Ονειροκρίτης μέλισσα

                      Ονειροκρίτης Μέλισσα

oneiro melisa



Αν ονειρευτείτε ότι είδατε μέλισσες τότε το όνειρο προμηνύει ότι θα έρθουν αναταράξεις. Θα έρθουν δύσκολοι καιροί, οπότε ετοιμαστείτε και αποκτήστε τη δύναμη για να αντιμετωπίσετε την οποια δυσκολία προκύψει. 

Αν στο όνειρό σας δείτε ότι σας τσίμπησε μέλισσα τότε αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Όταν είστε θύμα εντόμων τότε θα πρέπει να είσαστε πιο προσεκτικοί. Πιο συγκεκριμένα να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και τα μάτια σας για προδοσία και κουτσομπολιό γιατί κάποιος θα σας κάνει άσχημα πράγματα σύντομα ή θα προσπαθήσει να σας βλάψει. Το τσίμπημα μέλισσας που δεν πονάει δείχνει ότι έχετε έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα που δεν είναι εύκολο να επηρεαστεί. Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι έχετε υποψιαστεί ποιος είναι ο εχθρός σας και να τον κρατάτε μακριά.
Αν στο όνειρό σας δείτε μέλισσες να τσιμπούν κάποιον άλλον τότε θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις σχέσεις σας. Υπάρχει περίπτωση απιστίας. Επίσης αυτά που λέτε, η συμπεριφορά, οι πράξεις  ακόμα και το παραμικρό μπορεί να πληγώσουν τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Το όνειρο που δείχνει ότι έχετε μία επίθεση από μέλισσες δείχνει ότι θα έρθουν άσχημα πράγματα για σας επειδή κάποιος έχει κακές προθέσεις και αυτό το άτομο μπορεί να σας κάνει κακό χωρίς να το πάρετε καν χαμπάρι αυτή την περίοδο .Μην εμπιστεύεστε κανέναν.

Αντίθετα η κυψέλη που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι έχετε επίγνωση οτι υπάρχουν ψεύτικοι άνθρωποι γύρω σας και σέβεστε αυτούς που σας αγαπούν. Αν κρατάτε στο όνειρό σας μία κυψέλη δείχνει το όνειρο αυτό ότι η υγεία σας είναι άριστη.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σας ακολουθεί μία μέλισσα οπου και να πηγαίνετε τότε προσέχτε ,γιατί είτε πηγαίνοντας σχολείο , είτε στην δουλειά κάποιος σας παρακολουθεί στενά και  θα πρέπει να προσέχετε τις ενέργειές σας και να μην παραβιάζεται τα όρια και τους κανόνες.

Στο όνειρό σας ίταν δείτε μία βασίλισσα μελισσά σημαίνει ότι υπάρχει μία ισχυρή σχέση με πολλές γυναίκες στη ζωή σας και αυτές οι γυναίκες είναι απαραίτητες στη ζωή σας και σας βοηθούν στις περισσότερες περιπτώσεις.Μέσω αυτής της  υποστήριξης αισθάνεστε πολύ άνετα και καλά.  Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει σχέσεις όπως μητέρα και κόρη, αν ανήκετε στο γυναικείο φύλο ή ακόμα και το αφεντικό σας στην δουλειά. Αλλά είσαστε άντρας μπορεί να σημαίνει μία γυναίκα ερωμένη. Επομένως η βασίλισσα μέλισσα αντιπρόσωπεύει κάθε γυναικεία φιγούρα που υπάρχει ζωή σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας εργάτριες μέλισσες και μαζεύουν νέκταρ λουλουδιών σημαίνει ότι θα έχετε πολλή ευημερία στη ζωή σας και πλούτο. Ειδικά στη δουλειά αυτό μπορεί να σημαίνει ακόμη και μία νέα ευκαιρία εργασίας ή ένα σημάδι ότι έρχεται μία  προαγωγή. Αν η δουλειά σας είναι να φροντίζετε τη δική σας επιχείρηση οι μέλισσες που εργάζονται αντιπροσωπεύουν το μελλοντικό σας εισόδημα και τα κέρδη. Ακόμα μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο μία άφιξη χρημάτων που δεν περιμένατε στην ουσία. Αυτό το όνειρο δείχνει ότι θα έρθει μήνυμα και οι μέλισσες με λουλούδια συμβολίζουν τα νέα που θα έρθουν σε σας και επίσης να ξέρετε αυτό το μήνυμα μπορεί να συσχετίζεται με αγάπη, ρομαντισμό και πάθος.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι σκοτώνετε μέλισσες τότε είναι ένα σημάδι προσοχής. Ισχύει και για την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Για να αποφύγετε τα δυσάρεστα γεγονότα θα πρέπει να ενεργείτε πιο σοβαρά και πιο προσεκτικά και με αυτό τον τρόπο θα αποτρέψετε τις αρνητικές εκπλήξεις.

Αν στο όνειρό σας δείτε μία νεκρή μέλισσα τότε όπως το προηγούμενο όνειρο δείχνει μία δυσάρεστη κατάσταση που έρχεται. Και πάλι λοιπόν πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκέφτεστε προσεκτικά πριν κάνετε το οποιοδήποτε βήμα.


Αν δείτε ότι είσαστε αλλεργικοί στις μέλισσες τότε θα πρέπει να προσέχετε την παρέα σας. Το όνειρο σας δείχνει να είστε προσεκτικοί και ίσως δεν ταιριάζετε με τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων.

Όταν δείτε ότι εκτρέφετε μέλισσες δείχνει και συναισθήματα που έρχονται μέσω μιας ομαδικής συμμετοχής όπως η δουλειά σας και η εργασία σας. θα σας γεμίσει πολύ.

Το όνειρο που ακούγεται το βουητό μελισσών δείχνει ότι έρχονται σύντομα καλά νέα. Θα είστε πολύ χαρούμενοι για αυτό που θα ακούσετε.

✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου