Ονειροκρίτης Δόντι - Δόντια

|
ονειρο νημα, οδοντιατρος
Ονειροκρίτης Δόντι Δόντια 

Ονειροκρίτης Δόντια

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας δόντια?


Τα όνειρα με τα δόντια είναι πολύ κοινά. Συνήθως όλοι οι άνθρωποι τα έχουμε δει μία με δύο φορές στην ζωή μας.

Αν δείς στο όνειρό  να σου πέφτει και να χάνεις ένα δόντι σημαίνει ότι θα αρρωστήσεις. Καλύτερα να πας να κάνει γενικές εξετάσεις για να σιγουρευτείς ότι είσαι καλά.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι ένας οδοντίατρος σου κάνει εξαγωγή δοντιού τότε έχεις χάσει τον έλεγχο μιας κατάστασης που σε απασχολεί πολύ. Αν στην εξαγωγή δοντιού που θα κάνεις ανακουφιστείς και σταματήσεις να πονάς τότε πρέπει με κάθε κόστος να σταματήσεις την κατάσταση αυτή στην οποία έχεις χάσει τον έλεγχο. Λύσε το πρόβλημα και προχώρα μπροστά.

Αν ο οδοντίατρος σου βγάλει δόντι και νιώσεις στον ύπνο σου τον πόνο τότε θα αρρωστήσεις . Αν σου βγάλει παραπάνω από ένα δόντι και νιώθεις τον πόνο τότε θα χιάσεις χρήματα ή περιουσία στο μέλλον

Αν δεις εμφυτεύματα κατά παραγγελία που φτιάχτηκαν από ορθοδοντικό ειδικά για εσένα , τότε κάποιος κοντινός σου άνθρωπος στο μέλλον θα πάρει τα ηνία κάποιας πτυχής της ζωής σου και θα την οδηγεί..

Αν δεις τα δόντια σου να πέφτουν για να βγουν καινούρια όπως τότε που είμασταν παιδιά τότε σημαίνει ότι εδώ και κάμποσο καιρό βιώνεις την ανεμελιά που έχει ένα παιδί. Νιώθεις κατά κάποιο τρόπο ελεύθερος. Ξαναγίνεσαι παιδί.

Επίσης χάσιμο χρημάτων ο ονειροκρίτης δείχνει εάν τα δόντια σου φύγουν από χτύπημα.

Μια γυναίκα που θα δει στον ύπνο της να καταπίνει δόντι σημαίνει ότι θα μείνει έγκυος ή εναλλακτικά δείχνει τον φόβο της γιατί δεν θέλει να μείνει σε καμία περίπτωση.

Αν ένας άντρας δει στον ύπνο του να καταπίνει δόντι τότε θα πρέπει στην ερωτική του ζωή να πάρει το πάνω χέρι.

Αν δεις τον εαυτό σου να φτύνει δόντι τότε ένας συγγενής σου θα αρρωστήσει. Αν το φτύνεις στην παλάμη σου τότε όλα τα σχέδια σου θα μείνουν πίσω λόγο αυτής της αρρώστιας.

Αν χάσεις πάνω από δύο δόντια τότε πρόσεχε γιατί θα συμβεί ένα σοβαρό ατύχημα.

Αν δεις τον εαυτό σου στο όνειρό σου να βγάζεις μόνος σου ένα δόντι τότε θα πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς από κάτι που σε βασανίζει.

Αν δεις τα δόντια σου καλυμμένα με πλάκα ή με φαγητό τότε χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές ή κάποιες μέρες ηρεμίας.

Αν δεις τον εαυτό σου να χαμογελάει στον καθρέφτη και να θαυμάζεις τα δόντια σου , τότε στην πραγματικότητα αυτό το χαμόγελο δεν είναι δικό σου. Είναι κάποιου που θα μπει στην ζωή σου στο μέλλον και θα σε καταπλήξει.

Αν δεις ότι έχασες τα δόντια σου μέσα στο στόμα σου και δεν μπορείς να τα βρεις, αλλά στην ουσία είναι εκεί και τα νιώθεις, τότε θα μπλέξεις σε έναν άσχημο και απογοητευτικό αρραβώνα. Αν δεν ισχύσει αυτό με τον αρραβώνα μπορεί να βρεθείς σε ένα κοσμικό γεγονός πχ. γάμο, βάπτιση κτλ. ανάμεσα σε φίλους και συγγενείς όπου κάτι θα γίνει και θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δεις αυτό το όνειρο και σε καλέσουν κάπου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρνηθείς.

Αν δεις στο όνειρό σου να κάνεις καθαρισμό δοντιών σε οδοντίατρο και μετά τα δόντια σου να είναι τέλεια τότε θα αποκτήσεις αρκετά λεφτά. Στο να αποκτήσεις αυτά τα χρήματα θα σε βοηθήσει μία γυναίκα στο μέλλον.

Αν δεις στο όνειρό σου να σου φυτρώνουν καινούρια δόντια τότε το όνειρο αυτό δείχνει το πως θα είναι το μέλλον σου. Αν είναι φωτεινά άσπρα τότε το μέλλον σου θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν είναι χαλασμένα θα έχεις προβλήματα. Το όνειρο αφορά κυρίως τα επαγγελματικά.

Αν δεις στο όνειρό σου να σου έχουν πέσει τα δόντια με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να μιλήσεις τότε στην δουλειά θα πρέπει να σκύψεις το κεφάλι και να υπομείνεις κάτι το οποίο δεν είναι προς όφελός σου. Επίσης στην παρέα σου θα πουν ότι φταις για κάτι χωρίς να μπορέσεις να τους κάνεις να σε πιστέψουν στο ότι δεν φταις σε τίποτα.

Αν βουρτσίζεις τα δόντια σου στο όνειρό σου τότε θα χρειαστείς δανεικά.

Τα χρυσά δόντια συμβολίζουν την ευτυχία.

Αν δεις το μωρό σου ή το παιδί σου να χάνει το δόντι του σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσεις στην ζωή σου και να αφήσεις το παρελθόν πίσω.

Αν δεις στο όνειρό σου την νεράιδα των δοντιών τότε πρέπει να επιβραβεύσεις το εαυτό σου, με ψώνια , χαλάρωση ή μια μικρή εκδρομή.

Αν φοράς σιδεράκια δοντιών στον ονειροκρίτη σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο νιώθεις εγκλωβισμένος. Κανένας δεν ακούει τα θέλω σου.

Αν δεις στο όνειρό σου να έχει κενό στα δόντια του ένα παιδί τότε κάποιος στην οικογένεια σου σε έχει προδώσει και νιώθεις πληγωμένος.

Αν έχεις κενό στα δόντια επειδή σου λείπει δόντι τότε θα χάσεις την ηθική σου σε κάποιο τομέα της ζωής σου.

Αν τρίζεις τα δόντια σου στο όνειρό σου κάτι θα μάθεις και θα τσαντιστείς πολύ. Εναλλακτικά θα είναι μια περίοδος στην οποία θα έχεις πολλά και ανούσια νεύρα. Αν τρίζεις τα δόντια σου και εκέινα ματώνουν θα χάσεις την ηθική σου και θα πεις ψέμματα.

Αν ακουμπάς τα δόντια σου τότε σημαίνει στον ονειροκρίτη ότι έχεις τον έλεγχο της ζωής σου.

Αν τα ούλα σου ματώνουν και χάνεις πολύ αίμα τότε δείχνει την απώλεια. Θα χάσεις κάτι. Επίσης αυτή την περίοδο δεν θα έχεις κανένα κοντινό σου άτομο να σε υποστηρίξει.

Αν δεις κάποιον άλλον με κάτασπρα δόντια τότε στο μέλλον θα αποκτήσεις εραστή η οποία σχέση  μπορεί να καταλήξει σε γάμο.

Αν τα δόντια σου είναι χαλαρά και κουνιούνται θα αρρωστήσεις.

Τα ψεύτικα δόντια σημαίνουν βόλτα ή ευχάριστες συναντήσεις.

Αν σπάσεις το δόντι σου ή αν δεις να σου πέφτει το πρώτο δόντι που έβγαλες τότε μπορεί να σημαίνει μετακόμιση, ή ένας δικός σου θα μετακομίσει, ή θα υπάρξει ένας γάμος στην οικογένεια σου ή στο σόι σου.

Αν βγάζεις φρονιμίτη και πονάει τότε θα πρέπει να ωριμάσεις, και να προσέξεις τις πράξεις σου γιατί ο κόσμος αρχίζει και σε κουτσομπολεύει. Αν ο οδοντίατρος σου βγάζει τον φρονιμίτη γιατί χάλασε σημαίνει αρρώστια.

Αν επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο για να σου ελέγξει τα δόντια τότε πρόσεχε στις προσωπικές σου σχέσεις. Κάτι θα γίνει με τον σύντροφό σου.

Αν ανοίξεις το στόμα σου και σου λείπουν όλα σου τα δόντια τότε θα πάθεις κατάθλιψη ή κάποιο άλλο διανοητικό θέμα.

Αν δεις στον ύπνο σου να έχει το δόντι σου τρύπα και να την νιώθεις τότε οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για εσένα και θα υπάρξουν πολλά μυστικά πίσω από την πλάτη σου.

Το οδοντικό νήμα στο όνειρό σου σημαίνει ότι θα πρεπει να κάνεις κανούρια σχέδια.

Ο πονόδοντος δείχνει ότι θα βγεις με παρέα ή ότι γενικά θα έχεις ευχάριστες επισκέψεις.

Αν αγοράζεις οδοντόκρεμα στο όνειρό σου να περιμένεις επισκέπτη.

Αν ονειρευτείς ότι ένα πουλί έχει δόντια τότε θα πρέπει να "καταπιείς" κάτι που θα γίνει.

Αν ονειρευτείς δόντια φάλαινας κάποιος θα σε προδώσει.

Αν δεις δόντια να σου πέφτουν στο πάτωμα σημαίνει μεγάλη επιτυχία.

Αν είσαι  νέα κοπέλα και δεις τα δόντια σου να πέφτουν τότε θα έχεις προβλήματα στην ερωτική σου σχεση και ο σύντροφος σου κρύβει πολλά μυστικά.

🧿➡️ Καντε 👍  και υποστηρίξτε την σελίδα μας στο Facebook για να διαβαζετε πρώτοι όλα τα καινούρια μας άρθρα Εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου