Ονειροκρίτης Φωτιά - Είδα στον ύπνο μου φωτιά , φλόγα , πυρκαγιά , εμπρησμός



Αυτό το όνειρο όπως και το όνειρο με το χρώμα κόκκινο ήρθε για να σε προειδοποιήσει!!! To πρόβλημα ή ο κίνδυνος για τον οποίο το όνειρο σε προειδοποιεί θα έρθει στο κοντινό σου μέλλον.

Αν δεις στο όνειρό σου να παίρνει φωτιά ένα δάσος τότε θα έχεις μπερδέματα με την σεξουαλική σου ζωή.

 Αν στο όνειρό σου όμως δεις ένα σπίτι ξύλινο να καίγεται και να παίρνει φωτιά τότε η λίμπιντο σου και οι σεξουαλικές σου επαφές θα αυξηθούν δραματικά!

Αν δεις τον εαυτό σου να βάζει σε κάτι φωτιά τότε πρέπει να προσέχεις με τα οικονομικά σου γιατί δεν μπορείς να τα διαχειριστείς άρτια.

Μια ανοιχτή φωτιά που τριγύρω δεν έχει τίποτα τότε είναι γενικά ένας καλός οιωνός και η φωτιά που είδες στο όνειρό σου θα σου φέρει τύχη. Η ατυχία θα έρθει αν από την ανοιχτή φωτιά καείς.

Αν δεις ένα κτήριο ή ένα σπίτι να παίρνει φωτιά και να καίγεται  τότε θα βοηθήσεις έναν φίλο που το έχει μεγάλη ανάγκη. Επίσης το σπίτι που θα δεις να καίγεται μπορεί να σημαίνει ότι έχεις φρικάρει με κάτι. Ίσως χάσεις χρήματα ή την δουλειά σου. Αν το σπίτι που καίγεται είναι το δικό σου τότε θα έχεις δυσκολίες στις σχέσεις σου. Το κτήριο που θα δεις στο όνειρο σου να καίγεται και να έχει μέσα παγιδευμένους ανθρώπους σημαίνει ότι αυτό το διάστημα ή στο άμεσο μέλλον θα πληγωθείς συναισθηματικά πολύ

Αν δεις το εαυτό σου να στήνει μια φωτιά στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι ένας αγαπημένος σου άνθρωπος θα σε επισκεφτεί σύντομα.

Αν δεις στο όνειρό σου να σκαλίζεις μια φωτιά τότε έρχονται για εσένα χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές!

Αν δεις τον εαυτό σου να πηδάει πάνω από μια φωτιά τότε το όνειρο αυτό προμηνύει ότι τα πράγματα θα στρώσουν στην ζωή σου και ειδικότερα στα επαγγελματικά σου.

Αν δεις φωτιά κατασκήνωσης τότε έχεις μέσα σου θυμό για κάτι και δεν θα παραλείψεις να τον εξωτερικευσεις σύντομα.

Αν δεις στον ύπνο σου δαχτυλίδι φωτιάς όπως αυτά που έχουν στα τσίρκο τότε αυτό σημαίνει στον ονειροκρίτη ότι είσαι παθιασμένος για έναν κοντινό σου άνθρωπο.

Αν δεις τον εαυτό σου στο όνειρό σου και κάθεσαι δίπλα στην φωτιά τότε στο σπίτι σου αναζητάς υλικές ανέσεις. Αν η φωτιά αυτή βγει εκτός ελέγχου θα έχεις οικογενειακούς καβγάδες.

Αν δεις στο όνειρό σου να βάζεις σε κάποιον φωτιά τότε έχεις θυμό μέσα σου και αυτό θα φέρει την ρήξη με κάποιον άνθρωπο και θα μαλώσεις μαζί του. Εναλλακτικά μπορεί να σημαίνει ότι για να καταφέρεις κάτι στην ζωή σου θα πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ σκληρά.

Αν δεις να σβήνεις κάποιον που έχει πάρει φωτιά με νερό τότε θα πρέπει να βρεις το τι θέλεις από την ζωή σου γιατί στην παρούσα κατάσταση είσαι διχασμένος.

Το να τρως φωτιά στο όνειρό σου σημαίνει πολύ δυνατά συναισθήματα.

Αν ανάβεις μια φωτιά στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι θα βρεις την αγάπη.

Αν καείς με σοβαρά εγκαύματα από φωτιά στο όνειρό σου ή το έγκαυμα σου πονάει πάρα πολύ τότε υπάρχουν άνθρωποι που σε κουτσομπολεύουν, για αυτό πρόσεχε τι λες και που ανοίγεσαι.

Αν δεις στον ύπνο σου τζάκι αναμμένο με φωτιά και δίπλα του κάθεται ένας σκύλος ή μια γάτα τότε ένας παλιός εραστής σου θα σε επισκεφθεί.

Ο πυροσβέστης που θα δεις στο όνειρό σου συνδέεται με κάποιον που αγαπάς.

Αν δεις ένα αεροπλάνο να περνάει μέσα από την φωτιά τότε θα έχεις δυσκολίες στα ταξίδια σου. Αν το αεροπλάνο αρπάξει φωτιά τότε περίμενε τους άλλους να σε κουτσομπολέψουν. Αν σβήνεις την φωτιά στο αεροπλάνο που καίγεται τότε θα κάνεις ένα καινούριο ξεκίνημα στην ζωή σου.

Αν δεις στο όνειρό σου μπλέ φωτιά τότε η φωτιά αυτή συμβολίζει μια πολύ ψυχρή γυναίκα. Αν η μπλέ φωτιά είναι από γκάζι τότε με μία γυναίκα θα συμφιλιωθείς.

Αν ακούσεις σειρήνα πυσοσβεστικής τότε αυτό ειναι μια προειδοποίηση. Κάποιος θα σε εξαναγκάσει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις να το κάνεις.

Αν δεις κτήριο πυροσβεστικής τότε έχεις πάθη που σε κατατρώνε και έχεις γίνει εμμονικος προσπάθησε να καταλαγιάσεις τα πάθη σου.

Αν δεις στο όνειρό σου φωτιά μαζί με πολύ καπνό τότε πρέπει να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να ηρεμήσεις και να αποφύγεις τον πολύ κόσμο για να ανακτήσεις την ψυχική σου υγεία.

Αν δεις στο όνειρό σου μια έξοδο κινδύνου τότε θα πρέπει να προσέχεις με τα οικονομικά σου και να μην πάρεις κανένα ρίσκο γιατί θα πέσεις έξω.

Αν δεις την κρεβατοκαμαρα σου να παίρνει φωτιά τότε θα πάρει "φωτιά" και το κρεβάτι σου.

Το φλόγιστρο που θα δεις στο όνειρό σου δείχνει ότι στο σύντομο μέλλον θα πάρεις μπόνους στην δουλειά σου ή θα σου αυξηθεί ο μισθός.

Αν στο όνειρό σου δεις ΚΑΠΝΟ κάνε κλικ εδώ για την ερμηνεία του ονείρου

🔮Αν δεν βρήκατε την ερμηνεία του ονείρου σας σχολιάστε από κάτω να την προσθέσουμε άμεσα. 

💭 Για δωρεάν ερμηνεία ονείρων μπορείτε να σχολιάσετε από κάτω ή στην σελίδα Δωρεάν επεξήγηση ονείρων

👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 






4 σχόλια:

  1. Είδα στον ύπνο μου πως ήταν μια άγνωστη γιαγιά μπροστά μου που πιο πριν είχε πόνους στο στήθος κ για να θεραπεύει την έβαλανην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπροστά από ελεγχόμενη φωτιά.έδειχνε να είναι εντάξει αλλά εγώ ανησυχούσα πως θα καεί τι μπορεί να σημαίνει. Ευχαριστώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν σε ένα σπίτι μικρό διακοπές . Από τη μια μεριά είχε θάλασσα. Ήταν όμως μέσα σε δασική έκταση. Μέσα στο σπίτι ήμουν με την αδερφή μου και την κόρη μου τη μεγάλη,κοιμομασταν μου μύρισε φωτιά ξύπνησα τα δέντρα δίπλα στη θάλασσα είχαν πάρει φωτιά και έβγαιναν καπνοί. Άρχισα να ουρλιάζω και να τρέχω έξω να πάω στη μαμά μου που ήταν μικρή μου κόρη αλλά η φωτιά είχε δυναμώσει και περνούσα δίπλα της ξυστά να με κάψει και φώναζα φωτιά . Δυνατά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεις να φωτιά στο κήπο του γείτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή