Κβαντική Δίαιτα - Χάστε κιλά με την κβαντική διατροφή - Μέρος Β'

Για το πρώτο μέρος της κβαντικής δίαιτας πατήστε εδώ 

Η μεγαλύτερα δυσκολία για να χάσεις κιλά είναι να ελέγξεις την όρεξή σου και να σταματήσεις να θες να φας. Υπάρχουν διάφορα φυσικά κατασταλτικά της όρεξης τα οποία θα τα αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο ώστε να τα υιοθετήσετε στην καθημερινή σας διατροφή.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ


1. Hoodia Gordonii


κβαντικη διατροφη, χαστε κιλα, γρηγορη διαιτα, κβαντικη διαιτα

 Αυτό το φυσικό ανορεκτικό είναι πάρα πολύ δυνατό. Είναι στην ουσία ένας κάκτος ο οποίος κάνει θαύματα στην απώλεια της όρεξης. Στην νότια Αφρική οι ιθαγενείς το χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες. Τρώνε ένα μικρό κομμάτι του κάκτου πριν πάνε για κυνήγι και κάνουν να πεινάσουν ώρες. Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα αδυνατιστικά χάπια τα οποία όμως περιέχουν πάρα πολύ μικρή ποσότητα από το συγκεκριμένο φυτό. Οπότε το καλύτερο είναι να πάρετε το φυτό και να τρώτε ένα μικρό κομμάτι κάθε ημέρα. Είναι πολύ σπάνιος οπότε αν δεν καταφέρετε να τον βρείτε πάρτε χάπια αλλά να κοιτάξετε να έχουν υψηλη περιεκτικότητα του φυτού.



2. WHEY Πρωτεΐνη (πρωτεΐνη ορού γάλακτος)


κβαντικη διατροφη, χαστε κιλα, γρηγορη διαιτα, κβαντικη διαιτα




Αυτό το συμπλήρωμα σκόνης εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιείται σαν κατασταλτικό της όρεξης. Το χρησιμοποιούν κυρίως όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό γιατί τους βοηθάει να χτίσουν μύες. Όπως είναι ευρύτερο γνωστό οι μύες βοηθούν στην καύση του λίπους.

2. Νερό


κβαντικη διατροφη, χαστε κιλα, γρηγορη διαιτα, κβαντικη διαιτα


Το νερό είναι το πιο φθηνό φυσικό κατασταλτικό της όρεξης που υπάρχει. Πολλές φορές το σώμα μας δίνει λανθασμένα μηνύματα πείνας. Έτσι με ένα ποτήρι νερό μπορείτε να σταματήσετε να πεινάτε. Επίσης αν πιέιτε νερό πριν το φαγητό θα φάτε λιγότερη ποσότητα.



3. Πράσινα Φυλλώδη Λαχανικά


κβαντικη διατροφη, χαστε κιλα, γρηγορη διαιτα, κβαντικη διαιτα

Το σπανάκι , το λάχανο, το μαρούλι και το κινέζικο λάχανο όχι μόνο μειώνουν την όρεξη αλλά είναι θαυματουργά! Έχουν πάρα πολύ λίγες θερμίδες και είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι θερμίδες που έχουν λέγονται και μηδενικές. Αφού ο οργανισμός μας καίει περισσότερες θερμίδες για να τα χωνέψει,  από ότι θερμίδες έχουν αυτά τα λαχανικά στην πραγματικότητα.


4.Αγγουράκια Τουρσί


κβαντικη διατροφη, χαστε κιλα, γρηγορη διαιτα, κβαντικη διαιτα


Τα σπιτικά φτιαγμένα αγγουράκια τουρσί έχουν πάρα πολύ λίγες θερμίδες. Στην ουσία ένα ολόκληρο βάζο έχει λιγότερες από 100 θερμίδες. Οπότε μπορείτε να τα τρωτε σαν σνακ και να χορταίνετε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου