Ονειροκρίτης Εκκλησια - Είδα στον ύπνο μου

Ονειρο εκκλησία
Ονειροκρίτης Εκκλησία

Ονειροκρίτης Εκκλησία 

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας εκκλησία?



Αν στο όνειρό σας δείτε να είστε μέσα σε  μία εκκλησία, τότε σημαίνει ότι αυτή την περίοδο περνάτε δύσκολα και προσπαθείτε να βρείτε μία λύση. Είστε σε αδιέξοδο και πιθανώς να τα έχετε "παρατήσει". Για αυτό το λόγο η εκκλησία εμφανίζεται στο όνειρό σας σαν ένα δυνατό σύμβολο πίστης. Η εκκλησία σας δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παρατάμε και πρέπει να προσπαθούμε να ξεπερνάμε το οποίο πρόβλημα.

Αν δείτε μία εκκλησία στο όνειρό σας ή όποια είναι γεμάτη από κόσμο, τότε το όνειρο αυτό συμβολίζει την χαρά και την ευτυχία. Αν δείτε να τον παππά να μιλάει σημαίνει ότι μέσα σας έχετε μία επιθυμία να ανυψωθείτε πνευματικά.  

Αν δείτε στο όνειρό σας μία άδεια εκκλησία δείχνει αποστασιοποίηση. Ενώ γύρω σας συμβαίνει κάτι μεγάλο εσείς δεν παίρνετε μέρος σε αυτό.  Δείχνω ότι έχετε αηδιάσει με την κοινωνία γύρω σας και ίσως έχετε αρχίσει και χάνετε την πίστη σας. Πρέπει να μιλήσετε σε κάποιον κοντινό σας για ότι σας προβληματίζει αυτό το διάστημα. 

Όταν δείτε στο όνειρό σας μία εκκλησία να βρίσκεται υπό κατασκευή, τότε αυτό το όνειρο δείχνει ότι η πίστη σας μεγάλωσε. Ή ότι αυτό πρόκειται να συμβεί σύντομα. 

Αν δείτε στο όνειρό σας μία εκκλησία γεμάτη από χαλάσματα μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Ή ότι η πίστη σας τον τελευταίο καιρό έχει περάσει δοκιμασίες η ότι θα μάθετε πολύ κακά νέα. 
Αν η εκκλησία είναι παλιά και ερημώθηκε λόγω χρόνου σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε γιατί θα προδώσετε τις ηθικές σας αξίες. Είτε θα πείτε ψέματα , είτε θα απιστήσετε κτλ. 

Αν δείτε τον εαυτό σας να προσεύχεται σε μια εκκλησία, αντικατοπτρίζει μία απόφαση που πήρατε τώρα τελευταία για την ζωή σας. Το υποσεινηδητό σας ήρθε να προειδοποιήσει για να σκεφτείτε την απόφαση σας ξανά. Το αν αυτό που επιλέξατε είναι για καλό ή κακό θα φανεί στην πορεία.  

Αν ονειρευτείτε μία μεγάλη εκκλησία τότε αυτό το όνειρο ήρθε να σας προειδοποιήσει να έχετε σωστή συμπεριφορά. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να κάνετε κάτι ενάντια στον νόμο και να μην κάνετε οτιδήποτε παραβαίνει την σωστή κοινωνική συμπεριφορά. Αυτό το όνειρο επίσης σας δίνει σοφία και είναι ευλογημένο. Όσο μεγαλύτερη η εκκλησία τόσο περισσότερα καλά θα σας έρθουν σύντομα. 

Αν δείτε μία μικρή εκκλησία η ξωκκλήσι στο όνειρό σας τότε κάποιος θα σας καλέσει σε έναν γάμο. Ακόμα αυτό το όνειρο δείχνει ότι οι προσωπικές σας ή φιλικές σας σχέσεις θα γίνουν ακόμα πιο ισχυρές. Θα χτίσετε μία δυνατή φιλιά η έναν γάμο. 

Αν δείτε στο όνειρό σας μία εκκλησία να καίγεται τότε θα πρέπει να προσέξετε γιατί η πίστη σας απειλείται. Θα σας ζητηθούν να κάνετε πράγματα τα οποία προσβάλλουν τις ηθικές σας αξίες. Μακριά από ανθρώπους που θέλουν το κακό σας. Ακόμα και αν δελεαστείτε από κάποια πρόταση θα σας βγει σε κακό. 

Αν δείτε μία εκκλησία να γκρεμίζεται από σεισμό κάτι άσχημο θα σας συμβεί και θα η πίστη σας θα κλονιστεί. 


Αν δείτε στο ύπνο σας μία εκκλησία να είναι κλειστή και δεν μπορείτε να μπείτε μέσα τότε κάποιος θα σας προδώσει η θα σας κάνει κακό από το κοντινό σας περιβάλλον. Αυτός μπορεί να είναι ο σύντροφος, ένα μέλος της οικογένειας, ένας φίλος ή κάποιος συνάδελφός. Ότι και και να σας κάνουν να θυμάστε ότι ότι έγινε συνέχεια άθελά του. Θα πρέπει να βρείτε την δύναμη να τον συγχωρήσετε και να συζητήσετε μαζί του. 

Αν δείτε στο όνειρό σας να εγκαταλέιπετε την εκκλησία τότε εγκαταλείπετε και την πίστη σας. 

✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου