Ποια είναι η Σούλα Γκλάμορους - Αποκάλυψη

Πολλές θεωρίες έχουν ειπωθεί για το ποια ειναι η διαδικτυακή περσόνα. Σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της το πρόσωπό της κρύβεται επιμελώς κάτω από μία μάσκα. Πρόσφατα όμως ίσως να έκανε ένα μοιραίο λάθος. Ανέβασε την εξής φώτο στο ίνσταγκραμ, φανερά επεξεργασμένη, από τις καλοκαιρινές της διακοπές. 


Αυρό που δεν κατάφερε να κρύψει είναι το σημαδάκι στην αριστερή γραμμή του μπικίνι από τατουάζ.




Επειδή για πολύ καιρό η Σούλα έχει μεγάλη συμπάθεια στην Ιωάννα Τούνη , και την υποστηρίζει συχνά -πυκνά, ανεβάζει συνέχεια μέμες της, και πολλές φορές ξέρει και αποκλειστικές ειδήσεις πρώτη για την Τούνη, δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη από το κοινό της περιβάλλον,η ακόμα και φίλη της. 
Η "κολλητή" της και στενή της συνεργάτης, καθώς έχουν μαζί μαγαζί για ρούχα είναι η Στέλλα Πάσσαρη. Μια κοπέλα η οποία είναο εξίσου καλλονή. 
Πρόσφατα λοιπόν δημοσίευσε στο ίνσταγκραμ την εξής φωτογραφία.





Στην οποία φωτογραφία αν κάνουμε ζουμ φαίνεται το εξής τατουάζ. Το οποίο είναι στο ίδιο σημείο με την φωτο της Σούλας Γκλάμορους. Επίσης άλλα κοινά που έχουν είναι η τρύπα στον αφαλό, το ύψος και ο σωματότυπος.




Προφανώς και όλων των διάσημων προσώπων στο ίνσταγκραμ οι πιο πολλές φωτογραφίες είναι ρετουσαρισμένες. Οπότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το ποια είναι η Soula Glamorous με σιγουριά καθώς ελιές κτλ μπορούν να καλυφθούν πανέυκολα με μια εφαρμογή στο κινητό , ή με το γνωστό μας makeup. Ακούγεται επίσης μια θεωρία ότι πίσω από την Soula Glanorous κρύβεται στην πραγματικότητα ένας άνδρας ( υπάρχει και για αυτόν θεωρία όπου θα την αναλύσουμε σε άλλο άρθρο)  και στέλνει γνωστές φίλες στις δημόσιες εμφανίσεις του. Ελπίζουμε κάποια στιγμή αυτό το δημόσιο πρόσωπο να εμφανιστεί και ναμην μείνει αφανής σαν το γνωστό σκιτσογράφο. Επίσης όμως μπορεί να μην εμφανιστεί αν είναι ήδη δημόσιο πρόσωπο και κινδυνεύει η καριέρα του ή η εικόνα του. Και το πιο πιθανό είναι το δεύτερο. Εσείς τι λέτε? Είναι η Στέλλα Πάσσαρη η Soula Glamorous ή είναι ακόμα αυτό μια διαδικτυακή θεωρία;







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου