Ονειροκρίτης εμετός - Είδα στον ύπνο μου ότι έκανα εμετό


ονειρο εμετος


Ο εμετός στον ύπνο μας έχει διάφορες ερμηνείες.
Πάμε να τις δούμε όλες!

Καταρχάς ο εμετός σημαίνει διάφορα συναισθήματα, αρνητικά και ενοχλητικά τα οποία θέλουμε να τα ξεφορτωθούμε. Είναι ένα είδος εσωτερικής κάθαρσης. Μπορεί αυτό το διάστημα να είσαστε πληγωμένοι από κάποιον και να θέλετε να το ξεπεράσετε και να ξεχάσετε. Ακόμα σε μερικά όνειρα σε συνδυασμό μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε κάποιον δικό σας, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Αν δεις στον ύπνο σου κάποιον να κάνει εμετό μπροστά σου τότε θα πρέπει να γίνεις προσεκτικός γιατί σημαίνει ότι κάποιος φίλος ή συγγενής στην πραγματικότητα είναι ένας κρυφός εχθρός. Θα προσπαθήσει κάποια στιγμή στο μέλλον να σε εκμεταλλευτεί ή να σου κάνει κακό.

Αν δεις τον εαυτό σου να κάνει εμετό τότε σημαίνει ότι σύντομα στο μέλλον θα βρεθείς μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο πιθανότατα στην δουλειά η οποία θα βλάψει την φήμη σου.

Αν είσαι πλούσιος είναι αρνητικό και αν είσαι φτωχός είναι κάτι θετικό. Μπορεί να σημαίνει απώλεια ή κέρδος χρημάτων ανάλογα με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Αν κάνεις εμετό στον ύπνο σου από φαγητό σημαίνει ότι θα δώσεις κάτι σε κάποιον με ανάγκη.

Αν πιείς γάλα και το κάνεις εμετό σημαίνει ότι φεύγεις μακριά από την αλήθεια.

Αν πιεις αίμα και το ξεράσεις σημαίνει ότι θα μετανιώσεις για τις αμαρτίες σου.

Αν φας τον εμετό άλλου σημαίνει λεφτά και πλούτη.

Αν κάνεις εμετό στο όνειρό σου από το πολύ ποτό τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την οικογένεια σου.

Αν γλύψεις τον εμετό σου σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει να πληρώσεις ένα χρέος σου που μπορεί πολύ εύκολα να πληρωθεί.

Αν υποφέρεις από την γεύση και μπορείς να τον μυρίσεις τότε θα πρέπει να απολογηθείς για κάτι που έκανες πριν σε πιάσουν στα πράσα.

Αν στον εμετό σου μέσα παρατηρήσεις και αίμα τότε κινδυνεύει η υγεία σου ,αλλά σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να σημαίνει ότι θα έχεις και έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Αν στον εμετό με το αίμα που θα δεις στο όνειρο σου, ο εμετός είναι μέσα σε κουβά τότε μiα πολύ σοβαρή ασθένεια θα ξεπεραστεί, αν όμως χύνεται στο πάτωμα τότε θα υπάρξουν σοβαρές επιπλοκές. Αν είστε ήδη άρρωστος και δείτε αυτό το όνειρο με τον εμετό και το αίμα πρέπει να επισκεφθείτε αμέσως τον γιατρό.

Αν κάνεις εμετό και βγει από το στόμα σου φίδι τότε μπορεί να σημαίνει θάνατος ή την απόσταση που θα πάρεις από τον εχθρό σου.

Αν κάνεις εμετό περίεργα αντικείμενα τότε είναι στοιχεία για τα γεγονότα που θα έρθουν στην ζωή σου.

Αν ο εμετός σου έχει χρώμα ασημί τότε προμηνύει την εγκυμοσύνη την δική σου ή κάποιου κοντινού σου.

Αν κάνεις εμετό ύφασμα ή βγαίνει από το στόμα σου σαν συνεχόμενη κλωστή τότε ένα μυστικό που έχεις από το παρελθόν θα έρθει για να σε κυνηγήσει.

Αν τον καθαρίσεις τον εμετό ή αν βοηθήσεις κάποιον που κάνει εμετό με το να του κρατήσεις το κεφάλι και τα μαλλιά πίσω τότε είναι καλό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου