Ονειροκρίτης Πεθαμένος - Νεκρός



Onirokritis nekros
Ονειροκρίτης Νεκρός 

Ονειροκρίτης Νεκρός - Πεθαμένος

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι οι οποίοι μας κάνουν να ονειρευόμαστε έναν πεθαμένο. Αυτοί είναι οι εξής:



-Τύψεις : πολλές φορές για κάποιον πεθαμένο έχουμε τύψεις γιατί δεν περάσαμε χρόνο μαζί του,γιατί δεν του είπαμε πόσο πολύ τον αγαπούσαμε,είτε γιατί δεν τον φροντίσαμε ιδιαίτερα καλά όσο ήταν εν ζωή. 

-Καινούρια αρχή : πολλές φορές εάν ονειρευτούμε έναν πεθαμένο στον ύπνο μας αυτό σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή στην ζωή μας.Όταν κάτι τελειώνει,κάτι καινούριο ξεκινάει πάντα και αυτό το όνειρο μπορεί να θέλει να σας δείξει ότι θα κάνετε μία νέα αρχή,στα προσωπικά σας ή στα επαγγελματικά σας.

-Προβλήματα : στο όνειρό μας πολλές φορές βλέπουμε κάποιον πεθαμένο γιατί έχουμε προβλήματα στη ζωή μας ,είτε θα αρχίσουν σύντομα αν έχουμε κάνει λάθος επιλογές. Αυτή είναι η στιγμή να διορθώσουμε τα πράγματα όσο ακόμα είναι νωρίς.

-Σκέψεις θανάτου : ένας ακόμη λόγος που μπορεί να βλέπουμε έναν πεθαμένο στο όνειρό μας είναι οι σκέψεις θανάτου που μπορεί να κάνουμε .Μπορεί να πήγαμε σε ένα νεκροταφείο ή να περάσαμε απ'έξω, ακόμα μπορεί να πέθανε κάποιος γνωστός μας ή στενός συγγενής.Ακόμα μπορεί να ακούσαμε για κάποιον θάνατο είτε στις ειδήσεις είτε να διαβάσαμε για αυτό.


Πεθαμένος να μιλάει

Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον πεθαμένο να μας μιλάει ή να μας λέει τι να κάνουμε πρέπει να τον ακούσουμε πολύ προσεκτικά και να κάνουμε ακριβώς ότι μας λέει. 
Ακόμα μπορεί να σημαίνει ότι θα μάθουμε συνταρακτικά νέα ή ότι θα έρθουνε τεράστιες αλλαγές στη ζωή μας. 
Πρέπει να ερμηνεύσουμε προσεκτικά το συγκεκριμένο όνειρο για να δούμε αν τα νέα που θα μάθουμε ή οι τεράστιες αλλαγές θα είναι καλές ή κακές .Πολλές φορές όμως δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν το όνειρο στο σύνολο είναι καλό ή κακό. Για αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε να περιμένουμε να μάθουμε. 
Πολλοί πιστεύουν ότι αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον νεκρό να μας μιλάει τότε το συγκεκριμένο άνθρωπο δεν έχει βρει γαλήνη εκεί που έχει πάει.
Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον πεθαμένο και μας ζητάει νερό ή φαγητό τότε θα πρέπει να κάνουμε τρισάγιο , να φτιάξουμε και κάποια κόλυβα ώστε να ικανοποιηθεί.

Ανάσταση πεθαμενου

Αν δούμε στο όνειρό μας την Ανάσταση κάποιου πεθαμένου τότε είναι μία περίοδος ανασυγκρότησης.Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι που έχουμε χάσει ,είτε υλικό είτε ψυχικό Θα ξαναβρεθεί. Μπορεί να έχετε χάσει τη δουλειά σας και να βρείτε μία καινούργια ,μπορεί να έχετε χάσει την υγεία σας και να επανέλθει έπειτα στο φυσιολογικό της, ακόμα μπορεί και να έχετε χάσει την θέση σας στην κοινωνία την οποία θα την ξανακερδίσετε. Για την ερμηνεία του ονείρου ΑΝΑΣΤΑΣΗ κάντε κλικ εδώ

Πεθαμένος στο σπίτι ή να τρώει μαζί μας.

Αν δούμε στο όνειρό μας κάποιον πεθαμένο να είναι σπίτι μας και να ζούμε μαζί του τη ρουτίνα μας ,δηλαδή να τρώμε ,να πίνουμε , να καθόμαστε ή κάνουμε κάποιες δουλειές του σπιτιού, τότε αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός οιωνός. Εσείς και η οικογένειά σας θα αναπτυχθείτε πνευματικά ,συναισθηματικά ακόμα και υλικά.Μπορεί να σημαίνει ότι θα δεθείτε σαν οικογένεια συναισθηματικά περισσότερο ή ότι θα κερδίσετε κάποια χρήματα.
Αν όμως είτε κάποιον πεθαμένο να τρώει η να κάθεται μαζί σας και φεύγοντας να πήρε και κάτι από το τραπέζι ή από το σπίτι, είτε αυτό ήταν ποτήρι ,είτε μαχαιροπίρουνα ή οτιδήποτε άλλο, τότε αυτός είναι ένας πολύ κακός οιωνός.Θα χάσετε κάτι.Είτε είναι η δουλειά σας, η περιουσία σας ,ή ακόμα και κάποιο πρόσωπο.Μπορεί να το χασετε συναισθηματικά, και να βγει εντελώς από τη ζωή σας ή να πεθάνει.

Βλέποντας τον ίδιο πεθαμένο ξανά και ξανά. 

Αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει διάφορα πράγματα. Μία ερμηνεία του, είναι ότι  θέλετε να αλλάξετε κάτι στην προσωπικότητά σας. Μπορεί να θέλετε να γίνετε πιο συγκεντρωμένος ,πιο τολμηρός ή να αποκτήσετε άλλες διάφορες αρετές. Για να αλλάξετε κάτι στην προσωπικότητά σας θα πρέπει να κάνετε μεγάλα βήματα και να δουλέψετε με τον εαυτό σας.
Το όνειρο αυτό μπορεί να αντιπροσωπεύει και ενα συναίσθημα που έχετε χάσει και θελετε να το ξαναβρείτε.
Αν σας λείπει αυτό το διάστημα παραδείγματος χάρην η αγάπη, τότε αυτό το όνειρο το βλέπετε γιατί θέλετε να αγαπηθείτε ξανά.

Πεθαμένος που έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον πεθαμένο που έχει πεθάνει πολλά χρόνια πριν ,τότε περνάτε μία παρόμοια κατάσταση που περνούσε και εκείνος όσο ήταν ζωντανός.Αν τον ξέρατε καλά τότε θα καταλάβετε περί τινος πρόκειται.Επίσης οι προσωπικές σας  σχέσεις με τους άλλους αυτό το διάστημα, είναι ακριβώς οι ίδιες που είχε εκείνος ο άνθρωπος εν ζωή.Αν συναισθηματικά δεν περνούσε καλά,τότε το όνειρο δείχνει ότι αυτή την περίοδο ούτε εσείς περνάτε, και αν έχετε κάποια σχέση θα πρέπει να την αφήσετε πίσω.

Πεθαμένος που πέθανε πρόσφατα 

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον πεθαμένο ο οποίος πέθανε πριν μερικές μέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, τότε τον βλέπετε γιατί οι αναμνήσεις του θανάτου του, είναι ακόμα φρέσκες.Αυτό το όνειρο δεν έχει καμία άλλη ερμηνεία .Θα πρέπει να προχωρήσετε και να αποδεχτείτε ότι αυτός ο άνθρωπος έχει φύγει.

Πεθαμένος να ξαναπεθαίνει 

Αν δείτε κάποιον πεθαμένο στο όνειρό σας, να είναι ζωντανός και να ξανά πεθαίνει,τότε σημαίνει ότι νοσταλγείτε πολύ αυτό τον άνθρωπο.Αυτό το όνειρο έρχεται συνήθως σε σημαντικές περιόδους της ζωής μας, όπως ένας γάμος μία γέννα ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που εύχεστε να ήταν εκεί 

Ημέρα Κρίσης 

Αν δείτε κάποιον νεκρό να ανασταίνεται την ημέρα της κρίσης, σημαίνει ότι ψάχνετε να αποκτήσετε κάποια χρήματα και το πιο πιθανό με αυτό το όνειρο είναι να τα αποκτήσετε σύντομα.

Πεθαμένος που είναι άγνωστος. 

Αν δείτε στο όνειρό σας κάποιον πεθαμένο τον οποίον δεν γνωρίζατε στην πραγματική ζωή ,σημαίνει ότι θα έχετε κάποια οικονομικά προβλήματα.Να δείξετε μεγάλη προσοχή σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και ίσως προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά.

Πεθαμένο παιδί 

Αν δείτε στο όνειρό σας ένα πεθαμένο παιδί τότε σημαίνει ότι θα πρέπει να θάψετε την παιδική σας πλευρά και να ωριμάσετε σύντομα.Ακόμα μπορεί να υπάρχουνε κάποια σοβαρά προβλήματα αυτή την περίοδο στη ζωή σας, τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσετε σαν ενήλικας.

Αυτοψία νεκρού

Αν δείτε στο όνειρό σας να γίνεται αυτοψία νεκρού τότε σημαίνει ότι θα έχετε το επόμενο διάστημα μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η έκπληξη Θα είναι μία ευκαιρία την οποία δεν θα πρέπει με τίποτα να χάσετε.

Ομαδικοί θάνατοι

Αν δείτε ομαδικούς θανάτους ή ανθρώπους να πεθαίνουν ταυτόχρονα μαζί τότε θα έχετε στο σύντομο μέλλον πάρα πολύ καλά νέα . Μπορεί να σημαινει μία καλή δουλειά , ή ακόμα και μία καλή συναισθηματική σχέση. Επίσης θα έχετε ευτυχία στην οικογενειακή σας ζωή.

Νεκρό σώμα που σαπίζει 

Αν δείτε στο όνειρό σας νεκρό σώμα που σαπίζει τότε το όνειρο αυτό σας φέρνει τύχη και ευτυχία ,και μία πολύ καλή περίοδος έρχεται και τη ζωή σας,όσο αηδιαστικό και αν σας φανεί αυτό το όνειρο. Αν ειδατε στο όνειρο σκουλίκια καντε κλικ εδώ

Ξεθάβω πτώμα 

Αν δείτε να σκάβετε τον τάφο κάποιου και να ξεθάβω ένα πτώμα τότε θα έρθει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί .ακόμα μπορει να σημαίνει ότι θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό το οποίο είναι θαμμένο για πάρα πολύ καιρό. 

Ταφή πεθαμενου

Άν στο όνειρό σας θάβουν έναν νεκρό ,τότε θα έρθει μία πολύ σημαντική ευκαιρία στη ζωή σας όπου θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Φιλάω νεκρό 

Αν δείτε να φιλάτε κάποιο νεκρό τότε θα έχετε ένα πρόβλημα υγείας που θα προκύψει σύντομα ή ακόμα δεν το έχετε καταλάβει ότι υπάρχει , και θα πρέπει να κάνετε εξετάσεις σύντομα.

Πεθαμένος χαμογελάει 

Άρα δείτε κάποιον πεθαμένο να σας χαμογελάει και τον ξέρετε, και ήταν αγαπητός για εσάς, τότε δείχνει τα τρυφερά συναισθήματα που είχατε για εκείνον και ότι σας λείπει, αν δείτε όμως να έχει ένα περίεργο και σαδιστικό χαμόγελο,τότε κάποιο κακό ή ένα σοβαρό πρόβλημα θα έρθει σύντομα στη ζωή σας και ήρθε να σας προειδοποιήσει.

Είστε πεθαμένος

Αν δείτε ένα όνειρο στο οποίο ο πεθαμένος  είσαστε εσείς ,τότε σημαίνει ότι έχετε φόβο και άγχος για κάποιο θέμα στη ζωή σας.Το  θέμα αυτό δεν θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε εύκολα καθώς συναισθηματικά έχετε παγώσει και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Ακόμα αν διανύετε μία δύσκολη περίοδο αυτό το διάστημα, δεν θα καταφέρετε να ξεφύγετε εύκολα από αυτήν, είτε είναι μία συναισθηματική σχέση ,είτε  μία άσχημη δουλειά ,είτε κάτι άλλο.

✔Για το ευρετήριο ονείρων αλφαβητικά κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ
✔Για να μας ακολουθήσετε στο facebook και να βλέπετε όλα τα κανούρια άρθρα κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Αν δείτε πεθαμένο να σας δίνει χρήματα τότε θα έχετε οικονομικά προβλήματα με το κράτος. Ίσως έχετε θέματα στην εφορία ή να σας κόψουν κλήση κτλ. Για την πλήρη ερμηνεία του ονείρου σχετικά με τα ΧΡΗΜΑΤΑ κάνετε κλικ εδώ

Αν είδατε ΦΕΡΕΤΡΟ Κάντε κλικ εδώ

Αν είδατε ΚΗΔΕΙΑ  Κάντε κλικ εδώ

Για την ερμηνεία του ΑΓΓΕΛΟΥ Κάνε κλικ εδώ

Για τη ερμηνεία της αρρώστιας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


***Αν βλέπετε συνέχεια άσχημους νεκρούς στο όνειρό σας μπορεί να είναι σύμπτωμα μαύρης μαγείας. Για όλα τα συμπτώματα ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






1 σχόλιο:

  1. Δεν έχετε ιδέα δεν ξέρετε τι λέτε!Ο πεθαμένος όπως και εάν τον δεις είναι κακό μήνυμα...Σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία η και ατύχημα.Παντα όμως είναι καταστροφή.Ειδα τον θείο μου ...μου πρόσφερε σούπα και έτρωγα με λαχτάρα...ως που ξαφνικά χάθηκε...Αποτέλεσμα...κινδυνεψα να πνιγώ σήμερα πλημμύρισε και χάλασε το αμάξι,τσακώθηκα στην δουλειά χωρίς να φταίω,και έπαθα λόγω πλημμύρας τρομερή ζημιά στο σπίτι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή