Ονειροκρίτης Άρρωστος - Είδα στον ύπνο μου Αρρώστια



ονειροκριτης αρρωστος αρρωστια


Συνήθως στο όνειρό μας βλέπουμε ότι είμαστε αρρωστοι όταν είμαστε κουρασμένοι σωματικά. Το να βλέπουμε τον εαυτό μας να είναι άρρωστος στον ύπνο μας συνδέεται επίσης με το άγχος και τα προβλήματα συναισθηματικής φύσεως.

Το να είσαι στο όνειρό σου πολύ βαριά άρρωστος και πολλές φορές αυτή η ασθένεια να καταλήγει στον θάνατο είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι. Σου δείχνει ότι ο χρόνος που έχουνε να ζήσουμε είναι περιορισμένος οπότε θα πρεπει να κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή κάποιες αλλαγές ώστε να ζήσουμε τον χρόνο που μας απομένει όσο πιο καλά μπορούμε. Για την ερμηνεία του θανάτου και του νεκρού Κανε κλικ εδώ

Στον ονειροκρίτη άν δεις κάποιον άλλον άρρωστο που γνωρίζεις τότε σημαίνει ότι πρέπει να του δείξεις τα λάθη του, ή ότι φοβασαι να του μιλήσεις για κάτι σημαντικο γιατί φοβάσαι το ξέσπασμά του. Επίσης μπορεί να σημαινει ότι ανησυχείς για τα αγαπημένα σου άτομα σε μεγαλύτερο βαθμό από όσο πρέπει.

Για ένα άρρωστο που θα δεις στο νοσοκομείο στο όνειρό σου σημαίνει ότι εκείνος πρέπει με κάποιο τρόπο να επανεκινήσει την ζωή του. Ενώ αν δεις τον εαυτό σου άρρωστο σε κάποιο νοσοκομείο τότε περιμένεις να περάσει μια δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνεις.

Για την αρρώστια που συσχετίζεται με τον εμετό ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου