Ονειροκρίτης λικέρ

Αν δεις στο όνειρό σου Λικέρ σημαίνει ότι θα προσπαθήσεις να μην παρασυρθείς και να μείνεις πιστός στις αξίες σου. 

Αν δεις στο όνειρό σου να πίνεις Λικέρ τότε η ευτυχία σου θα τελειώσει σύντομα. Να είσαι σε μία σχέση η οποία δείχνει ότι θα τελειώσει την αρχή και ότι δεν πηγαίνει καλά.

Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις κάποιον σε δώρο λικέρ τότε θα ξοδέψεις πάρα πολλά λεφτά. Θα κάνεις μια μεγάλη σπατάλη και θα περάσει καιρός ώστε να σταθείς στα πόδια σου.


Αν δεις κάποιον στο όνειρό σου να σου κάνει δώρο ένα μπουκάλι λικέρ ,τότε σημαίνει ότι αυτό το άτομο θέλει να σε εκμεταλλευτεί και στην κανονική σου ζωή ,είτε χρηματικά για να κάνετε μαζί μία χρηματική απάτη, είτε ερωτικά ,όπως και να έχει, ότι και τα δύο να συμβεί ,θα είναι παράνομο ;οπότε δεν θα προχωρήσετε μαζί του γιατί δεν σας το επιτρέπουν οι ηθικές σας αξίες. 

Εάν στο όνειρό σας δείτε κάποιον άλλον ότι nigger τότε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να πιέζετε το σύντροφό σας ,και να τον αφήσετε να κάνει ότι θέλει ,καθώς η προσωπική ελευθερία είναι ένα πολύτιμο αγαθό.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πίνετε ένα πολύ γλυκό λικέρ ,τότε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε και να προχωρήσετε στα επόμενα σχέδιά σας.

     Εάν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας να πήρε ένα μικρό λικέρ τότε σημαίνει ότι έχετε ένα κρυφό θαυμαστή .είναι κάποιος σας βλέπει ερωτικά ,και αν παρατηρήσετε γύρω σας τότε θα τον ανακαλύψετε.

Εάν στο όνειρό σας πίνετε ένα ξινό λικέρ, τότε κάποιον έχετε παρεξηγήσει ,πιστεύετε ότι είναι κακός άνθρωπος ,αλλά στην ουσία κάνετε λάθος και πρέπει να του δώσετε μία ακόμα ευκαιρία.

Εάν πίνετε ένα πολύ δυνατό λικέρ και νιώθετε έντονο το αλκοόλ ,τότε κάποιος θα σας εξαπατήσει ερωτικά. Θα σας τάξει τον ουρανό με τα άστρα ,αλλά τίποτα δεν Θα αποδειχθεί αλήθεια και θα πληγωθείτε.

Εάν δείτε στο όνειρό σου ότι αγοράζετε λικέρ τότε θα σας καλέσουν σε μία γιορτή ή ένα γάμο.

Εάν δείτε στο όνειρό σας τον εαυτό σας να μεθάει με λικέρ ,τότε σημαίνει ότι έχετε κάποια άσχημα χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά σας που θα πρέπει να αλλάξετε.Επίσης αν δείτε άλλους να μεθανε ,τότε σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι ασφυκτική η αγάπη σας προς τους αγαπημένους σας.

Εάν δείτε στο όνειρό σας να πουλάτε λικέρ τότε το μέλλον σας, το επαγγελματικό θα είναι ο λαμπρό, είστε σκληρά εργαζόμενος και οι κόποι σας θα ανταμειφθούν σύντομα.

Εάν στο όνειρό σας κλέβετε λίκερ τότε σημαίνει ότι είστε τεμπέλης και αυτό θα σας φέρει μπελάδες ,θα αφήσετε κάτι στην μέση. 

Αν δείτε ότι σας κλέβουν το λικέρ τότε Θα τσακωθείτε με ένα πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο.

Στο όνειρό σας αν δείτε ότι φτιάχνετε λικέρ τότε υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που λόγω των αρετών σας, θέλουν είτε να βρεθούν δίπλα στο πλευρό σας σαν ερωτικοί σύντροφοι ,είτε επαγγελματικά σαν συνεταιροι.

Αν δείτε κάποιον άλλο να φτιάχνει λικέρ, τότε αυτό το άτομο θα σας κάνει πολύ περήφανο, εάν δεν το γνωρίζετε  το άτομο στο όνειρο σας τότε θα είναι ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Εάν δεις αν δείτε τον εαυτό σας να ρίχνει λικέρ σε ποτήρι τότε κάποιος σας κριτικάρει πάρα πολύ άσχημα και αυτό θα σας ρίξει πολύ ψυχολογικά.

Εάν δείτε όμως να σας χύνεται το λικέρ σημαίνει ότι θα κάνετε τα πάντα για να προστατέψετε τους αγαπημένους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου