Ονειροκρίτης Βότκα

Ονειρο βότκα
Ονειροκρίτης Βότκα

Ονειροκρίτης Βότκα

Τι σημαίνει αν δούμε στο όνειρό μας βότκα;


Αν βλέπουμε βότκα στο όνειρό μας είναι πολύ κακός οιωνός , και αυτό το όνειρο δεν φέρνει ευχάριστα νέα.

Αν δείτε βότκα στο όνειρό σας σημαίνει ότι δεν θα πετύχετε τους στόχους σας. Θα κάνετε προσπάθειες αλλά θα αποτύχετε γιατί έχετε χάσει σημαντικές ευκαιρίες. 
Αν ονειρευτείτε βότκα σημαίνει ότι θα υποφέρετε από τα λάθη σας,ισως βιώσετε και κάποια ασχημα γεγονότα ,θα χρειαστεί να σκεφτείτε τα λάθη που κάνατε και να βάλετε τη ζωή σας σε μία τάξη.

Το όνειρο αυτό δείχνει ότι θα λυπηθείτε γιατί βάλτε την προσωπική σας ευχαρίστηση πάνω από φίλους, δουλειά ,οικογένεια και σύντροφο. Πιθανώς να σημαίνει και μία απιστία η προδοσία. Θα χάσετε την ηθική σας.  

Αν βλέπεις στο όνειρό σου ότι πίνεις βότκα δείχνει ότι είσαι επιρρεπής σε άσχημες συνήθειες. Θα κάνεις πολλά λάθη επειδή έχεις λάθος συμπεριφορά.


Επίσης το να πίνεις βότκα στο όνειρό σου σημαίνει ότι ίσως θα χάσετε κάποια λεφτά. 

Ότι και να συμβαίνει αυτό το διάστημα στη ζωή σας θα πρέπει να επιτρέψετε σε οικογένεια και φίλους να σας βοηθήσουν. Όπως και να έχει τα λάθη σας θα τα πληρώσετε.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι πίνετε βότκα με μεγάλη παρέα πρέπει να προσέχετε ,γιατί μπορεί να εξαπατηθείτε από κάποιον που γνωρίζετε ,να σας φάει χρήματα ή να σας κάνει να ξεκινήσετε μία κακή συνήθεια ,που θα έχει κακό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Αν δείτε στο όνειρό σας ότι αγοράζετε βότκα, θα πάρετε λάθος αποφάσεις και Θα χάσετε την ζωή που είχατε μέχρι τώρα μπορεί να χάσετε λεφτά ,να χάσετε το δρόμο σας και το χρόνο σας.
 

target="_blank">Δωρεάν επεξήγηση ονείρων

Ακολουθήστε μας στο  ➡️FACEBOOK για να διαβαζετε όλα τα καινούρια μας άρθρα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου