Ονειροκρίτης Αλάτι

Αν δείτε αλάτι για το φαγητό στο όνειρό σας, τότε μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άνδρας θα σας βοηθήσει και θα σας κάνει χάρες. Έχετε την εύνοια του.
Επίσης το συγκεκριμένο όνειρο δείχνει αφθονία και πλούτο.

Αν στο όνειρό σας δείτε να ρίχνετε αλάτι σε κρέας τότε αυτό το όνειρο δεν είναι τόσο καλό για το κοντινό μέλλον δείχνει ότι θα έχετε κάποιες δυσκολίες. Το όνειρο Επίσης δείχνει ότι δεν θα είστε οικονομικά σταθερός και μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένος η με κάποιον τρόπο να ξεφτιλιστείτε.Αν στο όνειρό σας είδατε ότι τρώγατε ΚΡΕΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στον Ονειροκρίτη αν δείτε ένα βουνό από αλάτι τότε σημαίνει ότι όποια απόφαση πάρτε στη ζωή σας θα βγει σωστή. Επίσης σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και να το πραγματοποιήσετε. 

Αν δείτε ότι αγοράζετε αλάτι τότε το όνειρο  δείχνει πληρότητα ευτυχία και γαλήνη.Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας θαλασσινό αλάτι τότε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί τον τελευταίο διάστημα θα ξεπεραστεί. Αν όμως δείτε αλάτι σε μία παραλία στην θάλασσα τότε σημαίνει ότι θα έχετε δάκρυα και στεναχώρια.Αν είδατε και θάλασσα κάντε κλικ εδώ για την ερμηνεια

Αν δείτε αλάτι μέσα στο σπίτι σας τότε θα έχετε αρρώστιες, τσακωμούς και κακή τύχη.

Αν τρώτε φαγητό στο όνειρό σας το οποίο είναι πολύ αλμυρό από αλάτι τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις αποφάσεις των άλλων.

Αν μυρίζεις στον ύπνο σου αλάτι και μυρίζει ωραία ,τότε δείχνει ότι θα αποκτήσετε χρήματα ,αν μυρίζει άσχημα τότε Θα χάσετε.

Αν στο όνειρό τρωτε μία σούπα η οποία είναι αλμυρή και είστε ελεύθερος τότε θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας σύντομα.

Αν στο όνειρό σας κρατάτε στο χέρι σας αλάτι τότε θα έχετε οικογενειακούς τσακωμούς. 

Αν τρώτε φαγητό το οποίο είναι ανάλατο και έψαχνες το αλάτι και δεν το βρήκες τότε θα έχεις πολύ άσχημη τύχη.

Αν στο όνειρό σας δείτε ορυχείο αλατιού τότε το όνειρο ειναι υποσυνείδητο και προσπαθείτε να σβήσετε μία άσχημη ανάμνηση από το μυαλό σας.

Αν δείτε ότι έχετε φυλαγμένο αλάτι σε ένα κελάρι ή στο υπόγειο τότε κάποιος θα προστατέψει την τύχη σας.

Αν δείτε να φιλάτε τον σύντροφό σας και το στόμα του ήταν αλμυρό και έχει αλάτι τότε σημαίνει ότι θα σας απατήσει.

Το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει είτε μία καινούργια σχέση, είτε ότι θα εκπληρωθούν οι ευχές σας.

Αν δείτε ότι πίνετε αλμυρό νερό στον ύπνο σας τότε θα αρρωστήσετε. Για την σημασία του ονείρου νερό  Πατήστε εδώ



Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου