Ονειροκρίτης κεραυνός - αστραπή

Onirokritis astrapi
Ονειροκρίτης Κεραυνός 


Αν δείτε στο όνειρό σας κεραυνό και εκείνη τη στιγμή έχει έξω καταιγίδα τότε αυτό το όνειρο δεν σημαίνει τίποτα.

Αν δείτε στο όνειρό σας έναν κεραυνό τότε προμηνύονται σημαντικές θετικές ή αρνητικές αλλαγές. Με λίγα λόγια κάποιοι τομείς της ζωής σας θα πάρουν τα πάνω τους ενώ κάποιοι άλλοι θα δυσκολέψουν. Το όνειρο είναι προειδοποιητικό και θα πρέπει να φερθείτε με ωριμότητα σε όποιες αλλαγές και αν έρθουνε. 

Αν δείτε στο όνειρό σου ένας κεραυνός και ακούσετε μαζί και το μπουμπουνητό τότε τις επόμενες μέρες θα έρθετε σε ένα ξαφνικό δίλημμα όπου θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση. Για το αν θα είναι η σωστή κανένας δεν το ξέρει. Το όνειρο αυτό σας διδάσκει ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι στη ζωή σας από ότι τώρα. Υπάρχει άλλη μία περίπτωση καθώς είπαμε  ότι το όνειρο αυτό είναι απρόβλεπτο,να έρθει και κάποιος άνθρωπος στη ζωή σας ο οποίος θα τη βελτιώσει σημαντικά.

Αν δείτε κεραυνό μαζί με φωτιά ,δηλαδή ότι χτύπησε κάπου κεραυνός και το σημείο εκείνο άρπαξε φωτιά, τότε τ.ο όνειρο αυτό δείχνει έναν τσακωμό σε μία κοινωνική συνάθροιση ή στην δουλειά σας. Ωστόσο αυτός ο τσακωμός δεν θα κρατήσει για πολύ. Για τη σημασία του ονείρου φωτιά πατήστε να διαβάσετε το άρθρο Ονειροκρίτης Φωτιά

Αν στο όνειρό σου δεις να σε χτυπάει κεραυνός κατά τον ονειροκρίτη θα έρθει μία πολύ μεγάλη αλλαγή. Αν την ώρα που σε χτύπησε κεραυνός , εσύ ένιωσες φόβο και τρόμαξες, τότε θα έρθει με αυτή την αλλαγή κακοτυχία και σημαντικά προβλήματα. 
Από την άλλη πλευρά αν σε χτυπήσε στο όνειρό σου κεραυνός και σε ένιωσες ωραία, τότε θα το κάψεις από μία αρρώστια ή θα πάνε τα επαγγελματικά σου πολύ καλά.

Κατά τον ονειροκρίτη αν δεις έναν κεραυνό να πέφτει μέσα στη θάλασσα τότε η έκβαση του ονείρου εξαρτάται από το πώς ήταν η θάλασσα. Αν η θάλασσα ήταν με ταραγμένο νερό τότε περίμενε να σου ερθουν οικονομικά προβλήματα και υγείας. Αν δεις ότι η θάλασσα ήταν ήρεμη και γαλήνια και το χτύπησε κεραυνός τότε περίμενα ανέλπιστη τύχη να σου έρθει τις επόμενες ημέρες, παρατηρήσε τα σημάδια γύρω σου. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την ερμηνεία του ονείρου Ονειροκρίτης Θάλασσα

Αν δεις και έναν κεραυνό να χτυπάει από πολύ μακριά σημαινει ότι θα έχεις τύχη.

Αν δεις έναν κόκκινο κεραυνό δείχνει ότι στο άμεσο μέλλον θα έχεις στεναχώριες και θα νιώθεις μόνος. Επίσης αυτό είναι ένα όνειρο που σου λέει να στραφείς στο Θεό και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου.

Αν δεις στο όνειρό σου μία κίτρινη αστραπή τότε θα καταφέρεις μία πολύ σημαντική νίκη και θα σε βοηθήσουν σε αυτό οι φίλοι σου. 

Αν είδατε στο όνειρό σας καταιγίδα πατήστε εδώ για την ερμηνεια του ονείρου Καταιγίδα

* Για να πάτε στο ευρετήριο ονείρων κάντε κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου