Ονειροκρίτης πεταλούδα - πεταλούδες

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας πεταλούδα?



Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η θέαση στα όνειρα μας μιας πεταλούδας είναι σημάδι μακροζωίας και αγάπης. Επίσης συμβολίζει την ομορφιά και την ελπίδα ακόμα και να περνάτε δύσκολη περίοδο.

Στον ονειροκρίτη αν δούμε στο όνειρό μας μια πεταλούδα να πετάει και έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Επίσης αυτό το όνειρο συμβολίζει ότι θα ζήσετε πολύ και θα μάθετε πολλά. Αν κατά κάποιο τρόπο νιώθετε εγκλωβισμένος ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε.

Στον ονειροκρίτη αν βρείτε μία πεταλούδα να κάθεται πάνω σας και να την κρατάτε στο χέρι σας, τότε ένα σημάδι ότι θα κερδίσετε κάποια χρήματα μπορεί να πάρετε προαγωγή ή τα έσοδα σας μα αυξηθούν.

Αν δείτε στο όνειρό σας να κυνηγάτε πεταλούδες τότε χάνετε τους στόχους σας γιατί είστε ανώριμοι. Θα πρέπει να λειτουργείτε πιο ώριμα και να προσεγγίζετε τα σχέδιά σας με σοβαρότητα.

Κατά τον ονειροκρίτη πιάσετε μία πεταλούδα τότε δείχνει ότι αυτή την περίοδο θέλετε να συνάψετε μία ερωτική σχέση. Τον πιθανό σύντροφο ενδεχομένως να τον γνωρίζετε ήδη. 

Από την άλλη αν δείτε στο όνειρό σας ότι πιανετε μία πεταλούδα και είστε παντρεμένος ή έχετε μία απλή σχέση τότε δείχνει το όνειρο ότι θέλετε να απατήσετε το σύντροφό σας και πιθανόν να το κάνετε να συμβεί κιόλας.

Ανεβείτε πολλές πεταλούδες να πετάνε μαζί τότε σημαίνει ότι πλησιάζει η ώρα να κάνετε ένα ταξίδι. 

Αν δείτε πεταλούδες πάνω σε λουλούδια τότε θα έχετε μία ζωή γεμάτη και ευτυχισμένη.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου