Αγελάδα ονειροκρίτης- είδα στον ύπνο μου αγελάδες

Όνειροκρίτης Αγελάδα
Όνειρο Αγελάδα

Ονειροκρίτης Αγελάδα

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας αγελάδα?


Η αγελάδα γενικά στο όνειρο δείχνει τύχη ευημερία και οικογενειακές στιγμές.

Αν δεις στον ύπνο σου αγελάδα να σε κυνηγάει τότε πρέπει να απομακρυνθείς από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο θέλει το κακό σου, αυτό το άτομο μπορεί να σε κάνει να υποφέρεις και έχει τον τρόπο οπότε, θα πρέπει να τον βγάλεις εντελώς έξω από τη ζωή σου.

Αν δεις στο όνειρό σου μία αγελάδα να τρέχει ή ακόμα και έναν ταύρο τότε τύχη έρχεται προς το μέρος σου.

Αν δεις στο όνειρό σου να πιάνεις μία αγελάδα που τρέχει ,τότε πρέπει να πάρεις ρίσκο και να πραγματοποιήσεις κάποια πράγματα ,ώστε να έρθει η ευημερία στη ζωή σου .Οτι βήμα και να κάνεις αυτό το διάστημα θα αποδεχτεί καλό.

Στον ονειροκρίτη αν δεις κοπάδι από αγελάδες, τότε οι δουλειές σου θα πάνε καλά και θα βγάλεις κέρδη .Αν δεις ένα μικρό κοπάδι τότε θα κερδίσεις λεφτά αλλά δεν θα είναι τόσα πολλά ,αν δεις ένα κοπάδι ταύρων σημαίνει υγεία και ευημερία. Αν είσαι άρρωστος αυτή είναι η περίοδος που θα γίνεις καλά.

Αν δεις στον ύπνο σου γάλα αγελάδας τότε θα πρέπει να πας να επισκεφτείς συγγενείς σου που έχεις να δεις καιρό και να τονώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς.

Αν δεις στον ύπνο σου να πουλάς αγελάδα τότε τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά

Αν δεις στο όνειρό σου μία αγριεμένη αγελάδα τότε την περίοδο έχεις πολύ μεγάλο στρες και μπορεί να την πληρώσουν οι κοντινοί σου άνθρωποι. προσπάθησε να μην έχεις νεύρα και να ηρεμήσεις.

Αν δεις στο όνειρό σου μία αγελάδα να σου κάνει επίθεση τότε θα έχεις μεγάλη δυσκολία στη δουλειά σου .Θα έχεις πολλά εμπόδια και θα πρέπει αυτές τις μέρες να δουλέψεις σκληρά για να βγάλεις τα δεδουλευμένα των επόμενων ημερών.

Αν δεις στον ύπνο σου αγελάδα να γεννάει τότε μία προσωπική σου σχέση σύντομα θα τελειώσει.

Η άσπρη αγελάδα που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου αλλά ακόμα και ένα ταξίδι.

Αν δείτε στο όνειρό σας μία μαύρη αγελάδα με μπαρέτα αυτή την περίοδο κανένα ρίσκο. Δεν θα έχετε καθόλου τύχη. Αυτό το όνειρο ακόμα μπορεί να σημαίνει απιστία η προδοσία στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

Η κόκκινη αγελάδα που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει ότι πρέπει να παλέψετε για τα επαγγελματικά σας. 

Η καφέ αγελάδα που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε σωστά όλα τα επαγγελματικά σας βήματα ώστε να βρείτε προκοπή, αν δείτε έναν καφέ Ταύρο τότε ένα πολύ τυχερό το όνειρο για σας και θα σας έρθει μεγάλη τύχη.

Η παχιά αγελάδα που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει λεφτά .

Η αδύνατη αγελάδα που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει πολύ μεγάλες δυσκολίες που θα έρθουνε στα επαγγελματικά σας, στα οικονομικά σας και στην προσωπική σας ζωή. Το όνειρο αυτό δείχνει φτώχεια.

Αν δείτε μία αρρώστη αγελάδα ή χτυπημένη στο όνειρό σας σημαίνει ότι όποιος είναι άρρωστος από το περιβάλλον σας θα το ξεπεράσει.

Η νεκρή αγελάδα δείχνει ότι θα τελειώσει μία βασανιστική σχέση στη ζωή σας και το κρανίο μιας αγελάδας δείχνει ότι σύντομα θα χάσετε τη δύναμή σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας να σκοτώνετε μία αγελάδα τότε εχετε πολύ μεγάλο άγχος και θα πρέπει να το διαχειριστείτε.

Για το κρέας αγελάδας η μοσχαριού που θα δείτε στον ύπνο σας να τρώτε ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για την ερμηνεία. 


Αν δείτε στο όνειρό σας να διαμελίζετε μία αγελάδα τότε θα έχετε πολλά εμπόδια και θα πρέπει να κρατηθείτε δυνατός ώστε να τα ξεπεράσετε όλα

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ

👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου