Οι 30 μοίρες του Κριού και η εμφάνιση του ανθρώπου ή τα χαρακτηριστικά

 Οι 30 μοίρες του Κριού και η εμφάνιση του ανθρώπου ή χαρακτηριστικά που τον αντιπροσωπεύει


30 moires kriou



Στον πρώτο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος που κρατά ένα δρεπάνι στο δεξί του χέρι και ένα μηχανισμό πολέμου στο αριστερό του χέρι. Ένας άνθρωπος που γεννιέται τότε ή ο ερωτών θα είναι εργατικός και θα ασχολείται πολύ με πολεμικά θέματα.


Στον δεύτερο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος που έχει το κεφάλι του σαν σκύλος, τείνοντας το δεξί του χέρι προς τον ουρανό και κρατώντας ένα ραβδί στο αριστερό του χέρι. Υποδηλώνει ότι ο άνθρωπος που γεννιέται κάτω από αυτό το βαθμό θα είναι δικαστικός και ενοχλητικός και θα έχει φθονερή συμπεριφορά σαν σκύλος.


Στον τρίτο βαθμό του Κριού, εμφανίζεται ένα όμορφο πρόσωπο που τείνει το δεξί του χέρι σαν να δείχνει τα διάφορα πράγματα του κόσμου και εφαρμόζει το αριστερό του χέρι σε μια ζώνη γύρω του. Υποδηλώνει έναν ειρηνικό και ήσυχο άνθρωπο.


Στον τέταρτο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος με κατσαρό κεφάλι, κρατώντας έναν γεράκο στο δεξί του χέρι και ένα μαστίγιο στο αριστερό του χέρι. Ο άνθρωπος που συμβολίζεται από αυτήν την αναδίπλωση είναι σπάνια πλούσιος, αλλά ξοδεύει την περιουσία του, καταναλώνοντας τα πάντα στην ηλικία του.

Ο πέμπτος βαθμός αναδύεται σαν δύο άνδρες, ο ένας κρατώντας ένα τσεκούρι που κόβει ξύλο, ο άλλος κρατώντας ένα σκήπτρο στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει ένα άτομο που θα είναι πρόνοος οικοδεσπότης και θα παρέχει για την οικογένειά του.

Στον έκτο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας βασιλιάς στεφανωμένος, κρατώντας έναν κόσμο στο δεξί του χέρι και ένα σκήπτρο στο αριστερό. Ο άνθρωπος κάτω από αυτήν την αναδίπλωση θα ξεπεράσει όλους τους συγγενείς και τους γνωστούς του στο μέγεθος του.

Ο έβδομος βαθμός του Κριού αναδύεται σαν ένας άνθρωπος εντελώς οπλισμένος, κρατώντας ένα βέλος στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει έναν προσεκτικό και προσεκτικό άνθρωπο, έναν προστάτη του εαυτού του.

Στον όγδοο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος με κεφάλι που καλύπτεται με κράνος και που αλλού δεν είναι οπλισμένος, κρατώντας ένα τόξο στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει διεκδικητικά και επιθετικά άτομα και δολοφόνους.

Ο ένατος βαθμός του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος χωρίς καπέλο, καλά ντυμένος με μια ρόμπα πάνω στο σώμα του, κρατώντας ένα σπαθί στο αριστερό του χέρι με την άκρη προς τα κάτω. Υποδηλώνει ομιλητικά άτομα, γεμάτα λόγια και θαύμαστο πνεύμα.

Ο δέκατος βαθμός του Κριού, αναδύεται σαν ένας άνθρωπος χωρίς καπέλο, αλλά ντυμένος πάνω στο σώμα του, διαπερνώντας έναν αρκούδα με ένα δόρυ. Υποδηλώνει έναν δασοφύλακα ή κυνηγό.

Στον ενδέκατο βαθμό του Κριού, αναδύεται μια γυναίκα που στέκεται, κρατώντας ένα στρόγγυλο ραβδί στο χέρι της. Υποδηλώνει μια αγάπησιμη φιλία και φιλοξενία ατόμου.

Στον δωδέκατο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας αετός, εκτείνοντας τα φτερά του πάνω από τα μικρά του καθισμένα κάτω από αυτόν. Υποδηλώνει φιλόδοξα άτομα, υπερήφανα, επιθυμούν κοσμιότητα και αποβλέπουν στο να εξαιρεθούν στην αξία.

Στον δέκατοτρίτο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας επιδέξιος άνθρωπος, με το δεξί του χέρι να κρατάει ένα τράγο από τα κέρατά του. Το άτομο κάτω από αυτόν το βαθμό θα είναι εξαιρετικά διάσημο.

Στον δέκατοτέταρτο βαθμό του Κριού, αναδύεται σαν ένας άνθρωπος αιχμάλωτος, όρθιος ανάμεσα σε δύο στύλους, με τα χέρια του δεμένα με δύο αλυσίδες. Υποδηλώνει άτομα που υπόκεινται σε συχνές φυλακίσεις.

Στον δεκατοπέμπτο βαθμό του Κριού, αναδύεται σαν ένας άνθρωπος χωρίς καπέλο, με τα χέρια του εκτεταμένα και ντυμένος με ένα άρμεγμα. Υποδηλώνει κλέφτες, ανεύθυνα, ανόητα και κακόβουλα άτομα.

Στον δέκατοέκτο βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος που εργάζεται με ένα αγροτικό εργαλείο ή μερικές φορές ένας άνθρωπος που χύνει νερό από ένα κουβά. Υποδηλώνει έναν ψαρά ή έναν εργάτη.

Στον δεκαεπτά βαθμό του Κριού, αναδύεται σαν ένας άνθρωπος που στέκεται αδρανής, ντυμένος με λεπτό μετάξι. Αντιπροσωπεύει λεπτούς, απαλούς ανθρώπους.

Στον δεκαοκτώ βαθμό του Κριού, αναδύεται μια γυναίκα που κάθεται σε ένα καρεκλάκι, κρατώντας ψηλά το δεξί της χέρι. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που αγαπάει την ειρήνη και την ηρεμία.

Στον δεκαεννιά βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος ντυμένος με άρμεγμα, όρθιος και δείχνοντας θησαυρούς και χρήματα με τα χέρια του. Υποδηλώνει έναν κλέφτη, έναν κακόβουλο, ανόητο άτομο. 

Στον εικοστό βαθμό του Κριού, αναδύεται ένας άνθρωπος με κράνος στο κεφάλι του και μια φτερωτή πέννα στο καπέλο του, ιππεύοντας ένα ταύρο, οδηγώντας ένα άλογο με το αριστερό του χέρι. Ο άνθρωπος αυτός θα είναι κακός.

Ο εικοστός πρώτος βαθμός του Κριού αναδύεται ένας σκύλος που κάθεται και γυρίζει το πρόσωπό του προς έναν λιοντάρι. Υποδηλώνει ένα πιστό σύντροφο.

Ο εικοστός δεύτερος βαθμός του Κριού αναδύεται ένα αρκούδα, κάθεται και κρατάει ένα μεγάλο δοκό στο στόμα του. Το άτομο που συμβολίζεται από αυτό θα είναι ένας κακός άνθρωπος.

Ο εικοστός τριτος βαθμός του Κριού αναδύονται έξι φίδια, τρία από αυτά πολεμούν εναντίον των άλλων τριών. Τα άτομα κάτω από αυτόν το βαθμό θα έχουν πολλούς εχθρούς.

Ο εικοστός τέταρτος βαθμός του Κριού αναδύεται μια γυμνή γυναίκα που καλύπτει τα ερωτικά της μέρη με το αριστερό της χέρι και κρατάει ψηλά το δεξί της χέρι. Εάν ο γεννημένος είναι γυναίκα, θα επιθυμεί έναν άντρα, αν είναι άντρας, θα είναι πολύ αφοσιωμένος στις γυναίκες.

Ο εικοστός πέμπτος βαθμός του Κριού αναδύεται ένας άνθρωπος με κυματιστά μαλλιά, πάνω σε ένα αρνί, κρατώντας το από τα κέρατά του. Υποδηλώνει έναν πολίτη που επιθυμεί να κυβερνά.

Ο εικοστός εκτος βαθμός του Κριού αναδύονται δύο ήλιοι, ο ένας λάμποντας αντίθετα στον άλλον. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που κυβερνά και διατηρεί την εξουσία του με αυτόν τον τρόπο.

Ο εικοστός έβδομος βαθμός του Κριού αναδύεται σαν ένας μεγάλος δράκος που κοιτάζει αναπαυμένος πάνω στη γη. Υποδηλώνει ένα άτομο με δύναμη στην προχωρημένη του ηλικία.

Ο εικοστόςόγδοος βαθμός του Κριού αναδύεται μια γυναίκα που στέκεται ίσια, είναι καλά ντυμένη. Υποδηλώνει ένα ευχάριστο και ήσυχο άτομο.

Ο εικοστός ένατος βαθμός του Κριού αναδύεται ένας άνθρωπος που κρατάει ένα πριόνι στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει έναν εργατικό άνθρωπο που τρέφει τον εαυτό του και τη σύζυγό του με την εργασία του.

Ο τριακοστός βαθμός του Κριού αναδύεται μια αυστηρή γυναίκα που οδηγεί ένα άλογο στην δεξιά της χειρά. Το άτομο κάτω από αυτόν το βαθμό θα έχει υψηλό πνεύμα, θα είναι φιλόδοξο να κυβερνάει άλλους.

Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου