Ονειροκρίτης Ξίδι - Ξύδι

Ονειρο Ξίδι
Ονειροκρίτης Ξίδι 


Γενικά οι γυναίκες βλέπουν περισσότερο όνειρα με ξύδι στο όνειρό τους παρότι οι άντρες. Οι μάγειρες το βλέπουν πιο συχνά. Παρόλα αυτά το να βλέπεις ξίδι στο όνειρό σου είναι αρκετά σπάνιο. 

Αν ονειρευτείς ξίδι τότε θα ακούσεις ασχημα νέα. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι και σε ένα κοντινό σου πρόσωπο και να σε επηρρεασει. Επίσης θα πρέπει να ακυρώσεις τα σχέδιά σου λόγω του συμβάντος.

Αν ονειρευτεις να αγοράζεις ξίδι σημαίνει ότι θα έχεις ξαφνικά έξοδα. Θα αναγκαστείς να πληρώσεις κάτι το οποίο δεν το είχες σχεδιάσει. Θα εκνευριστείς πολύ αλλά θα είναι καθαρά δικο σου λάθος. 

Αν βλέπεις στο όνειρό σου ότι πίνεις ξίδι τότε θα απογοητευτείς.Ισως να πεις σε κάποιον ένα μυστικό το οποίο όμως θα το βγάλει στην φόρα και θα συζητηθείς. 

Αν δεις άλλον να πίνει ξίδι τότε θα πληγωσεις πολύ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο άθελά σου. 

Αν δεις ότι βάζεις ξίδι στο φαγητό τότε το όνειρο αυτό δείχνει ότι είσαι καλοπερασάκιας. Σου αρέσει το καλό φαγητό, οι βόλτες και γενικά η καλοπέραση.

Αν δεις ότι σου χύνεται ξίδι τότε θα πεις βαριές κουβέντες τις οποίες θα τις μετανιώσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου καποιον άλλον να χυνει ξίδι τότε θα μπεις ανάμεσα σε έναν τσακωμό.  

Αν δεις ότι φτιάχνεις ξίδι τότε το εισόδημα σου είναι πολύ χαμηλό και τα βγάζεις πέρα με δυσκολία.  

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάποιος σου χαρίζει ξίδι τότε θα σε βοηθήσει να εκπληρώσει τις δουλειές σου. Μπορεί να σε βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού ή τις εξωτερικές. 

Αν δεις ότι κάνεις δώρο σε κάποιον ξίδι τότε θα τον βοηθήσεις και θα του κάνεις μια χάρη. 

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κλέβεις ξίδι τότε θα γίνεις αυτοκαστροφικός και θα καταστρέψεις ότι έχεις χτίσει γύρω σου. Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. 

Αν δεις να πλένεις το πρόσωπο σου με ξίδι το όνειρο αυτό δείχνει ότι δεν εμπιστεύεσαι τους γιατρούς και ότι αποφεύγεις τα φάρμακα. 

Άν δεις να κάνεις μπάνιο με ξίδι το όνειρο δείχνει οτι είσαι ματαιόδοξος και ότι φοβάσαι να γερασεις.

Αν δεις στο όνειρό σου να λουζεσαι με ξίδι τότε έχεις κάποια σωματικά συμπτώματα τα οποία δεν θα πρέπει να αμελήσεις. Θα πρέπει να επισκεφτείς κάποιον γιατρό. 

Αν δεις κάποιον να ρίχνει πάνω σου ξύδι τότε σε ζηλεύε,ι το ίδιο συμβαίνει και αν δεις εσύ τον εαυτό σου να βρέχει κάποιον με ξύδι.

Αν δεις στο όνειρό σου να καθαρίζεις κάτι με ξύδι τότε θα πρέπει να μεταφέρεις κάποια άσχημα νέα ,εναλλακτικά θα δουλέψεις πολύ το επόμενο διάστημα και θα κουραστείς σημαντικά. 

Αν δεις στο όνειρό σου κάποιον άλλον να καθαρίζει κάτι με ξύδι τότε θα πρέπει να του εξηγήσεις ότι οι προσπάθειες του πάνε στράφι.



Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου