Ονειροκρίτης Χαμομήλι

Ονειρο Χαμομήλι
Ονειροκριτης Χαμομήλι

Τι σημαίνει αν δείτε στο όνειρό σας χαμομήλι?


Αν δείτε στο όνειρό σας ότι πίνετε χαμομήλι τότε θα ανακάμψετε σωματικά και ψυχικά.

Αν δείτε ότι αγοράζετε στο όνειρό σας χαμομήλι,τότε κάποιος από την οικογένειά σας θα αρρωστήσει.Το άτομο που θα αρρωστήσει θα το φροντίσετε εσείς.

Αν δείτε ότι μαζεύετε χαμομήλι από το βουνό ,τότε κάποιος από την οικογένειά σας ή εσείς ,θα ξεκινήσετε μία καινούργια δουλειά.Αυτή η δουλειά θα είναι δική σας και θα σας αρέσει.

Αν στο όνειρό σας δείτε άλλους να μαζεύουν από το βουνό χαμομήλι, τότε έχετε γύρω σας τοξικούς ανθρώπους που απορροφούν την ενέργειά σας. Κάποια στιγμή αυτους τους ανθρώπους θα πρέπει να τους κάνετε πέρα γιατί σας κάνουν κακό.

Αν δείτε κάποιον να πίνει χαμομήλι τότε κάποιο αγαπημένο σας άτομο είναι άρρωστο.Πιθανόν να μην ακούει κανέναν και να μην πηγαίνει στο γιατρό και αυτό είναι κάτι που σε στεναχωρεί.

Αν δείτε στο όνειρό σας γενικά χαμομήλι τότε θα συναντήσετε κάποιον που έχετε χάσει εδώ και καιρό, ισως ένα παιδικό φίλο ,γνωστό ,κάποιον απο το παρελθόν.

Αν στο όνειρό σας, σας κάνουνε δώρο ένα μπουκέτο από χαμομήλι, τότε θα πρέπει να χαλαρώσετε και να είσαστε πιο ανεκτικοι με τους αγαπημένους σας.Είστε πολύ αυστηροί μαζί τους.

Αν δείτε χαμομήλι να φυτρώνει μέσα σε βράχο τότε θα γίνετε πολύ αγαπητός στην κοινότητα σας ,στην πόλη σας ή στο χωριό το οποίο μένετε.Θα χρειαστεί πολλή δουλειά από μέρους σας, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε.

Αν στο όνειρό σας δείτε χαμομήλι μέσα σε ένα βάζο ,τότε ένα πρόβλημα που έχετε θα λυθεί πάρα πολύ εύκολα

Αν δείτε χαμομήλι στον κήπο σας, θα πρέπει να προσέχετε να μην φορτώνετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα προβλήματά σας.

Αν δείτε ένα λιβάδι γεμάτο χαμομήλι, τότε  υπάρχουν δύο ερμηνείες για το όνειρο.Η πρώτη είναι ότι ένα σχέδιο σας δεν θα πραγματοποιηθεί και θα πρέπει να το εγκαταλείψετε και η δεύτερη είναι ότι θα έχετε στο μέλλον αρκετά έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο του αντίθετου φύλου.

Αν δείτε στο όνειρό σας ξεραμένο χαμομήλι, τότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε τόσο πολύ για τα πάντα γύρω σας.Αυτό σας δημιουργεί στρες.

Αν δείτε στο όνειρό σας να πετάτε χαμομήλι στα σκουπίδια, τότε θα πρέπει να κόψετε τις κακές συνήθειες γιατί θα σας φέρουν αρρώστιες.Οπως το κάπνισμα και η ανθυγιεινή διατροφή.

Αν δείτε άλλους να πετάνε χαμομήλι, σημαίνει ότι θα έχετε κάποια έξοδα.Μπορεί να πάθει βλάβη το αμάξι σας ή να χαλάσει κάτι στο σπίτι σας. 

Αν δείτε στο όνειρό σας να πλένετε το πρόσωπό σας με χαμομήλι σημαίνει ότι νοιάζεστε πολύ για την εξωτερική σας εμφάνιση και φοβάστε να μην γεράσετε.
Αν δείτε κάποιον άλλον να πλένει το πρόσωπο του με χαμομήλι,σημαίνει ότι τον ζηλεύετε για την εμφάνισή του.

Για να πάτε στο Ευρετήριο Ονείρων και να βρείτε τα όνειρα που σας ενδιαφέρουν με αλφαβητική σειρά κάντε κλικ στο ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ Α-Ω

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να βλέπετε τα νέα μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου