Οι 30 μοίρες του Καρκίνου - Εμφάνιση και χαρακτηριστικά

 

καρκινος



Στο πρώτο βαθμό του Καρκίνου, ανεβαίνει ένας άντρας και μια γυναίκα που κρατιούνται από τα χέρια και χαίρονται. Συμβολίζει έναν ευχάριστο άνθρωπο που του αρέσει η ευθυμία.

Ο δεύτερος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει δύο γυναίκες που στέκονται αδρανείς σαν δύο πύργοι. Ο άνθρωπος που συμβολίζεται από αυτήν την άνοδο θα είναι αδιάφορος και αμέλητος σε οποιαδήποτε εργασία.

Ο τρίτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει δύο γυναίκες που κάθονται και δύο άνδρες που στέκονται μπροστά τους. Σημαίνει έναν υπηρέτη, έναν που εξυπηρετεί την ευχαρίστηση κάποιου άλλου.

Ο τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει μια κοπέλα που στέκεται αδρανής περιμένοντας έναν άντρα. Αντιπροσωπεύει έναν ερωτικό άνθρωπο γεμάτο από ερωτικές σκέψεις.

Ο πέμπτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει μια γυναίκα που στέκεται περιμένοντας έναν άντρα. Σημαίνει έναν πολυτελή άνθρωπο.

Ο έκτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άντρα που κρατάει ένα τράγο. Συμβολίζει έναν ανόητο ή βλάκα.

Ο έβδομος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένας άντρα που οδηγεί ένα τράγο με ένα ζώνη γύρω από τα κέρατά του. Δείχνει έναν δολοφόνο.

Ο όγδοος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα σπίτι και μια γυναίκα που στέκεται, σαν να κρύβεται πίσω από αυτό. Συμβολίζει έναν τεμπέλη, αργό και ακατάστατη προσωπικότητα.

Ο ένατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει μια γυναίκα που κρατάει έναν αργαλειό στο δεξί της χέρι. Σημαίνει έναν εργατικό άνθρωπο για λίγο κέρδος.

Ο δέκατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άντρα που κρατάει μία θήκη στο δεξί του χέρι. Σημαίνει επίσης έναν εργατικό και αλαζονικό άνθρωπο.

Ο ενδέκατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα πλοίο που στέκεται στο νερό. Αντιπροσωπεύει ένα ψαρά ή κάποιον που βγάζει τα προς το ζην από το νερό.

Ο δωδέκατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άντρα που κουβαλάει το δέρμα ενός θηρίου στους ώμους του. Εδώ συμβολίζεται ένας υποδηματοποιός ή τεχνίτης δέρματος, ή ένας τέτοιου είδους τεχνίτης.

Ο δέκατος τρίτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα αγόρι που κάθεται κρατώντας ένα ανοικτό βιβλίο, με ένα στυλό στο χέρι του. Αντιπροσωπεύει έναν μελετημένο άνθρωπο.

Ο δέκατος τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα αρνάκι με ένα στεφάνι από χρυσό στο κεφάλι του. Συμβολίζει έναν χρυσοχόο ή έναν άνθρωπο που εργάζεται στον χρυσό.

Ο δέκατος πέμπτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα σπίτι και ένα ποντίκι που κοιμάται στην φωλιά του κάτω από τη στέγη του. Συμβολίζει έναν άνθρωπο που επιθυμεί να κρατήσει το σπίτι του και να περνάει χρόνο εκεί μέσα.

Ο δέκατος έκτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα πουλί που κρατάει ένα φίδι κάτω από τα πόδια του. Συμβολίζει έναν άνθρωπο που θεωρεί τον εαυτό του ευγενή.

Ο δέκατος έβδομος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει μια γυναίκα που στέκεται αδρανής. Σημαίνει έναν βραδύ, αργό πρόσωπο.

Ο δέκατος ογδόος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει δύο γυναίκες που κάθονται να παίζουν σε τραπέζι. Συμβολίζει έναν χαρούμενο, ευτυχισμένο άνθρωπο, αλλά αγαπά υπερβολικά την ελευθερία.

Ο δέκατος ένατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άντρα που κρατάει ένα δόρυ στο δεξί του χέρι και έναν αυλό στο αριστερό. Σημαίνει έναν ηθοποιό σκηνικής τέχνης ή έναν τυχοδιώκτη που απεικονίζει.

Ο εικοστός βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα σκύλο που κάθεται σε ένα αμάξι. Σημαίνει ένα αργό πρόσωπο.

Ο εικοστός πρώτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άδειο αμάξι. Δηλώνει ένα άτομο που έχει παραδοθεί στη ματαιοδοξία.

Ο εικοστός δεύτερος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει έναν άντρα που στέκεται αδρανής. Συμβολίζει έναν τεμπέλη, άσχημο άνθρωπο.

Ο εικοστός τρίτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει  τρεχούμενο νερό. Αντιπροσωπεύει έναν ασταθή, μεταβλητό άνθρωπο.

Ο εικοστός τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει δύο άλογα, το ένα πηδώντας πάνω στην πλάτη του άλλου. Αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες, επιθυμία για αξιωματικές θέσεις και εξουσία πάνω σε άλλους.

Ο εικοστός πέμπτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άλογο που τρέχει σε έναν αγρό. Συμβολίζει έναν ασταθή άνθρωπο.

Ο εικοστός έκτος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει νερό που αναπηδά από βουνά. Συμβολίζει έναν κινητικό, ασταθή άνθρωπο ή κάποιον που δεν είναι ποτέ σταθερός.

Ο εικοστός έβδομος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα άλογο με χαλινάρι. Σημαίνει έναν άνθρωπο σε δουλεία και υποταγή.

Ο εικοστός όγδοος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει δύο άνδρες που κάθονται κάτω από ένα δέντρο. Δηλώνει έναν αδιάφορο άνθρωπο.

Ο εικοστός ένατος βαθμός του Καρκίνου, δείχνει έναν άντρα που κρέμεται στην κρεμάλα. Σαφώς συμβολίζει έναν κλέφτη.

Ο τριακοστός βαθμός του Καρκίνου, δείχνει ένα πλοίο που πλέει στο νερό. Σημαίνει έναν ναυτικό ή θαλασσινό.


Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου