Συναστρία - Ήλιος τετράγωνο ποσειδώνας



Ηλιος τετραγωνο Ποσειδωνας


Όταν ο ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στην συναστρία τότε η έλξη βασίζεται πάνω στην εξωτερική εμφάνιση των δύο συντρόφων.  Το πρόβλημα με αυτή την όψη είναι ότι ο άλλος προκύπτει να είναι ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από αυτό που φανταζόμαστε. Ο ήλιος σε τετράγωνο με τον ποσειδώνα στην συναστρία κάνει τα άτομα να " θαμπώνονται " από την εμφάνιση του άλλου με αποτέλεσμα να μην μπορουν να δουν μερικά αρνητικά χαρακτηριστικά που έχει ο σύντροφός τους. Επίσης αυτή η όψη φέρνει με κάποιο τρόπο έναν εγωισμό για την σύσταση της σχέσης.
Ακόμα με την όψη ήλιου τεράγωνο ποσειδώνας υπάρχουν στην σχεση μεγάλα προβλήματα εμπιστοσύνης. Το άτομο που έχει τον ήλιο δεν εμπιστεύεται τον ποσειδώνα και στο πίσω μέρος του μυαλού του πιστεύει οτι ο ποσειδώνας θα του την φέρει. Επισης ο ήλιος όταν κάνει τετράγωνο με τον ποσειδωνα στην συναστρία το άτομo του ήλιου θα προσπαθεί να μαθει τα πάντα για το παρελθόν του άλλου ενώ ο ποσειδώνας θα του τα κρύβει.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου