22 Νοεμβρίου 2023 - Αφροδίτη αντίθεση Χείρων

22 Νοεμβρίου 2023 - Αφροδίτη αντίθεση Χείρων




Στην αστρολογία, η διέλευση "Αφροδίτη αντίθεση Χείρων" σημαίνει ότι η πλανήτης Αφροδίτη βρίσκεται σε οπτική αντίθεση με τον πλανήτη Χείρων από την οπτική γωνία της Γης. Αυτό συμβαίνει όταν οι δύο πλανήτες βρίσκονται περίπου 180 μοίρες μακριά ο ένας από τον άλλον στον ουρανό.

Στην αστρολογία, οι αντιθέσεις μεταξύ πλανητών συχνά ερμηνεύονται ως σημαντικά αστρολογικά γεγονότα. Ωστόσο, η ερμηνεία αυτών των γεγονότων είναι πολύ πιο πολύπλοκη και μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το συνολικό πλανητικό συμφραζόμενο και την επίδρασή τους στα ατομικά χαρακτηριστικά και τη ζωή κάθε ανθρώπου.

Γενικά, η Αφροδίτη συμβολίζει την αγάπη, την αισθηματικότητα, την αισθησιακότητα και τις σχέσεις, ενώ ο Χείρων συχνά σχετίζεται με την εσωτερική δύναμη, την αναγέννηση και την αυτο-ανακάλυψη.

Αυτή η αντίθεση μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ενδεχόμενες αντιφάσεις ή δυσκολίες στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας, ενδέχεται να μας καλέσει να εξετάσουμε την εσωτερική μας δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ή να επανεξετάσουμε τις ανάγκες μας σε σχέση με την αγάπη και τις σχέσεις.



Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου