Ονειροκρίτης Μανιτάρι - Μανιτάρια

Ονειρο μανιτάρι
Ονειροκρίτης Μανιτάρι


Ονειροκρίτης Μανιτάρι


Αν δείτε στο όνειρό σας μανιτάρια να μεγαλώνουν, τότε αυτό το όνειρο δείχνει ότι έχετε χαλαρή προσωπικότητα και η ζωή σας κυλάει ήρεμα.

Αν δείτε στο όνειρό σας γιγαντιαία μανιτάρια τότε δείχνει ότι είστε συγκροτημένος και σχολαστικός στην καθημερινή σας ζωή και στην εργασία σας.

Αν στο όνειρό σας τρώτε μανιτάρια σημαίνει ότι η υγεία σας είναι καλή και το σώμα σας στα καλύτερα του.

Τα δηλητηριώδη μανιτάρια που θα δείτε κατά τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι κάποιος θα προσπαθήσει να σας εξαπατήσει και πιθανόν να τα καταφέρει. Να μείνετε μακριά από τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους. Το όνειρο αυτό επίσης δείχνει και απιστία και κακή τύχη.

Αν στο όνειρό σας δείτε μαύρα μανιτάρια τότε ήρθε η ώρα να κόψετε τις κακές συνήθειες  και να διορθώσετε τα κακά σημεία του χαρακτήρα σας. Επίσης το όνειρο αυτό δείχνει αμφιβολία.

Αν στο όνειρό σας δεις να μαζεύεις μανιτάρια τότε το όνειρο αυτό δεν είναι τόσο καλό. Σημαίνει ότι θα πληρώσετε τα λάθη που κάνατε.

Αν δείτε στο όνειρό σας να πατάτε μανιτάρια ή να μεγαλώνουν πάνω στο παπούτσι σας τότε θα έχετε μεγάλες οικογενειακές φασαρίες και προβλήματα. Δείτε εδώ την ερμηνεία του ονείρου ονειροκριτης παπουτσι

Αν δείτε μανιτάρια μέσα στο σπίτι σας τότε θα έχετε οικογενειακή ευτυχία που θα κρατήσει για πολλά χρόνια.

Αν δείτε πράσινα μανιτάρια τότε προσέξτε για έναν εχθρό ο οποίος είναι μεταμφιέσεις σε φίλο γιατί θα σας κάνει κακό. Τα σημάδια είναι εκεί αλλά εσείς τα αγνοείτε.

Αν αγοράζετε μανιτάρια τότε είτε εσείς ή κάποιος από το περιβάλλον σας θα μείνει έγκυος. 

Αν δείτε σκουλήκι σε μανιτάρι δείχνει αρρώστια για την ερμηνεία του ονείρου Σκουλήκι κανε κλικ εδώ

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου