Τα όνειρα της Κυριακής - Σάββατο βράδυ προς Κυριακή ξημέρωμα


κυριακατικο ονειρο, ονειρο κυριακης, ονειρο σαββατο βραδυ, ονειροκριτης, προφητικο ονειρο



Πολλά έχουν γραφτεί για τα Κυριακάτικα όνειρα κατά καιρούς.
Πολλοί λένε "μην τα πιστεύεις" δεν βγαίνουν.
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
Όλα τα όνειρα της Κυριακής είναι προφητικά και βγαίνουν.
Μετά από μελέτες πολλών ετών και μαρτυρίες οι ερευνητές κατέληξαν ότι τα κυριακάτικα όνειρα θα βγουν την ίδια ημέρα. Αν δεν βγουν την ίδια ημέρα θα βγουν ακριβώς μετά από 5 χρόνια. Οπότε αρχίστε να καταγράφετε τα Κυριακάτικα όνειρά σας σε ένα ημερολόγιο.
Ότι και να δείτε θα βγεί.  Πολλές φορές όχι όμως έτσι ακριβώς όπως θα το δείτε με τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Πχ. Γνωρίζεται κάποιον στην καφετέρια με την κολλητή σας, ανταλλάζετε τηλέφωνα και γίνεστε ζευγάρι. Δεν σημαίνει ότι το όνειρο θα βγει έτσι ακριβώς αλλά θα βγει. Πχ. Την ίδια μέρα ή σε 5 χρόνια θα σας στείλει κάποιος αιτημα φιλίας σε social media θα αρχίσετε να συζητάτε και σε 3 μήνες θα γίνετε ζευγάρι. Οι λεπτομέρειες αλλάζουν . Όχι το όνειρο.
Πολλές φορές τις Κυριακές βλέπουμε και πολύ άσχημα όνειρα. Κάποιος κοντινός μας να πεθαίνει, να παθαίνουμε αυτοκινητιστικα κτλ. Αυτά τα όνειρα συνήθως δεν βγαίνουν αλλα έρχονται να μας προειδιποιήσουν ότι αν δεν αλλάξουμε κάτι θα πραγματοποιηθουν σύντομα. Πχ. Βλεπεις τον εαυτο σου να τρακάρει, Αν δεν προσέξεις τα λαστιχά σου, δεν σταματάς σε στοπ, η οδηγείς μεθυσμένος ναι θα τρακαρεις. Είτε την επόμενη μέρα είτε σε 5 χρονια.

Για δωρεάν επεξήγηση ονείρων κάνε κλικ ΕΔΩ και αφησε το σχόλιο σου

2 σχόλια:

  1. Είδα ένα γνωστό μου ζευγάρι που ο άνδρας στη ζωη του την απατούσε. Ενώ στο θα ατό τη φρόντιζε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδα ονίρο με ζάρα πυ ανήκει δρόμο προστα σου σπίτι μού

    ΑπάντησηΔιαγραφή