασιλικό 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σας έκαναν δώρο βασιλικό, τότε θα ζήσετε έναν πολύ μεγάλο έρωτα που δεν θα έχετε νιώσει έτσι παρόμοια ξανά.
Για τους παντρεμένους το όνειρο δείχνει ότι όλα θα φτιάξουν και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου