Ονειροκρίτης είδα στον ύπνο μου κόκκινα μαλλιά

Τα κόκκινα μαλλιά στο όνειρό σας συμβολίζουν διάφορα πράγματα. Μπορεί να δείχνει τον ατίθασο χαρακτήρα σας ή ότι θα θέλατε να γίνετε πιο ατίθαση η ίδια. Επίσης μπορεί να δείχνει η σχέση σας με ένα άτομο τέτοιου χαρακτήρα.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βάφετε τα μαλλιά κόκκινα τότε κάποιος κυριαρχεί την σκέψη σας και δεν μπορείτε να τον βγάλετε από το μυαλό σας.

στον ονειροκρίτη το να βάφετε τα μαλλιά σας κόκκινα δείχνει ότι στην υγεία σας είσαστε στα καλύτερά σας.

Σε σεξουαλικά όνειρα τα κόκκινα μαλλιά δείχνουν την προτίμησή σας στο κρεββάτι. Και αυτό σημαίνει ότι θέλετε πιο παθιασμένη ερωτική ζωή .

Εάν τα μαλλιά σας είναι βαμμένα στο όνειρό σας κόκκινα αλλά ταυτόχρονα και βρώμικα δείχνει τον ισχυρό σας χαρακτήρα και την πνευματική σας διαύγεια. Θα πρέπει όμως να αλλάξετε κάτι στην προσωπική σας ζωή να πάρω καμιά άλλη κατεύθυνση.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βάφετε τα μαλλιά σας κόκκινα με spray τότε κάποιος σας ζητήσει τη συμβουλή σας ή τη βοήθειά σας.

Ούτε στο όνειρό σας να έχετε κόκκινα μαλλιά και να σας πέφτουν τότε θα αρρωστήσετε.

Στον ονειροκρίτη γενικά γυναίκες με τα κόκκινα μαλλιά Είναι ένα καλό σημάδι εάν δείτε όμως στο όνειρό σας να μαλώνετε μία τέτοια γυναίκα τότε θα έχετε οικογενειακά προβλήματα.

Αν ενας  άνδρας δει στο όνειρο του μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά το ότι η προσωπική του ζωή θα γίνει πιο φωτεινή.

Εάν τα μαλλιά που θα δείτε στον ονειροκρίτη έχουν επάνω τσιμπιδάκια ή διάφορα κοκαλάκια τότε μικροπροβλήματα έρχονται.

Εάν πιστεύετε στην μαγεία και έχετε άτομα στο περιβάλλον σας που μπορούν να την ασκήσουν τότε η κόκκινη γυναίκα μπορεί να σημαίνει ότι σας έρχονται μάγια.

Εναλλακτικά η γυναίκα με τα κόκκινα μαλλιά στο όνειρό σας μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε μία σημαντική απόφαση σε ένα δίλλημα που έχετε και βάσει αυτής της απόφασης θα αλλάξει η πορεία της ζωής σας.


Εάν δείτε μία γνωστή γυναίκα στο όνειρό σας με κόκκινα μαλλιά ενώ στην πραγματικότητα τα έχει βαμμένα άλλο χρώμα τότε αυτό σημαίνει ότι κρύβει ένα μυστικό σε σχέση με την ερωτική της ζωή.

Εάν δείτε να βάφετε τα μαλλιά σας κόκκινα τότε σημαίνει ότι θα απαιτηθεί είτε στην πραγματική σας ζωή.

Το κόκκινο γενικά στα όνειρά μας σαν χρώμα έρχεται για να μας αφυπνίσει για να μας στείλει σήματα κινδύνου.

Αν είδατε στο όνειρό σας ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΥΣΙ κάντε κλικ εδώ

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου