Υλικά:
- 4 φέτες καρπούζι (χωρίς φλούδα και σπόρους)
- 1/4 φλ. ζάχαρη
- 1/4 φλ. νερό
- Χυμός από 1 λεμόνι
- Φρέσκια μέντα για διακόσμηση (προαιρετικά)
Οδηγίες:
1. Κόψτε τις φέτες καρπουζιού σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε τα σε ένα μπλέντερ.
2. Προσθέστε τη ζάχαρη, το νερό και τον χυμό λεμονιού στο μπλέντερ.
3. Αναμείξτε τα υλικά μεχρι να πολτοποιηθουν.
4. Γεμίστε το μείγμα σε μπολ για παγωτό ή σε άλλο κατάλληλο δοχείο που μπαίνει στην κατάψυξη.
5. Τοποθετήστε τα στην κατάψυξη και αφήστε τα να παγώσουν για περίπου 4-6 ώρες, ή μέχρι να σκληρύνουν.
6. Όταν είναι έτοιμα, σερβίρετε το παγωτό καρπουζιού σε μπολ και διακοσμήστε με φρέσκια μέντα αν το επιθυμείτε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου