Ονειροκρίτης Αεροπλάνο - Αεροπλανα

Όνειρο Αεροπλάνο
Ονειροκρίτης Αεροπλάνο 

Ονειροκρίτης Αεροπλάνο 

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας αεροπλάνο?


Αν ονειρευτείτε στον ύπνο σας ότι ετοιμάζεστε να πάτε ένα ταξίδι με αεροπλάνο , τότε σημαίνει ότι για το επόμενο διάστημα θα αλλάξετε εντελώς τις συνήθειες σας και το τρόπο ζωής σας. Μπορεί να αλλάξετε το τρόπο ντυσίματος σας, να αποκτήσετε καινούρια χόμπυ,να βγαίνετε σε άλλα μέρη, να αποκτήσετε καινούριο σύντροφο η φίλους. Ωστόσο οι αλλαγές αυτές δεν θα κρατήσουν για πολύ καθώς μετά από λίγο διάστημα θα θελήσετε να επιστρέψετε στις παλιές σας συνήθειες. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι χάσατε την πτήση το αεροπλάνου κατά τον ονειροκρίτη αυτό σημαίνει ότι χάσατε μία σημαντική ευκαιρία στην ζωή σας. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι χάσατε τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είχατε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο ,και κατά την διάρκεια του αλλάξατε αεροπλάνο , δηλαδή η πτήση σας δεν ήταν απευθείας τότε απομακρύνεστε από το μονοπάτι της ζωής σας που μέχρι στιγμής είχατε χαράξει. Μπορεί να σημαίνει μια απρόσμενη αλλαγή καριέρας, μία ξαφνική εγκυμοσύνη κτλ. 

Αν ονειρευτείτε να ταξιδεύετε με αεροπλάνο τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να δείτε τα πράγματα στην ζωή σας πιο σφαιρικά και να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία. Ειδικά αν κοιτάτε έξω από το παράθυρο. Πιθανώς να είστε σε μια σχέση η γάμο που νιώθετε καταπιεσμένος η σε μια δουλειά. Πολλές φορές το όνειρο είναι και κυριολεκτικά και δείχνει ένα ταξίδι. 

Αν ταξιδεύετε με το αεροπλάνο και είστε ο μοναδικός επιβάτης και το αεροπλάνο είναι άδειο , τότε σε όλους τους τομείς της ζωής σας τα έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής πολύ καλά αλλά νιώθετε μέσα στην επιτυχία σας μοναξιά.

Αν βλέπετε όνειρό ότι ταξιδεύετε με αεροπλάνο και φοβάστε να μην πέσει τότε σημαίνει ότι στην κανονική σας ζωή φοβάστε να μην αποτύχετε. Αυτό σας κάνει να μένετε στάσιμοι και να μην προχωράτε μπροστά , ενώ στην ουσία θα πρέπει να παίρνετε ρίσκα. 

Αν δείτε στο όνειρό σας το αεροπλάνο να απογειώνεται τότε κάτι που περιμένατε καιρό θα αρχίσει να συμβαίνει. Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι έχετε μία τάση να αποδράσετε από την καθημερινή σας ζωή. 

Αν δείτε σε ένα αεροπλάνο να γίνεται μηχανικός έλεγχος πριν ξεκινήσει τότε δείχνει κάποιον κίνδυνο. Αν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι καλύτερα να το ακυρώσετε. Προσπαθήστε όταν δείτε αυτό το όνειρο να θυμηθείτε όλες τις λεπτομέρειες για να ξέρετε από που ακριβώς θα έρθει ο κίνδυνος. 

Αν δείτε ένα αεροπλάνο η πολλά αεροπλάνα να είναι μαζί σταματημένο η παρκαρισμένα σημαίνει ότι κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε η ένα σχέδιο σας δεν θα υλοποιηθεί.

Αν δείτε ένα αεροπλάνο να τρέχει στον αεροδιάδρομο και τελικά να απογειώνεται τότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πράξετε. Θα είστε τυχεροί αυτό το διάστημα και ότι ξεκινήσετε επαγγελματικά η προσωπικά θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για να πετύχει.  

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα αυτοκίνητο να τρακάρει με ένα αεροπλάνο, τότε παίρνετε πολύ σοβαρά την γνώμη των άλλων και σας κρατάνε πίσω. Μην ακούτε κανέναν και πορευθείτε όπως εσείς θέλετε. 

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα αεροπλάνο να προσγειωθεί τότε κάτι θα τελειώσει. Σημαίνει το τέλος ενός ταξιδιού. Είτε δουλέψετε σε ένα επιχειρηματικό κομμάτι πολύ σκληρά και τώρα θα αποδώσει καρπούς. Είτε θα τελειώσει ένας δικαστικός αγώνας. Είτε μία σχέση.  Σημαίνει ότι μια φάση της ζωής σας αυτό το διάστημα θα τελειώσει και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει μια καινούρια. Αν ένα αεροπλάνο στο όνειρό σας προσγειωθεί ανώμαλα τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί μια λάθος πράξη μπορεί να σας κοστίσει πολλά. 

Αν δείτε ότι είστε πιλότος και πιλοτάρετε ένα αεροπλάνο, τότε στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σας και αυτό το όνειρο είναι καλό. Αν στο όνειρό αυτό κουβαλάτε μαζί σας και επιβάτες τότε είτε θα αποκτήσετε μια δουλειά όπου θα αποφασίζετε για άλλους είτε ότι είστε το κεφάλι του σπιτιού και ελέγχετε τις ζωές των άλλων. Αυτό το όνειρο είναι καλό.

Αν δείτε ένα αεροπλάνο στο όνειρό σας να πετάει χαμηλά τότε σημαίνει ότι θα πρέπει στην ζωή σας να πάρετε ρίσκα. 

Αν δείτε πολλά αεροπλάνα μαζί να ταξιδεύουν σε σχηματισμό τότε δείχνει ένα σύνολο ανθρώπων να δουλεύει η να αγωνίζεται  για έναν κοινό σκοπο.

Αν δείτε στο όνειρό σας πολεμικό αεροπλάνο σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε γρήγορες κινήσεις για να μην σας βλάψουν οι εχθροί σας και να τους νικήσετε. 

Αν δείτε ότι το αεροπλάνο στο όνειρό σας ξέμεινε από καύσιμα τότε να περιμένετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Ίσως να έχετε και οικονομικά προβλήματα όπου θα πρέπει να αλλάξετε όλη την ζωή σας βάση με τις καινούριες οικονομικές συνθήκες.  

Αν δείτε αεροπλάνο να πέφτει και να συγκρούεται τότε το όνειρο αυτό δείχνει ότι έχετε θέσει τόσο υψηλούς στόχους όπου δεν θα μπορέσετε να τους φτάσετε. Θα αποτύχετε. Αν το αεροπλάνο πέσει στο νερό θα μετανιώσετε για κάτι και θα είστε συναισθηματικά ευάλωτοι. Αυτό συνήθως το όνειρο έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή και τα συναισθηματικά σας. Αν δείτε εκρήξεις και φωτιά στο αεροπλάνο τότε θα γεμίσετε με φθόνο και οργή. Για την ερμηνεία της φωτιάς πατήστε εδώ

Αν δείτε ένα αεροπορικό δυστύχημα και εσείς επιβιώσετε τότε σημαίνει ότι έχετε τα εφόδια να ξεπεράσετε οποίο πρόβλημα και να εμφανιστεί στην ζωή σας. Μην φοβηθείτε τίποτα. 

Αν είστε μάρτυρας σε ένα αεροπορικό δυστύχημα τότε εσείς οι ίδιοι θα σαμποτάρετε τον εαυτό σας για να μην εκπληρωθούν τα σχέδια σας ή για να πάρει η ζωή σας την κατηφόρα. Προσέξτε να διακρίνετε που έπεσε το αεροπλάνο
 αν πέσει πχ. σε σπίτι σημαίνει απιστία, αν πέσει σε δάσος πρόβλημα στην υγεία. Κτλ. 

Αν δείτε στο όνειρό σας αεροπειρατεία τότε κάτι σας βασανίζει από το παρελθόν θα πρέπει να αποβάλετε κακές σκέψεις που σας βασανίζουν. Έχετε κάποιο ψυχικό τραύμα. Επίσης μην αφήνετε τους άλλους να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σας περνάνε τις ιδέες τους. 

Αναζητάτε απαντήσεις στο μέλλον; Οι προβλέψεις ταρώ είναι οδηγός σας προς το μυστήριο της ζωής! Ανακαλύψτε το τι επιφυλάσσει το μέλλον μέσα από τις κάρτες του ταρώ. Είτε αναζητάτε συμβουλές για την αγάπη, την καριέρα ή την προσωπική σας ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να φωτίσουν το δρόμο σας.

Με τη βοήθεια ενός έμπειρου αναγνώστη ταρώ, θα εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας και θα ανακαλύψετε προοπτικές που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί ποτέ. Κάθε κάρτα έχει ένα μήνυμα να σας μεταδώσει, μια συμβουλή ή μια προειδοποίηση που μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Είτε πρόκειται για ερωτικά ζητήματα, επαγγελματικές ευκαιρίες ή πνευματική ανάπτυξη, οι προβλέψεις ταρώ μπορούν να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς μας σήμερα και ανακαλύψτε το τι σας περιμένει στο μέλλον!

Τιμή συνεδρίας από 10 ευρώ !!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας εδώ ή στο facebook εδώ 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου