ονειροκρίτης κατσαρόλα - είδα στον ύπνο μου.

Η κατσαρόλα που θα δείτε στο όνειρό σας μπορεί να σημαίνει για αρχή κουτσομπολιά. Για αυτό να είσαστε προσεκτικοί για το τι λέτε και σε ποιον. Επίσης το όνειρο αυτό μπορεί να συμβολίζει και τα ψέματα.

Συνήθως η κατσαρόλα συμβολίζει τη ζωή σας και το σπίτι σας ενώ το καπάκι τον σύζυγό σας ή την σύζυγό σας.

Αν δείτε την κατσαρόλα να γυαλίζει και να αστράφτει στον ονειροκρίτη τότε σημαίνει ότι μέσα στο σπίτι σας και μέσα στο γάμο σας υπάρχει πίστη.

Για μία γυναίκα που θα δει στο όνειρο της μία κατσαρόλα γεμάτη με νερό μπορεί να σημαίνει ανησυχίες και κουτσομπολιά. 
Για τον άντρα που θα δει το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κανονίσει τη ζωή του και να βάλει προτεραιότητες.

Στον ονειροκρίτη αν δείτε να καθαρίζετε κατσαρόλα τότε πιθανόν να χαλάσει κάτι στο σπίτι σας και να χρειαστεί αντικατάσταση.

Μία πολύ λερωμένη κατσαρόλα σημαίνει επίσης το κουτσομπολιό.

Αν στο όνειρό σας δείτε την αντανάκλασή σας μέσα σε μία κατσαρόλα αλλά αυτή είναι θολή τότε θα πρέπει να απολογηθείτε σε κάποιον για κάτι που έχετε κάνει.

Αν δείτε στο όνειρό σας να μαγειρεύετε μέσα σε μία κατσαρόλα τότε σημαίνει ευημερία εάν όμως στην κατσαρόλα αυτή μαρινάρετε κάτι ή φτιάχνετε πίκλες τότε υπάρχει ο κίνδυνος αρρώστιας μέσα στην οικογένειά σας.

Η άδεια κατσαρόλα δείχνει προβλήματα στα επαγγελματικά σας. 

Αν δείτε στο όνειρό σας να έχετε βάλει την κατσαρόλα στο φούρνο τότε ανησυχείτε μήπως σας χτυπήσει την πόρτα κάποια αρρώστια.

Αν στο όνειρό σας δείτε χύτρα ταχύτητος τότε μέσα σας βράζετε και θα κάνετε κάποιο κακό σε κάποιον πίσω από την πλάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου