Ονειροκρίτης Σκάφος

Ονειροκρίτης Σκάφος

ονειρο σκαφος
Ονειρο σκάφος



Για την ερμηνεία του ονείρου ΘΑΛΑΣΣΑ κλικ εδώ




Βλέπω σκάφος στο όνειρό μου


Εάν δείτε ένα σκάφος στο όνειρό σας και καταλάβετε ότι είσαστε εσείς ο ναύτης , τότε αυτό το όνειρο είναι μία προειδοποίηση ότι θα έρθει ατυχία και θα πρέπει να παλέψετε. Να είσαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και τα λόγια σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Βρίσκομαι πάνω σε σκάφος στο όνειρό μου


Αν δείτε ότι είσαστε πάνω σε ένα σκάφος, τότε είναι πιθανό κάποιος που είναι πολύ κοντά σα, όπως ένας φίλος ή  ένας έρωτας καινούργιος να είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας και θα το διαπιστώσετε σύντομα. 

Σκάφος σε ανοιχτή θάλασσα


Αν στο όνειρό σας δείτε ένα σκάφος σε ανοιχτή θάλασσα δείχνει σημαντικές περιόδους στη ζωή σας όπου θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.Αν εσείς οδηγείτε το σκάφος σε ανοιχτή θάλασσα σημαίνει ότι έχετε χάσει μερικές ευκαιρίες και δεν είστε σίγουροι τι μονοπάτι να ακολουθήσετε στη ζωή. Οπότε πρέπει να πάρετε μία απόφαση γρήγορα.

Παρατημένο Σκάφος σε στεριά


Εάν δείτε ένα σκάφος παρατημένο σε χώμα δηλαδή σε γη , δείχνει μεγάλες οικονομικές δυσκολίες. Θα χάσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας και θα χαλάτε περισσότερα λεφτά από όσα αντέχετε.

Σκάφος που βυθίζεται


Αν δείτε στο όνειρό σας ένα σκάφος να βυθίζεται τότε θα σας τεστάρει η πίστη και το κουράγιο σας στη ζωή. Θα πρέπει έχετε πίστη για να ξεπεράσετε τα εμπόδια αυτά που σας έρχονται.


Σκάφος που βγαίνει από την θάλασσα


Αν δείτε στο όνειρό σας ένα σκάφος να βγαίνει από τη θάλασσα, σημαίνει ότι η ζωή σας έχει φτάσει σε ένα κομβικό σημείο το οποίο δεν σας πάει ούτε μπροστά ιύτε πίσω μένετε ακίνητοι. Ηρεμήστε .Μερικές φορές όταν είσαι σε αδιέξοδο η καλύτερη λύση έρχεται εκείνη την στιγμή. Θεωρείται ότι αυτή είναι μία φάση ευκαιριών.

Σκάφος σε γαλήνια θάλασσα 


Αν δείτε ένα σκάφος σε γαλήνια θάλασσα είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Αν σκοπεύετε να αρχίσετε τη δικιά σας δουλειά είναι η κατάλληλη στιγμή.

Ταχύπλοο


Εάν δείτε ένα σκάφος που πηγαίνει πολύ γρήγορα τότε αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλή για να καταφέρετε ότι έχετε βάλει στο νου σας. Μη χάνετε χρόνο. Ο χρόνος είναι λίγος και κάντε κινήσεις και θα τα καταφέρετε όλα.


Σκάφος σε καταιγίδα 


Αν δείτε στο όνειρό σας ένα σκάφος μέσα σε μία καταιγίδα σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να έρθουνε σκούρα το επόμενο διάστημα και θα πρέπει να πάρετε ρίσκα στη δουλειά σας και ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να το κάνετε. Επίσης αυτό το όνειρο  μπορεί να σηματοδοτεί ότι έχετε πολλά προβλήματα στην προσωπική σας ζωή και πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε καλύτερα τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

Για την ερμηνεία του ονείρου καταιγίδα κλικ εδώ

Θαλαμηγός


Το μεγάλο σκάφος ή η θαλαμηγός που θα δείτε αυτό το διάστημα στο όνειρό σας, δείχνει ότι κάποιος ή κάτι σας κρατάει πίσω στη ζωή και έχετε μεγάλο στρες για αυτό το πράγμα. Αν είσαστε σε μία σχέση τότε σας έχει βάλει το ταίρι σας κάποια όρια τα οποία σας πιέζουν.  Από την άλλη πλευρά αν σας πιέζουν τα επαγγελματικά σας ή έχετε ένα σκληρό αφεντικό ή δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε στη δουλειά σας. Οπότε ίσως θα πρέπει να κάνετε κινήσεις για να αλλάξουν όλα αυτά. Αν η θαλαμηγός είναι σε εντελώς ανοιχτή θάλασσα είναι ένα πολύ καλό σημάδι και  σημαίνει ότι ότι επιθυμείτε θα πραγματοποιηθεί. 

✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου