Οι 30 μοίρες του Ταύρου και εμφάνιση ή χαρακτηριστικά




Στον πρώτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άντρας που οδηγεί έναν ταύρο στη σφαγή, κρατώντας ένα ραβδί στο χέρι του. Υποδηλώνει έναν κρεμασμένο.

Στον δεύτερο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γυναίκα που κρατάει μια ουρά ίππου στο χέρι της. Υποδηλώνει ένα αδρανή άτομο.

Στον τρίτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γριά γυναίκα γυμνή, καλύπτοντας τα ερωτικά της με το αριστερό της χέρι. Υποδηλώνει μια γυναίκα που επιθυμεί έναν άντρα στην μεγάλη ηλικία της και να συνεχίσει να είναι νέα.

Στον τέταρτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γυναίκα που κρατάει ένα μαστίγιο στο δεξί της χέρι. Υποδηλώνει ένα άτομο που είναι έντονα εκνευριστικό και κακόβουλο.

Στον πέμπτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας ταύρος που κάθεται σε ένα χαλινό. Με αυτήν την μοίρα συμβολίζονται άνθρωποι που αγαπούν την φιλοξενία και είναι καλοί οικοδεσπότες.

Στον έκτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άντρας με τρία κεφάλια που δείχνει προς το έδαφος με το δεξί του χέρι. Υποδηλώνει έναν σύνετο, σοφό και εξέχοντα άνθρωπο.

Στον έβδομο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια όμορφη γυναίκα που στέκεται γυμνή. Υποδηλώνει ένα άτομο με υψηλόπνοο μυαλό.

Στον όγδοο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια λυπημένη γυναίκα που κάθεται σε ένα σκαμνί. Υποδηλώνει ένα άτομο με χαμηλό, ταπεινό, καταθλιπτικό πνεύμα.

Στον ένατο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άντρας που κρατάει ένα μαστίγιο στο χέρι του, τρέφοντας πρόβατα και αίγες σε ένα αγρόκτημα. Το άτομο κάτω από αυτόν το βαθμό θα είναι μιας ποιμένας ή βοσκός.

Στον δέκατο βαθμό του Ταύρου, αναδύονται δύο άντρες που στέκονται, με ένα σκυλί να παίζει ανάμεσά τους. Υποδηλώνει ένα αδρανές άτομο που είναι πολύ εθισμένο σε ανήθικες πράξεις.

Στον ενδέκατο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας κόρακας που στέκεται στο έδαφος και αφαιρεί τα φτερά του. Υποδηλώνει έναν φιλάργυρο άνθρωπο.

Στον δωδέκατο βαθμό του Ταύρου, αναδύονται δύο γυναίκες που στέκονται χέρι-χέρι. Υποδηλώνει έναν ευγενικό και καλόκαρδο άνθρωπο.


Στον δέκατρίτο βαθμό του Ταύρου, αναδύονται δύο γυναίκες με ράβδους, χτυπώντας και πλακώνοντας η μία την άλλη. Υποδηλώνει έναν ενοχλητικό, διεκδικητικό και τσακαλίστικο άνθρωπο.

Στον δέκατέταρτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άντρας που κρατάει ένα ραβδί στο χέρι του. Υποδηλώνει κάποιον που είναι ειρηνικός, καταπραϋντικός σε διαφορετικές αντιζηλίες ή κάποιον που συγκρατεί και ελέγχει τους διεκδικητικούς.

Στον δεκαπέντε βαθμό του Ταύρου, αναδύονται επτά πουλιά πετώντας στον αέρα. Υποδηλώνει έναν ασταθή άνθρωπο με αμφίβολη σκέψη.

Στον δέκατο έκτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άνθρωπος που καβαλάει ένα γάιδαρο. Υποδηλώνει έναν οκνηρό, έναν άνθρωπο αργό και κουραστικό σε όλες του τις πράξεις.

Στον δεκαεπτά βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας ταύρος δεμένος στη μέση σε ένα δέντρο. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που φορτώνεται υπερβολικά με καθημερινή εργασία.

Στον δεκαοκτώ βαθμό του Ταύρου, αναδύονται δύο ταύροι που παλεύουν ο ένας εναντίον του άλλου. Υποδηλώνει έναν οργισμένο και ορμητικό άνθρωπο.

Στον δέκαεννιά βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γυναίκα που χύνει νερό από ένα καζάνι σε ένα άλλο. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο με γλυκόλογη φύση.

Στον εικοστό βαθμό του Ταύρου, αναδύονται δύο σκυλιά που καταπλακώνονται. Υποδηλώνει έναν ζηλόφθονο και επίσης ανήθικο άνθρωπο.

Στον εικοστόπρωτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένα αρκούδα που κοιτάζει προς τα πίσω. Υποδηλώνει έναν κακό, κακόβουλο και θυμωμένο άνθρωπο.

Στον εικοστόδεύτερο βαθμό του Ταύρου, αναδύονται τρεις άνθρωποι που κρατιούνται από τα χέρια. Ο άνθρωπος που υποδηλώνεται θα είναι λάτρης της ειρήνης και της φιλίας.

Στον εικοστότριτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άνθρωπος που πέφτει προς τη γη. Υποδηλώνει έναν άτυχο άνθρωπο σε όλα του τα πράγματα.

Στον εικοστότεταρτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας κυρτός άνθρωπος που στηρίζεται στο ραβδί του. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο αδύναμο και ανίκανο στις πράξεις του.

Στον εικοστόπεμπτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άνθρωπος που στέκεται ευθύς και κρατάει ένα ραβδί στο χέρι του. Υποδηλώνει έναν γενναίο άνθρωπο, ισχυρό και ικανό στις πράξεις του.

Στον εικοστόέκτο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένας άνθρωπος που στέκεται και δείχνει το χέρι του. Υποδηλώνει έναν ειρηνικό άνθρωπο ή έναν διαμεσολαβητή στην ειρήνη.

Στον εικοστόέβδομο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται η ομοιότητα ενός αγρού σίτου ή σιταριού που στέκει ανεκοπο. Αυτή η ανόδος υποδηλώνει κάποιον που συγκεντρώνει και σωρεύει πλούτη.

Στον εικοστόόγδοο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γυναίκα που οδηγεί ένα άλογο από τον χαλινό. Υποδηλώνει ένα άτομο που επιθυμεί να κυβερνάει άλλους.

Στον εικοστόένατο βαθμό του Ταύρου, αναδύεται μια γυναίκα που οδηγεί ένα γάιδαρο με χαλινό, ή αλλιώς μια γυναίκα που οδηγεί ένα κατσίκι από τα κέρατά του. Εδώ υποδηλώνεται μια γυναίκα που κυβερνάει τον άντρα της και την οικογένειά της.

Στον τριακοστό βαθμό του Ταύρου, αναδύεται ένα όμορφο κτίριο. Με αυτήν την ανόδο υποδηλώνεται κάποιος που απολαμβάνει να κάνει ευχάριστες και απολαυστικές πράξεις.

Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου