Ονειροκρίτης Πορτοφόλι


oneirokritis portofoli


 Αν δείτε στο όνειρό σας να κρατάτε στα χέρια σας ένα πορτοφόλι τότε έχετε ένα μυστικό το οποίο θέλετε να το κρατήσετε καλά κρυμμένο. Δεν θέλετε να ο πείτε είτε γιατί δεν θέλετε είτε γιατί αν μαθευτεί θα πληγωθεί κάποιος πολύ.

Αν δείτε κάποιον άλλον να κρατάει πορτοφόλι στο όνειρό σας τότε δεν εμπιστεύεστε κάποιον, και έχετε μεγάλη περιέργεια να μάθετε για το παρελθόν του. Προσέξτε μην σας γίνει εμμονή.

Αν στο όνειρό σας δείτε ένα άδειο πορτοφόλι σημαίνει ότι ψυχολογικά αυτή την περίοδο της ζωής σας είστε πολύ εύθραυστη. Νιώθετε ευάλωτη και είτε χάσατε είτε θα χάσετε κάτι. Αυτό το κάτι μπορεί να μην είναι υλικό αλλά κάτι άλλο, όπως δουλειά σύντροφο κτλ. Επίσης το όνειρο σημαίνει ότι ένα μυστικό θα φανερωθεί. Ίσως κάποιος δικός σας να απογοητευθεί.

Αν δείτε ένα πορτοφόλι πολύ γεμάτο με πράγματα σημαίνει ότι είστε πολύ κουρασμένοι και ότι έχετε πολλές υποχρεώσεις. Ίσως να σημαίνει ότι έχετε και κάποιο βάρος που κουβαλάτε ή ότι κουβαλάτε άλλων το βάρος.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι αγοράζετε ένα καινούριο πορτοφόλι τότε θα γίνει μια αλλαγή στο μέλλον οπου θα επηρεάσει θετικά την ζωή σας και την καριέρα σας.

Αν δείτε να σας κλέβουν το πορτοφόλι τότε κάποιος θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει οικονομικά. 

Αν δείτε ένα κόκκινο πορτοφόλι τότε το όνειρο αυτό δείχνει έναν έρωτα. Ολα στην ερωτική σας ζωή θα σας πάνε καλά. 

Το μαύρο πορτοφόλι δείχνει πολλά μυστικά. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι χάσατε το πορτοφόλι σας τότε η ζωή σας θα ξεφύγει εκτός ελέγχου και θα πρέπει να την επαναφέρετε

* Για να πάτε στο ευρετήριο ονείρων κάντε κλικ ΕΔΩ

Αν είδατε στο όνειρό σας χρήματα ΚΑΝΤ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου