Ονειροκρίτης Κανέλα


Αν δείτε στο όνειρό σας κανέλα τότε αυτό το όνειρο συσχετίζεται με την αγάπη και τον έρωτα. Αν είσαστε σε αυτή την περίοδο μέσα σε μία σχέση ή σε ένα γάμο τότε είστε ικανοποιημένοι.

Αν δείτε να βάζετε μέσα σε ποτά κανέλα τότε θέλετε να αποπλανήσετε έναν ερωτικό σύντροφο. Έχετε ισχυρή αυτοπεποίθηση και δεν θα δεχτείτε το Όχι σαν απάντηση.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι μυρίζετε κανέλα τότε κάποιος που έχετε στο μυαλό σας εδώ και αρκετό καιρό θα σας πλησιάσει. Όμως τα φαινόμενα απατούν, και ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, και δεν θα είναι αυτός ο άνθρωπος αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Τον είχατε εξιδανίκευσει και κατά κάποιον τρόπο θα απογοητευτείτε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρώτε κανέλα τότε θα πρέπει να προσέξετε για πιθανούς εχθρούς ,να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποιον εμπιστεύεστε τα σχέδιά σας ,τους φόβους σας, και τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας.

Αν δείτε κάποιον άλλον να τρώει κανέλα, τότε θα μάθετε ένα μυστικό κάποιου,όχι από περιέργεια ,απλά επειδή ήσασταν στο λάθος σημείο τον λάθος χρόνο. Προσέξτε το μυζτικό να μην το μοιράστειτε δεξιά και αριστερά καθώς δεν θα έχετε κανένα προσωπικό όφελος.

Αν δείτε οτι αγοράζετε κανέλα τότε ανησυχείτε για τον ερωτικό σας σύντροφο, ίσως έχει κάποια προβλήματα υγείας.

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι πουλάτε κανέλα τότε θα πρέπει να είσαστε ικανοποιημένοι με αυτά που ήδη έχετε, δεν θα πρέπει να ζητάτε περισσότερα καθώς έχετε ήδη αρκετά.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε δώρο σε κάποιον κανέλα τότε θα ξεφορτωθείτε κάποιον άνθρωπο ο οποίος δεν σας ταιριάζει πια. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι ερωτικός σύντροφος η ένας παιδικός ένας φίλος που δεν έχετε πια τα ίδια κοινά ενδιαφέροντα. Άλλος ένας λόγος ο οποίος θα τον ξεφορτωθείτε είναι επειδή σε ζηλεύει και επειδή δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εσάς.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σας κάνουν δώρο κανέλα ,τότε κρατάτε ένα πολύ μεγάλο μυστικό από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο με σκοπό να μην τον πληγώσετε. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν θα πρέπει ακόμα να κρατήσετε αυτό το μυστικό η να πείτε την αλήθεια γιατί σε όλους μας αξίζει η ειλικρίνεια.


Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου