Ονειροκρίτης σουτιέν - στηθόδεσμος

 

oneiro soutien
Ονειροκρίτης Σουτιέν


Αν δείτε στο όνειρό σας να αγοράζετε ένα σουτιέν τότε σημαίνει ότι αυτό το διάστημα είσαι στεναχωρημένη και δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στους άλλους για την προσωπική σου ευτυχία. θα πρέπει να βρεις τρόπο να ευτυχίσεις μόνη σου.

Aν δεις τον εαυτό σου στον ύπνο σου να φοράει σουτιέν τότε το όνειρο αυτό δείχνει τις φεμινιστικές σου τάσεις και το ποσο ιδιαίτερα νιώθεις που είσαι γυναίκα. 

Αν είστε άντρας και δείτε γυναίκα να φοράει σουτιέν τότε δεν είστε ευχαριστημένοι με την ερωτική σας ζωή . Αν έχετε σχέση τότε δεν σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα και είστε αρκετά δυσαρεστημένοι. Αν δείτε μια γυναίκα να βγάζει το σουτιέν της τότε συναισθηματικά είστε παγωμένοι 

* Για να πάτε στο ευρετήριο ονείρων κάντε κλικ ΕΔΩ

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου