Άρης σύνοδος Ποσειδώνας διέλευση


Αυξημένη Ευαισθησία και Συναισθηματικότητα: Κατά την περίοδο αυτή, μπορείς να νιώθεις πιο ευαίσθητος σε συναισθήματα και εντάσεις. Ενδέχεται να είσαι πιο προσεκτικός στα συναισθήματά σου και να αναζητάς περισσότερη συναισθηματική ασφάλεια και ενσυναίσθηση.

Επανεκτίμηση Στόχων και Αξιών: Μπορεί να προκύψει η ανάγκη να εξετάσεις τους στόχους σου και τις προτεραιότητές σου σε βάθος. Ενδέχεται να θέλεις να εστιάσεις σε πιο πνευματικούς ή δημιουργικούς στόχους.

Εμβάθυνση Στην Πνευματική Ή Πνευματική Αναζήτηση: Μπορεί να νιώθεις πιο συνδεδεμένος με την πνευματική σου πλευρά και να θέλεις να εξερευνήσεις θέματα όπως η άνοιξη στην εσωτερική σου διάσταση, η θεραπεία, η θρησκευτικότητα ή η μεταφυσική.

Αλλαγές στη Δράση ή την Έκφραση: Μπορεί να αισθάνεσαι ενθουσιασμένος να αλλάξεις τον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου, είτε μέσω της δράσης, της τέχνης, είτε μέσω άλλων δημιουργικών εκφράσεων.


Ανάγκη Ενσυναίσθησης και Σύνδεσης: Μπορεί να νιώθεις πιο συνδεδεμένος με τους άλλους και να έχεις μεγαλύτερη επιθυμία να στηρίξεις και να βοηθήσεις τους γύρω σου.



Όταν η σύνοδος ανάμεσα στον Διελάυνοντα Άρη και τον γενεθλίο Ποσειδώνα συμβαίνει στον πρώτο οίκο του αστρολογικού χάρτη, η επίδραση μπορεί να επικεντρωθεί στην προσωπικότητά σου, την αυτοεκφραστικότητα και τον τρόπο που αλληλεπιδράς με τον κόσμο γύρω σου. Αυτά είναι μερικά παραδείγματα:

Ενίσχυση Αυτοεκφραστικότητας: Μπορείς να αισθάνεσαι πιο επιθετικός ή αποφασιστικός στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου. Αυτή η επίδραση μπορεί να σε καθιστά πιο έντονο και ενθουσιώδη στις πράξεις σου.


Νέα Ενέργεια ή Δυναμική στην Προσωπικότητα: Μπορεί να νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου με πιο δυναμικό τρόπο. Αυτό μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας.


Αλλαγές στην Εξωτερική Εμφάνιση ή Προσωπικότητα: Μπορείς να αναζητήσεις νέους τρόπους να εκφράσεις την προσωπικότητά σου μέσα από την εμφάνισή σου ή ακόμα και μέσω της προσωπικής σου ενέργειας.


Ενίσχυση Αυτογνωσίας: Μπορείς να ξεκινήσεις ένα ταξίδι αυτογνωσίας για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου ανάγκες.


Επανεξέταση της Ταυτότητας: Μπορείς να αισθανθείς πιο έντονα την ανάγκη να εξετάσεις ποιος είσαι πραγματικά και τι είναι σημαντικό για σένα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου