Ονειροκρίτης Τσάι

Όνειρο τσάι
Ονειροκρίτης τσάι


Αν στο όνειρό σας δειτε να πίνετε τσάι τότε θα αφυπνιστείτε πνευματικά. Σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε ένα πνευματικό ταξίδι στο άμεσο μέλλον. Μπορεί επίσης να σημαίνει και την αγορά ενός σπιτιού και οικοπέδου. 

Εάν δείτε στο όνειρό σας να φτιάχνετε τσάι τότε στο κοντινό μέλλον θα έρθουνε κοινωνικές απολαύσεις. Θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο για να γνωρίσετε τους άλλους γύρω σας και οι δεσμοι που θα αναπτύξετε κοινωνικά θα σας ικανοποιήσουν.

Αν δείτε στο όνειρό σας να προσφέρετε σε κάποιον τσάι τότε θα έχετε οικονομικά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λύσετε.

Αν δείτε στο όνειρο σας ότι αποθηκεύετε τσάι, τότε έχετε φυλαγμένες αναμνήσεις οι οποίες σας προξενούν συναισθήματα νοσταλγίας. Αυτές οι αναμνήσεις είναι καλές και όταν δεν νιώθετε καλά τις ανακαλείτε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι πίνετε τσάι μαζί με φρυγανιές, τότε θα αυξηθούν τα έσοδα σας και ίσως αγοράσετε περιουσιακά στοιχεία.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι ρίχνετε τσάι σε  φλιτζάνι τότε θα ξεχρεώσετε κάποιες χαρές.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι καήκατε από τσάι τότε θα μετανιώσετε για κάποιες πράξεις σας και θα νιώσετε ένοχοι.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι χύσατε το τσάι, τότε δεν θα πρέπει να φέρνετε τα  επαγγελματικά σας προβλήματα μέσα στο σπίτι, καθώς αυτό θα δημιουργήσει τριβές.  

Το μαύρο τσάι που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι μια συγκεκριμένη φιλία σας δεν είναι βαθιά. Για τον φίλο σας είστε ένας από τους πολλούς στον κοινωνικό του κύκλο.

Τι τσάι από τα βότανα που θα δείτε στο όνειρό σας, δείχνει ότι με κάποιο τρόπο έχετε ενοχές για κάποιον, και για αυτό τον λόγο του δίνετε περισσότερη φροντίδα από όσο πρέπει. 

Το καφέ τσάι που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει ότι αυτό το διάστημα είστε θλιμμένος και το κρύβετε από τους κοντινούς σας. 

Το πράσινο τσάι δείχνει ελπίδα και καινούριες ιδέες. 

Το κρύο τσάι που θα δείτε στο όνειρό σας δείχνει χαρές και επαγγελματική ανέλιξη.

Αν δείτε ένα φακελάκι τσαγιού τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Καθώς ζείτε σε ξέφρενους ρυθμούς και θα κάνει κακό στην ψυχική σας υγεία.

Αν δείτε ένα σκισμένο φακελάκι τσαγιού στο όνειρό σας προμηνύει ερωτικά προβλήματα και απογοητεύσεις. 

Αν δείτε φυτεία τσαγιού τότε πρέπει να βάλετε στην άκρη χρήματα και να προετοιμαστείτε για τις δύσκολες στιγμές.

Αν είστε μέσα σε ένα μαγαζί που πουλάει τσάι θα πρέπει να θυμηθείτε τους παλιούς σας φίλους και να κανονίσετε να τους δείτε. 

Πατηστε εδώ αν δειτε στον υπνο σας οτι πινατε ΧΑΜΟΜΗΛΙ

Αν είδατε ότι πίνατε τσάι από φασκόμηλο πατήστε για να διαβάσετε το άρθρο Ονειροκριτης Φασκόμηλο

Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά πατήστε ΕΔΩ


👍Κάντε like στην σελίδα μας πατώντας εδώ στο  ➡️FACEBOOK για να διαβάζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα. 

💥🆘️Με ένα απλό like στο Facebook μας βοηθάτε να μεγαλώσουμε το κοινό της σελίδας μας και να αναγνωριστούν οι ώρες που περάσαμε ερευνώντας και γράφοντας τα άρθρα. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου