Ονειροκρίτης καπνός - είδα στον ύπνο μου καπνό

Όνειρο καπνός
Ονειροκρίτης  Καπνός

Ονειροκρίτης Καπνός 

Τι σημαίνει όταν δούμε στο όνειρό μας καπνό?




Αν δείτε καπνό στο όνειρό σας σημαίνει ότι έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες, αλλά θα πρέπει να κάνετε κινήσεις πολύ προσεκτικές. Επειδή υπάρχει καπνός στον δρόμο σας δεν μπορείτε να τα δείτε όλα ήνα τα ξέρετε όλα. Υπάρχει πιθανότητα να σας κρατάνε και κάποια μυστικά .
Θα είναι δύσκολο για εσάς αυτή την περίοδο να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε. Το όνειρο αυτό δεν το είδατε για να ξεκαθαρίσει κάτι ,καθώς ο καπνός από μόνος του σημαίνει ότι κάτι είναι πολύ μπερδεμένο αυτή την στιγμή στην ζωή σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι καπνίζετε και βγάζετε τον καπνό από τη μύτη σας, ή ακόμα αν βγαίνει καπνός από τη μύτη σας χωρίς να καπνίζετε ,τότε θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας. Είτε τρώτε ανθυγιειν,ά είτε έχετε κακές συνήθειες, τις οποίες θα πρέπει να κόψετε,γιατί θα εμφανιστούν σοβαρά προβλήματα υγείας στο προσεχές μέλλον.

Αν δείτε ότι βγάζετε καπνό από το στόμα σας τότε απελευθερώνεστε από κάτι που σας ταλαιπωρεί αρκετά.Μπορεί να είναι ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος.

Στο όνειρό σας αν δείτε καπνό από τσιγάρο, τότε υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να σας χειραγωγήσει και στην ουσία έχει πολύ μεγάλη επίδραση πάνω σας. Αυτός ο άνθρωπος να ξέρετε ότι σας κρατάει μυστικά. Αν δείτε στον ύπνο σας τασάκι πατήστε ΕΔΩ.

Ο μαύρος καπνός που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει ότι έχετε κάνει ενα λάθος στη ζωή σας ή ότι έχετε πάρει τον λάθος δρόμο. Θα πρέπει να διορθώσετε αυτό το λάθος ώστε να πάνε τα πράγματα στη ζωή σας καλύτερα.

Ο άσπρος καπνός που θα δείτε στο όνειρό σας σημαίνει ότι έχετε μία αμφιβολία για κάτι κάντε ένα βήμα πίσω ηρεμήστε. Και σκεφτείτε πολύ προσεκτικά ποιαθα είναι η επόμενη κίνησή σας.

Ο καπνός που θα δείτε στο όνειρό σας να βγαίνει από την καμινάδα έχει δύο ερμηνείες. Η μία είναι ότι έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ τον τελευταίο διάστημα για κάτι που θέλετε ,και ήρθε η ώρα να ανταμειφθεί. Η δεύτερη είναι ότι κρατάτε μέσα σας πολλά νεύρα και θυμό και θα πρέπει κάποια στιγμή να εκτονωθείτε.

Αν δείτε καπνό να βγαίνει από την εξάτμιση του αυτοκινήτου τότε σημαίνει ότι έχετε μεγαλώσει πολύ θυμό και μισός και ίσως θέλετε αυτό το διάστημα να εκδικηθείτε κάποιον. Ότι νιώθετε μέσα σε αυτό το διάστημα είναι κακό.Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σας έκλεψαν το αμάξι πατήστε ΕΔΩ


Αν δειτε φωτιά με καπνό τότε αυτό το το όνειρο συσχετίζεται με το άτομο που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια στη ζωή σας. Επίσης δείχνει και κάποια σημάδια εγωισμού.
Αν δείτε στο όνειρό σας όνειρο με φωτιά πατήστε ΕΔΩ

Αν δείτε σύννεφα καπνού τότε πιστεύετε ότι η ζωή αυτή που ζείτε δεν σας αξίζει και είναι ψεύτικη.

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα είδα στο όνειρο μου ότι φορούσα έναν μαύρο μανδύα με κουκούλα και περνούσα από ένα στενό υπόγειο διάδρομο βγαίνοντας στην πόρτα εξόδου βγήκα στο φως και έβγαλα τον μανδύα από πάνω μου τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα... έχει καθόλου σχέση το όνειρο με το άρθρο? Δηλαδή είδες και καπνό?

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα είδα ότι ήμουν σπίτι και έβλεπα καπνό ελάχιστο αλλά δεν ήξερα από που βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή