Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - 1 Ιανουαρίου 2024



Η νέα σελήνη είναι μια αστρολογική φάση όπου ο Ήλιος και η Σελήνη βρίσκονται στον ίδιο αστρολογικό βαθμό, με τη Σελήνη να είναι απόλυτα αόρατη από τη Γη. Κάθε νέα σελήνη συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα, ανανέωση και αναγέννηση.

Όταν η νέα σελήνη συμβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου, αυτό μπορεί να φέρει μια εστίαση στα θέματα που σχετίζονται με τον Αιγόκερο και τα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Ο Αιγόκερος συνδέεται συνήθως με την φιλοδοξία, τον σκοπό, την προσήλωση στους στόχους, την προσπάθεια για επίτευξη της επιτυχίας και την ανάγκη για δομή και οργάνωση στη ζωή.

Αυτή η ενέργεια της νέας σελήνης στον Αιγόκερο μπορεί να ενθαρρύνει την ανάληψη νέων προσπαθειών για επαγγελματική ή προσωπική ανάπτυξη, την αναθεώρηση των στόχων μας και την εστίαση στην επίτευξη των φιλοδοξιών μας. Είναι μια περίοδος που μπορεί να ενθαρρύνει την προσπάθεια για σταθερότητα, οργάνωση και αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Η νέα σελήνη στον Αιγόκερω με τον πλανήτη Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο μπορεί να προσθέσει ένταση και βάθος στην ενέργεια αυτής της συγκεκριμένης φάσης. Και ο Πλούτωνας και ο Αιγόκερως συνδέονται με θέματα όπως η δύναμη, η μεταμόρφωση, η εξουσία και η ανασυγκρότηση.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μεταμόρφωσης, της ανανέωσης και της εσωτερικής δύναμης, ενώ ο Αιγόκερως εκφράζει την φιλοδοξία, την προσήλωση στους στόχους και την ανάγκη για δομή και επιτυχία.

Κατά τη νέα σελήνη σε αυτά τα δύο ζώδια, η συνάντηση τους μπορεί να φέρει ένταση στις εσωτερικές μας επιθυμίες, να ενισχύσει την επιθυμία για μεταμόρφωση και να επισημάνει τη σημασία της εσωτερικής δύναμης και ανανέωσης στον τρόπο που θέλουμε να εκφραστούμε και να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Είναι πιθανό να αναδείξει θέματα της ψυχικής βαθύτητας, να ενθαρρύνει την εξερεύνηση των εσωτερικών μας επιθυμιών και να δημιουργήσει μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναζήτησης σε σχέση με τους προσωπικούς μας στόχους και την ανάπτυξή μας. Είναι μια εποχή που μπορεί να απαιτήσει από εμάς να αναθεωρήσουμε τις φιλοδοξίες μας και να εστιάσουμε στις πτυχές της ζωής μας που χρειάζονται επαναπροσδιορισμό και ανανέωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου