Ονειροκρίτης Μαργαριτάρι - Πέρλα

Ονειροκρίτης Μαργαριτάρι 

Ονειροκρίτης Μαργαριτάρι 

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας μαργαριτάρι?



Το να ονειρευτεί κάποιος μαργαριτάρι στο όνειρό του μπορεί να έχει ποικίλες εξηγήσεις.

O Freud ( Φρόιντ) συστήνει τον οριστικό χωρισμό από τον σύντροφό σας σαν την ερμηνεία του ονείρου, αλλά ας πάμε να τις δούμε αναλυτικά όλες όσες έχουν γράψει οι ονειροκρίτες κατά καιρούς.

Το να δεις τον εαυτό σου να φοράει πέρλες και μαργαριτάρια σημαίνει ότι θα προσπαθήσεις να ξανακερδίσεις κάποιον πρώην εραστή. Θα είναι δύσκολο να το κάνεις γιατί εκείνος δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον με εσένα.

Τα μαύρα μαργαριτάρια τα οποία είναι και πολύ σπάνια αν τα δεις στο όνειρό σου θα έχεις προοπτικές να κερδίσεις χρήματα, θα ανελίξεις την επαγγελματική σου καριέρα και το στάτους σου. Μόνο αν δεις μαύρο μαργαριτάρι σαν διακοσμητικό είναι κακό το οποίο όνειρο σηματοδοτεί μια περίοδο μοναξιάς  και χωρισμό.

Τα ροζ μαργαριτάρια που θα δεις στο όνειρό σου, στον ονειροκρίτη δείχνουν ότι θα πληγωθείς συναισθηματικά.

Το άσπρο μαργαριτάρι για μια γυναίκα πιθανόν να σημαίνει μία εγκυμοσύνη που έρχεται και για έναν άντρα την κατάλληλη εποχή να ξεκινήσει οικογένεια ή να κάνει κάτι δικό του επαγγελματικά.

Τα μπλε μαργαριτάρια ή οι πέρλες που θα δεις στο όνειρό σου δείχνουν χαρούμενες στιγμές και περιστάσεις.

Το κόκκινο μαργαριτάρι που θα δεις στο όνειρό σου απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου καθώς δείχνει μια σοβαρή αρρώστια, η οποία ακόμα μπορεί να είναι και κρυμμένη η οποία πρέπει να βρεθεί και να αντιμετωπιστεί.

Τα σκουλαρίκια με τα μαργαριτάρια είναι ένας πολύ καλός οιωνός. Μία νέα γυναίκα που θα τα δει μπορεί να περιμένει πρόταση γάμου ή μια ερωτική εξομολόγηση. Για τους παντρεμένους που θα δουν στο όνειρό τους μαργαριταρένια σκουλαρίκια δείχνει την αρμονία μέσα στις σχέσεις τους.

Το μαργαριταρένιο δαχτυλίδι στο όνειρο αν το δει άντρας στο δάχτυλό του σημάινει ότι θα κερδίσει πολλά χρήματα. Αν το δαχτυλίδι περιέχει και χρυσό σημαίνει ότι για να τα καταφέρει θα πατήσει επί πτωμάτων και θα κάνει κακό σε άλλους. Στην ουσία δείχνει το βρώμικο χρήμα.

Ένα σπασμένο ή χαλασμένο μαργαριταρένιο κόσμημα στο όνειρο θα φέρει πολύ κακή τύχη.

Αν δείτε τον εαυτό σας να κάνει δώρο σε κάποιον μαργαριταρένιο κόσμημα τότε υποσυνείδητα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θέλετε να ελέγξετε.


Για μία γυναίκα που θα φοράει ένα μαργαριταρένιο βραχιόλι θα γνωρίσει την αδελφή ψυχή της.

Αν μία γυναίκα δει τον αγαπημένο της να της κάνει δώρο μαργαριτάρια τότε της είναι πιστός.

Αν δείτε μαργαριτάρια κάτω από το νερό τότε το όνειρο δείχνει θαυμάσιες προοπτικές και η έκβαση της υπόθεσης θα κριθεί καθαρά από τις πράξεις σας. Για την ερμηνεία του ονείρου ΝΕΡΟ καντε κλικ εδώ και για την θάλασσα κλικ εδώ

Αν δείτε στο όνειρό σας μαργαριτάρια μέσα σε κοχύλι τότε μία ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα ή ακόμα μπορεί να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο μυστικό.

 *** Ερμηνεία ονείρου και έκβαση***
Μια παντρεμένη φίλη είδε στον ύπνο της πολλές γυναίκες με πανομοιότυπο στυλ. Μαύρα ρούχα και καρέ μαλλιά. Η μία κοπέλα φορούσε ένα μαργαριταρένιο κολιέ. Είδε τον άντρα της να της λέει στο όνειρο εγώ θα φύγω με αυτή την κοπέλα. Και αυτό ήταν το όνειρο. Στην πραγματικότητα ο άντρας της την απάτησε μετά από 2 μήνες με μία κοπέλα με καρέ μαλλιά. Έκαναν εφήμερη σχέση που κράτησε ένα μήνα αλλά δεν χώρισαν με την φίλη μου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου