Ονειροκρίτης κλόουν

 

Ονειρο κλοουν
Όνειρο κλόουν


Ονειροκρίτης Κλόουν


Το όνειρο με τον κλόουν που θα δούμε στον ύπνο μας μπορεί να σημαίνει καλά πράγματα αλλά και προειδοποιήσεις. Μερικές φορές όταν βλέπουμε κλόουν στο όνειρό μας νιώθουμε χαρά και άλλες τους φοβόμαστε.

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κακό κλόουν ο οποίος κυνηγάει να σκοτώσει ή είναι δολοφόνος, τότε το όνειρο σας προειδοποιεί για ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι σας λένε ψέματα και θέλουν να σας καταχραστούν. Αυτό σημαίνει ότι είτε θα προσπαθήσουν να σας φάνε λεφτά ή γενικά θα σας εξαπατήσουν .  Επίσης μπορεί να νιώσετε ότι ντρέπεστε για κάποιο γεγονός που σας έχει συμβεί. Το όνειρο το συγκεκριμένο μπορεί να δείχνει και τσακωμό με κάποιον εχθρό. Πρέπει να είστε αυτό το διάστημα προσεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και ειδικά με αυτούς που θα μπουν στην ζωή σας τώρα.

Όταν στο όνειρό σας δείτε έναν κλόουν να σας κυνηγάει τότε δείχνει ένα μυστικό που κρατάτε κρυφό. Ήρθε η ώρα να το βγάλετε από μέσα σας. Επίσης δείχνει ότι φοβάστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που έχετε αυτό το διάστημα.

Όταν δείτε στο όνειρό σας έναν κλόουν να γελάει σημαίνει ότι αυτό το διάστημα είστε πιεσμένοι και πρέπει να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε. Αν ο κλόουν γελάει μαζί σας τότε ζείτε με ένα τρόπο ζωής που δεν σας κάνει καλό και θα πρέπει να τον αλλάξετε. Επίσης θα πρέπει να πάρετε την ζωή σας λίγο πιο σοβαρά

Αν γελάτε εσείς με κάποιον κλόουν τότε αυτό το διάστημα κάποιος σας έχει απορρίψει ή θα συμβεί σύντομα.

Αν δείτε στο όνειρό σας έναν άσχημο κλόουν τότε θα πρέπει να προσέχετε γιατί κάποιος θα θελήσει να σας γελοιοποιήσει. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι τα οικονομικά σας θέματα δεν θα πάνε καλά.

Στον ονειροκρίτη ένας κλόουν που κλαίει δείχνει ότι αυτό το διάστημα είστε δυστυχισμένος ή ότι περνάτε μια φάση μελαγχολίας.

Αν δείτε έναν καλό κλόουν τότε θα έχετε ανθρώπους δίπλα σας που θα σας βοηθήσουν και θα σας υποστηρίξουν. 

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου