Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη - 22 Νοεμβίου 2023

toxotis



Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου που ο Ήλιος βρίσκεται στην αστρολογική σήμανση του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι το ενθουσιώδες και εξερευνητικό ζώδιο του οποίου η ενέργεια είναι συνδεδεμένη με το ψάξιμο για αλήθειες, την αυτό-βελτίωση, την ευρηματικότητα και τη θετική προοπτική στη ζωή.

Όταν ο Ήλιος εισέρχεται στο Τοξότη, μπορεί να δώσει μια αίσθηση ενθουσιασμού, επιθυμίας για περιπέτεια, ανεξερεύνητες γνώσεις και νέες εμπειρίες. 

Η μετάβαση του Ήλιου στον Τοξότη είναι συχνά η εποχή για ανάπτυξη, ευκαιρίες για μάθηση και διεύρυνση των οριζόντων μας, εσωτερικά και εξωτερικά.

Σήμερα που μπαίνει ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς και τρίγωνο με την Σελήνη η οποία μπαίνει στον Κριό.

Όταν ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο , αυτό αποτελεί μια αστρολογική πτυχή που συχνά φέρνει δυσκολίες και προκλήσεις. Τα τετράγωνα ανάμεσα σε πλανήτες σηματοδοτούν έντονες ενέργειες και δυναμικές συνθήκες μεταξύ των εν λόγω πλανητών.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ατομικής μας ταυτότητας, τον εαυτό μας, την αυτο-εκφραστική ενέργεια και την ικανότητά μας να δημιουργούμε. Ο Κρόνος αποτελεί την αρχή της ώριμης σκέψης, του χρόνου, των περιορισμών και των διδαγμάτων μέσα από την εμπειρία.

Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες κάνουν τετράγωνο μεταξύ τους, μπορεί να εμφανιστούν δυσκολίες ή εμπόδια στην αυτο-έκφραση, στην προσωπική εξέλιξη ή στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αίσθημα περιορισμού, ανασφάλειας ή αποθάρρυνσης. Επίσης, μπορεί να υποδείξει ότι χρειάζεται να εργαστούμε πιο σκληρά ή να αντιμετωπίσουμε πιθανά εμπόδια για να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Αν και οι πτυχές τετραγώνων μπορεί να είναι προκλητικές, είναι επίσης ευκαιρίες για μάθηση και ανάπτυξη. Μπορούν να μας ενθαρρύνουν να επιμείνουμε, να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και να ανακαλύψουμε τη δύναμή μας στην αντιμετώπιση προκλήσεων.

Όταν ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη σε ένα αστρολογικό διάγραμμα, αυτό αποτελεί μια θετική και ενεργητική αστρολογική πτυχή. Τα τρίγωνα ανάμεσα σε πλανήτες δημιουργούν μια αρμονική σύνδεση μεταξύ των ενεργειών τους και συνήθως θεωρούνται ευεργετικά και θετικά σημάδια στην αστρολογία.

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα, την αυτο-εκφραστική ενέργεια και τη ζωτικότητά μας, ενώ η Σελήνη αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις και τις ανάγκες μας στο εσωτερικό μας κόσμο.

Όταν ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη, αυτό συνήθως υποδηλώνει μια περίοδο όπου η αυτο-εκφραστική ενέργεια, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και οι συναισθηματικές μας ανάγκες συνεργάζονται σε μια θετική και ισορροπημένη συνεργασία. Αυτή η πτυχή μπορεί να φέρει αίσθημα ευεξίας, ισορροπίας και εσωτερικής αρμονίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ενέργεια μας και η συναισθηματική μας πλευρά είναι συνήθως συνεκτικές και συμβάλλουν στην προσωπική μας ανάπτυξη και αυτο-εξέλιξη. Είναι μια περίοδος κατάλληλη για να εκφράσουμε τον εαυτό μας με αυτοπεποίθηση και ευαισθησία προς τις ανάγκες μας και των άλλων. Συνήθως είναι μια εποικοδομητική και ενθαρρυντική περίοδος για την προσωπική μας ανάπτυξη.

Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου