Ονειροκρίτης Πιπέρι

Onirokritis piperi
Ονειροκριτης Πιπέρι 


Ονειροκρίτης Πιπέρι


Αν δείτε ότι βάζετε στο φαγητό σας μαύρο πιπέρι τότε έχετε κακές σχέσεις με την οικογένειά σας ,τους φίλους σας, ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας αλλιώς η κοινωνική σας ζωή θα καταρρεύσει.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μυρίζετε πιπέρι τότε θα έχετε στην ζωή σας απρόσμενες αλλαγές. 

Αν δείτε πιπέρι μαύρο πεσμένο στο πάτωμα τότε θα έχετε κακή τύχη και προβλήματα. Όλο αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρώτε πιπέρι, τότε έχετε ανάγκη από αγάπη και στοργή. Να προσέξετε να μην τα ρισκάρετε όλα στο όνομα της αγάπης γιατί θα βρεθείτε πληγωμένοι και χαμένοι. 
Αν το πιπέρι που τρώτε στο όνειρό σας είναι υπερβολικά καυτερό ,τότε η οικογενειακή σας γαλήνη απειλείται. Μπορεί να σας στενοχωρήσουν οι γονείς σας ο σύζυγος ή το παιδί σας.

Αν το μαύρο πιπέρι είναι σε σκόνη τότε Υπάρχει μία περίπτωση να λύσετε τα προβλήματά σας. Ακόμα μπορεί να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι αγοράζετε πιπέρι κάτι καινούργιο θα έρθει στη ζωή σας. Η καινούργια αλλαγή θα αλλάξει την ζωή σας προς το καλύτερο.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


1 σχόλιο: