Οι 30 αστρολογικές μοίρες του Καρκίνου και η εμφάνιση ή τα χαρακτηριστικά του



Ο πρώτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύονται ένας άντρας και μια γυναίκα που κρατούν ο ένας τον άλλον από τα χέρια και χαίρονται. Υποδηλώνει έναν αγαπητό άνθρωπο που αγαπά την ευχαρίστηση.

Ο δεύτερος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται δύο γυναίκες που στέκονται αδρανείς σαν δύο πύργους. Το άτομο που συμβολίζεται από αυτήν την ανόδο θα είναι αδρανές και αμέλειας σε οποιαδήποτε εργασία.

Ο τρίτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται σαν δύο γυναίκες που κάθονται και δύο άνδρες που στέκονται μπροστά τους. Υποδηλώνει έναν υπηρέτη, έναν που περιμένει την ευχαρίστηση ενός άλλου.

Ο τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται μια κόρη που στέκεται αδρανής περιμένοντας έναν άνδρα. Αντιπροσωπεύει ένα άτομο με επιθυμίες και σκέψεις πλήρη λαγνείας.

Ο πέμπτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται μια γυναίκα που στέκεται περιμένοντας έναν άνδρα. Υποδηλώνει έναν ακολασίας άνθρωπο.

Ο έκτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άντρας που κρατά ένα κατσίκι σε μια χαλκή κατσαρόλα. Υποδηλώνει έναν χαζό ή ανόητο άνθρωπο.

Ο εβδόμος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άντρας που οδηγεί ένα κατσίκι με έναν ζώνη γύρω από τα κέρατά του. Υποδηλώνει έναν ασφαλτζή ή έναν δολοφόνο.

Ο όγδοος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα σπίτι και μια γυναίκα που στέκεται σαν να κρύβεται πίσω από αυτό. Υποδηλώνει έναν τεμπέλη, αργό και λιγώτερο ηθικό άνθρωπο.

Ο ένατος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται μια γυναίκα που κρατά ένα στροβίλι στο δεξί της χέρι. Υποδηλώνει έναν εργατικό άνθρωπο για ελάχιστο κέρδος.

Ο δέκατος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άντρας που κρατά ένα θησαυροφυλάκιο στο δεξί του χέρι. Υποδηλώνει επίσης έναν εργατικό και ανιδιοτελή άνθρωπο.

Ο ενδέκατος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα πλοίο που στέκεται στο νερό. Αντιπροσωπεύει έναν ψαρά ή κάποιον που βγάζει τα προς το ζην από το νερό.

Ο δωδέκατος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άντρας που κουβαλάει το δέρμα ενός θηρίου στους ώμους του. δηλώνει έναν υποδηματοποιό ή καλλιτέχνη που εργάζεται με δέρματα.

Ο δέκατος τρίτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα αγόρι που κάθεται κρατώντας ένα ανοιχτό βιβλίο, με ένα στυλό στο χέρι του. Αντιπροσωπεύει έναν μελετημένο άνθρωπο.

Ο δεκατος τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα αρνί με ένα στέμα χρυσό στο κεφάλι του. Υποδηλώνει ένα χρυσοχόο ή έναν άνθρωπο που εργάζεται με το χρυσό.

Ο δεκαπέντε βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα σπίτι και ένα ποντίκι που κοιμάται στο φωλιά του κάτω από τη στέγη του. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που επιθυμεί να παραμένει στο σπίτι.

Ο δέκατος έκτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα πουλί που κρατά έναν φίδι κάτω από τα πόδια του. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που θεωρείται ευγενής.

Ο δεκαεπτάτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται μια γυναίκα που στέκεται αδρανής. Υποδηλώνει ένα αδρανή και τεμπέλη άτομο.

Ο δέκατος ογδόος βαθμός του Καρκίνου, αναδύονται δύο γυναίκες που κάθονται και παίζουν σε τραπέζια. Υποδηλώνει έναν ευχάριστο, παιχνιδιάρικο άνθρωπο, αλλά και αγαπητικό σε υπερβολικό βαθμό.

Ο δεκαεννάτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύονται ένας άνδρας που κρατά ένα δόρυ στο δεξί του χέρι και έναν αυλό στο αριστερό του. Υποδηλώνει έναν ηθοποιό σκηνικής παράστασης ή έναν τυχερόπαικτη.

Ο εικοστός βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας σκύλος που κάθεται σε ένα άρμα. Υποδηλώνει έναν αργό άνθρωπο.

Ο εικοστός πρώτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα άρμα που στέκεται άδειο. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο που παραδίδεται στην ματαιοδοξία.

Ο εικοστός δεύτερος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άνθρωπος που στέκεται αδρανής. Υποδηλώνει έναν τεμπέλη και δυσάρεστο άνθρωπο.

Ο εικοστός τρίτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα τρέχον νερό. Υποδηλώνει έναν ασταθή και μεταβλητό άνθρωπο.

Ο εικοστός τέταρτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύονται δύο άλογα, το ένα πηδώντας πάνω στην πλάτη του άλλου. Αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες, που επιθυμεί αξιώσεις και εξουσία πάνω σε άλλους.

Ο εικοστός πέμπτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα άλογο που τρέχει σε ένα πεδίο. Υποδηλώνει έναν ασταθή άνθρωπο.

Ο εικοστός έκτος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα νερό που πηγάζει από τα βουνά. Υποδηλώνει έναν κινητικό, ασταθή άνθρωπο, ή κάποιον που δεν είναι ποτέ σταθερός.

Ο εικοστός εβδόμος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα άλογο με δαμάλα. Υποδηλώνει έναν άνθρωπο υπό δουλεία και υποταγή.

Ο εικοστός όγδοος βαθμός του Καρκίνου, αναδύονται δύο άνδρες που κάθονται κάτω από ένα δέντρο. Υποδηλώνει έναν αδρανή άνθρωπο.

Ο εικοστός ένατος βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένας άνθρωπος που κρέμεται από το καράβι. Υποδηλώνει ξεκάθαρα έναν κλέφτη.

Ο τριακοστός βαθμός του Καρκίνου, αναδύεται ένα πλοίο που πλέει στο νερό. Υποδηλώνει έναν ναυτικό ή έναν θαλασσοδαρμένο.

Για να παρακολουθείτε τα καινούρια μας άρθρα μέσα απο την σελίδα μας στο FACEBOOK κάντε κλίκ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου