Οι 30 αστρολογικές μοίρες του Διδύμου και εμφάνιση η χαρακτηριστικά



Στον πρώτο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο άνδρες που κάθονται στο έδαφος, κρατώντας ο ένας τον άλλον από τα χέρια. Υποδηλώνει έναν χαρούμενο και παιχνιδιάρικο άνθρωπο.

Στον δεύτερο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας με ξίφος δεμένο στη μέση, που οδηγεί δύο άλλους γυμνούς άνδρες δεμένους. Το άτομο που υποδηλώνεται θα είναι είτε φυλακας είτε αστυνομικός.

Στον τρίτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άνδρας που τραγουδά και παίζει με ένα λαούτο. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που δημιουργεί χαρά στους άλλους.

Στον τέταρτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας που κρατάει τη γυναίκα του από το χέρι. Υποδηλώνει κάποιον που προσφέρει καλή φιλοξενία και διασκέδαση σε άλλους.

Στον πέμπτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας που κρατάει έναν τόξο στο αριστερό του χέρι και μια ζώνη στο δεξί του. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που προετοιμάζεται για πόλεμο.

Στον έκτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άνδρας που κρατάει μια ζυγαριά στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει έναν εμπoρο η μικροπωλητή.

Στον έβδομο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο νύφες χέρι-χέρι. Υποδηλώνει ένα άτομο που ασχολείται με γαμήλια θέματα.

Στον όγδοο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας σιδηρουργός που χτυπάει σίδερο και μια γυναίκα που στέκεται αδρανή . Υποδηλώνει ένα άτομο που αποφεύγει την εργασία και αγαπά την αργία.

Στον ένατο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας βασιλιάς που κάθεται σε ένα θρόνο, κρατώντας μία παγκόσμια σφαίρα στο δεξί του χέρι και ένα σκήπτρο στο αριστερό του χέρι. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που θα έχει μεγάλη εξουσία και αρχή.

Στον δέκατο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άνδρας που σηκώνει έναν άλλον άνδρα από το έδαφος. Υποδηλώνει ένα άτομο που συμφιλιώνει διαφορές φιλικά μεταξύ άλλων.

Στον ένδεκατο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας αετός που κουνιέται με τα φτερά του πάνω από τρία από τα νεογέννητά του. Το άτομο θα είναι μάντης ή μάγος που υποδηλώνεται με αυτόν τον βαθμό.

Στον δωδέκατο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο γυναίκες που στέκονται κλαίγοντας. Υποδηλώνει έναν λυπημένο άνθρωπο.

Στον δέκατο τρίτο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται τρία στεφάνια που στέκουν μαζί στο έδαφος. Υποδηλώνει έναν φιλόδοξο και φθονερό άνθρωπο.

Στον δέκατο τέταρτο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο αλώνια που καταβροχθίζουν κότες. Το άτομο κάτω από αυτόν τον βαθμό θα είναι ένας λιχουδης και φθονερός άνθρωπος.

Στον δέκατο πέμπτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άνδρας με τρεις κεφαλές. Υποδηλώνει κάποιον με καλή κατανόηση.

Στον δέκατο έκτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται σαν ένας γεφύρι δίπλα στο νερό. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που εργάζεται χωρίς κέρδος. 

Στον δεκαεπτά βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας χωρίς χέρια, και αργός. Υποδηλώνει ένα άχρηστο άτομο σε μια μέτρια κατάσταση. 

Στον δεκαοκτώ  βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας αλεπού που τρέχει γρήγορα. Υποδηλώνει έναν εργατικό άνθρωπο. 

Στον δεκαεννιά βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας φτωχός άντρας που κουβαλάει ένα ραβδί στον ώμο του. Υποδηλώνει ότι το άτομο θα είναι ταξιδιώτης, ένας αγγελιοφόρος. 

Στον εικοστό βαθμό των Διδύμων, αναδύονται τρία φίδια που κείτονται στο έδαφος. Το άτομο υπό αυτόν τον βαθμό θα είναι σοφό και με καλή κατανόηση. 

Στον εικοστό πρώτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας που κάθεται από πάνω σε ένα άλογο. Υποδηλώνει έναν πελάτη ή κάποιον που προσλαμβάνει κάποιον άλλον για να έχει την υπεράσπισή του.

 Στον εικοστό δεύτερο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο πουλιά που φλυαρούν μαζί. Υποδηλώνει έναν κυνηγό πουλιών. 

Στον εικοστό τρίτο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται ένας παλικάρι με τρίαινα. Δείχνει έναν φτωχό, ανυπόμονο και αργό άνθρωπο. 

Στον εικοστό τετάρτο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο γυναίκες που κάθονται παίζοντας μαζί. Αντιπροσωπεύει κάποιον που είναι δεδομένος στην ευχαρίστηση και την ευφροσύνη.

Στον εικοστό πέμπτο βαθμό τω ν Διδύμων, αναδύεται ένας άντρας που κρατά ένα ανοικτό βιβλίο στο χέρι του. Υποδηλώνει έναν μελετημένο άνθρωπο. 

Στον εικοστό έκτο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο σκύλοι που καταπολεμούν. Αντιπροσωπεύει έναν φιλόξενο και φιλόδοξο άνθρωπο. 

Στον εικοστό έβδομο βαθμό των Διδύμων, αναδύεται μια γυναίκα που στέκεται αδρανής και κλαίει. Υποδηλώνει έναν άπονο πλανόδιο που ασχολείται με την κλοπή. 

Στον εικοστό όγδοο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο ταύροι, ένας μεγαλύτερος από τον άλλον. Αντιπροσωπεύει έναν εργατικό άνθρωπο.

 Στον εικοστό ένατο βαθμό των Διδύμων, αναδύονται τρία σκυλιά, δύο τρέχουν προς τη μία κατεύθυνση και το άλλο στον αντίθετο δρόμο. Ο άνθρωπος ή η προσωπικότητα που συμβολίζεται με αυτόν τον βαθμό θα είναι κυνηγός για κάποιον ευγενή. 

Στον τριακοστό βαθμό των Διδύμων, αναδύονται δύο άντρες, καθένας από αυτούς οδηγώντας έναν άγριο σκύλο δεμένο σε αλυσίδες. Υποδηλώνει έναν κυνηγό ενός βασιλιά ή ενός πρίγκιπα.

Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου