Oνειροκριτης Σκουλήκι- Σκουλήκια

onirokritis skouliki
Ονειροκρίτης Σκουλήκι 



Σε γενικές γραμμές για να βλέπουμε στον ύπνο μας σκουλήκια δείχνει προβλήματα του θα έρθουν στη ζωή μας η ανθρώπους που μας ζηλεύουν. Να προσέχεις ιδιαίτερα αυτή την περίοδο στη ζωή σου για πιθανούς εχθρούς που θέλουν να σε βλάψουν.

Αν δεις ένα σκουλήκι στο όνειρό σου μόνο του σημαίνει οτι αυτή την περίοδο βρίσκεσαι με σοβαρά προβλήματα. Αν κάποιος άγνωστος θέληση να σε βοηθήσει τότε να δεχτείς και να αρπάξεις την ευκαιρία.

Αν δεις πολλά σκουλήκια μαζί, τότε σημαίνει ότι γύρω σου στην καθημερινή σου ζωή έχεις τοξικούς ανθρώπους, ακόμα να είσαι προσεκτικός γιατί μία ομάδα ανθρώπων θα προσπαθήσει να σε βλάψει.

Αν δεις σκουλήκια μέσα στο φαγητό σου τότε μία πτυχή της ζωής σου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο .Ίσως να είσαι με έναν κακό ποιητικό σύντροφο που σου κάνει τη ζωή κόλαση. Επίσης να προσέχεις και στη δουλειά για ένα συνάδελφο που μπορεί να θέλει τη θέση σου και να προσπαθήσει να στην πάρει. Αν αυτή την περίοδο τρέφεσαι λάθος ή κάνεις καταχρήσεις κοίταξε να τις σταματήσεις γιατί στο μέλλον θα σου βγει σε κακό.

Αν στον ύπνο σου δεις μέσα σε ένα πιάτο σκουλήκια τότε αυτό το όνειρο δείχνει ότι υποτιμάς τους άλλους και συμπεριφορά σου δεν είναι σωστή καθώς συνέχεια τους κατακρίνεις. Κοίταξε να αλλάξεις συμπεριφορά γιατί στο τέλος θα βρεθείς μόνος σου.

Αν στο όνειρό σου δαγκώνεις ή μασάς σκουλήκια τότε έχεις συμπεριφερθεί σε έναν άνθρωπο πολύ λάθος και θα πρέπει να επανορθώσεις.

Αν δεις σκουλήκια στο όνειρό σου σε φρούτα, τότε αυτό το όνειρο συσχετίζεται με την ερωτική σου και τη σεξουαλική σου ζωή ,κάτι δεν πάει καλά με το σύντροφό σου και το κρεβάτι σου .Πρόσεξε μη σε απατήσει.

Αν δεις σκουλήκι σε ένα μανιτάρι σημαίνει ότι θα αρρωστήσεις.

Αν δεις σκουλήκια σε κρέας τότε ένας κοντινός σου άνθρωπος θα αρρωστήσει.
Για το όνειρο κρέας'κανε κλικ ΕΔΩ

Αν στο όνειρό σου μαγειρεύεις σκουλήκια ύστερα από πολλές προσπάθειες θα πετύχεις τα σχέδιά σου.

Αν στο όνειρό σου ότι θα κάνεις εμετό σκουλήκια τότε εξανάγκαζεσαι να κάνεις κάτι που βρίσκεις αηδιαστικό. Για το όνειρο εμετός κάνε κλικ ΕΔΩ

Αν δεις ένα δέντρο σκουλήκια τότε θα χάσεις χρήματα.

* Για να πάτε στο ευρετήριο ονείρων κάντε κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε μας στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου